tiešām esmu draņķe?

Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Man sāk besit laukā, goda vārds.. Radu vidū, teiksim, man vienīgai ir auto, jau daudzus gadus.. Un cilvēki tā ir pie tā pieradusī, ka riebjas- aizved mani tur, atved man to, aizskrienam fiksi tur, paņem pa ceļam to! Šodien bij kārtējais variants- lai nebūtu man jābraukā šurpu turpu- ieklājīgi pajautāju, vai nevarētu braukt ar autobusu, nevis man jābrauc 30km pakaļ, tad 30km jāved tur kur vajag un pašai vēl jātiek mājās 30km.. par to, rpotams, neviens degvielas naudu neiedos..
Cilvēki ir tā pieradusi, ka man ir auto, ka pat neaizdomājas, ka varbūt tas viss maksā, prasa laiku (man ir pašai sava ģimene).. rrr.. esmu nikna vienkārši.. es neesmu taxis un kā es atļaujos to pateikt, uzreiz lūpas un aizvainotas sejas- a kas tev grūti?? !!
27.11.2013 10:49 |

Reitings 287
Reģ: 11.03.2013
Nākamreiz iebrauc benzintankā un pasaka ka bāka sausa un nav naudas... lai "iepilina" bākā par savu naudu, redzēs tur paliek nauda...
27.11.2013 11:15 |

Reitings 904
womankind- gribu, gribu, bet vieglāk pateikt kā izdarīt ;)
Nu kā, lai es vīra vecākiem pasaku nē?
Kā lai savam tētim pasaku nē?
Kā lai vēl kāda radam pasaku nē?

Mani audzināja savādāk, tāpēc visu laiku tas sēž iekšā ja prasa, tad jāpalīdz, bet pašai jau riebjas..
27.11.2013 11:22 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Saprotu, ka grūti pateikt nē, bet vismaz, lai sāk maksāt par degvielu. Pasaki, ka Tev ar naudām ir problēmas un nevari visu savu naudu liet iekšā mašīnā.
27.11.2013 11:35 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Kā būtu ar melošanu? :D Pasaki,ka esi darbā vai kur citur,un nevari atbraukt,jo blabla bla
27.11.2013 11:36 |

Reitings 904
Šodien tiešām teikšu, ka vajag līdzfinansējumu degvielai.. jo tomēr tie būs 8ls degvielā, ko varu notērēt citur..
27.11.2013 11:37 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
comic_sanss
man vini reizi pusgada ielej dizeli pa 5ls un dom ka nu ir labi :D es ta varu pateikt nee, bet tad vini zvana viram kurs nevar pateikt saviem vecakiem nee, un vins pieruna mani braukt! :@
27.11.2013 11:38 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
comic_sanss, sāc pamazām! Situācija - jāved vīra vecāki šopingā turpu šurpu (kā tu aprakstīji). Saki - vai, aizbrauciet turp ar autobusu, es jūs ar iepirkumiem smagajiem labprāt atvedīšu atpakaļ. No rīta jūs aizvest uz pilsētu nevaru, jo pašai jābūt pie ginekologa (lai nejautā detaļas), vai bērnu jāved uz mūzikas pulciņu (vai, cik pulciņi un benzīns tagad dārgi!), vai man grāmatvedības kursos jābūt, vai ....(izdomā kaut ko citu ļoti svarīgu, dārgu, vai laiku aizņemošu - vislabāk, tieši to arī izdari, ko teici, lai nesanāk, ka meloji).

Un tā sāc lēnām atradināt - liec lēnām saprast, ka tev ir sava dzīve, sava ģimene, ar kuru gribi pavadīt laiku, savi bērni, kuru pulciņos gribi ieguldīt ienākumus, sava izglītība, kursi, kuros gribi ieguldīt naudu (nevis dārgajā benzīnā) utt. Vai sāc pretīm prasīt palīdzību - bērnus pieskatīt, ja ir ko :)
27.11.2013 11:38 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nav jāmelo!
Ir jāizcīna iekšējā cīņa ar sevi un jāiemācās pastāvēt par sevi, savām interesēm, savu labsajūtu.
Tikai caur cīņu cilkvēks top stiprāks.
Varbūt šī ir kāda mācību stunda kam tādam, kas sekos vēl nākotnē, kad tam, cik ļoti spēsi par sevi pastāvēt, būs mizlīga nozīme.
27.11.2013 11:39 |

Reitings 904
The-one- nē, nesanāks. viņi pārāk labi zin manu dienas grafiku, kur cikos esmu..diemžēl.. šad tad jau esmu samelojusies, ka jābūt citur un netieku (giggle) Bet tie ir brīvdienu izbraucieni, kad laiku negribu tērēt citiem, bet veltu to ģimenei..
Uz gadatirgiem arī kad prasa aizvest, es tā arī pasaku, ka negribu braukt.. un sākas- lekcija stundas garumā kā es varu negribēt, bet viņiem taču vajag utt utjp..

Bet šodiena vnk pielika punktu manai labajai siirdij.. Var reizēm, bet ne jau regulāri!
27.11.2013 11:40 |

Reitings 17280
Jā, vai arī kā meitenes saka - saki, ka labprāt aizvestu, bet ir mēneša beigas, un alga notērēta - benzīns turp atpakaļ ap 8 lati, un lieka snaudas NAV. Jau tā nezini, ko pēdējo nedēļu ēdīsiet.
27.11.2013 11:40 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Nav ko ēst nederēs,iestums autorei kādu no pagraba burkām-še, ēdiet, nabadziņi,bet aizvest gan aizved!

Saki,ka mašīna saplīsusi. Pati esi apslimusi. Necel telefonu!! Saki,ka biji izbraukusi,bet tel majas palika.
27.11.2013 11:43 |

Reitings 17280
iestums autorei kādu no pagraba burkām-še, ēdiet, nabadziņi

Nekas, arī nav slikti - lēnām iepotēs domu, ka viņiem ar naudiņām grūti. Ja forša burka no pagraba, ļoti labi, vismaz daļēji nosegs benzīna izmaksas.
27.11.2013 11:45 |

Reitings 904
Vēl viens, lai varbūt, jūs mani saprastu..
Tantei vajag aizvest kaķi pie vetārsta.. Nevis paprasa vai varēšu, bet- man ir sarunāta kaste, es noķeršu, tu aizvedīsi.. (viņa protams brauks līdzi un tas viss notiks ķipa pa ceļam kamēr es uz darbu braucu)..
an tāds prmais šokiņš, es saku- nu bet man vieta nav mašīnā.. Tante- es turēšu to kasti klēpī.. Es saku nu bet kaut kādu segu tad vismaz vajag ielikt, lai nenormērē man mašīnu, ja nu kas.. Un tad tāda asa un riebīga atbilde- jā, jā, vēl plēvi sameklē..

Man vnk gribējās raudāt..
27.11.2013 11:48 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nav jāmelo!
Ir jāizcīna iekšējā cīņa ar sevi un jāiemācās pastāvēt par sevi, savām interesēm, savu labsajūtu.
Tikai caur cīņu cilkvēks top stiprāks.
Varbūt šī ir kāda mācību stunda kam tādam, kas sekos vēl nākotnē, kad tam, cik ļoti spēsi par sevi pastāvēt, būs mizlīga nozīme.

Tieši tā. Melojot labāk jutīsies? Iemācies izrunāt un atrisināt problēmas, gribi, lai sāk aiz muguras vēl aprunāt, ka tu izdomā visādus melus, lai tikai nebūtu jāved nekur? Tos melus ļoooooti labi var saprast un beigās pati vēl sapīsies sakāmajā un kauns būs vēl lielāks.
27.11.2013 11:49 |

Reitings 904
nē- naudas lietas te nederēs.. zin, ka pelnam pietiekoši labi.. pgrabs man ir pašai.. bet jā- cik ietaupu uz sevi un savu ģimeni, to iztērēju citiem.. :@

Neaizbraucu ar ģimeni uz jūru, taupu degvielu, jo tai rīdī mazāk naudas.. man zvans- aizbraucam uz kapiem, tur vajag sakopt, sakārtot.. es saku, nu nevaru, nav laika.. nu kad tad tu varēsi? un lekcija 1/2 stundas garumā..
27.11.2013 11:50 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nevis čīksti, bet tā arī pasaki - vai nu meklē ko paklāt apakšā vai brauc ar autobusu, tiešām maza meitenīte esi un jūties visiem parādā, lai nespētu atteikt? Vēl jo vairāk - neved, ja cilvēki nespēj to novērtēt, nākošreiz zinās kā purpināt. Bet, ja godīgi, liekas, ka tu neko tā arī nepateiksi nevienam, labākajā gadījumā nomurmināsi, ka pie ārsta jābūt un nākošajā dienā atkal būsi taksometrs, jo jutīsies slikti, ka atsaki izvadāt.
27.11.2013 11:53 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
comic_sanss nākamreiz kad tev zvana radi, paceļot klausuli saki- taksometru birojs lūdzu :D

Īstenībā situācija diezgan skumja, es nevarētu iedomāties, ka man būtu saviem vecākiem jāsaka nē, cermas ka viņi mani nekad tik tālu nenovedīs :(
27.11.2013 12:09 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
A kapēc TAUPI naudu uz savu ģimeni?brauciet visi uz atpusties koncerteim,kafejnicu kadu reizi aizbraucat ,baulingu spelet brauciet -izklaidejaities.

Un kad prasa -gribu braukt tur un tur ,man gribas atpusties ar ģimeni . Nopirku bileti visu sarunju , tev jatere nauda citiem,tērē sev naudu.....
27.11.2013 12:10 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Man ir līdzīgi, tikai atšķirība tāda, ka lielākā daļa lūdzēju arī atlīdzina, kā nu kurš cits naudā, cits graudā.
Radi par laimi ir reti kur jāved, paši visur tiek. Kad esmu laukos vecvecākus izvadāju, kur viņiem vajag.
Tavā gadījumā arī visiem lūdzējiem, tā arī pasaki, ja gribi braukt būs jāmaksā, jo pašai naudas nav , lai braukātu apkārt, ja nevar samaksāt, tad lai norēķinās kaut vai ''graudā'' vai palīdz tev svarīgās lietās, kur tev vajag palīdzību. Tici man tikko kā būs jādod nauda vai jāpalīdz par brīvu otram daudzi braukt gribētāji atkritīs, zinu pēc savas pieredzes.
Man šad un tad ir kāda manta jāaizved kādam, tad arī pasaku, ka tādā datumā braukšu uz to pusi tad arī varu ievest ko vajag, bet tikai vienas lietas pēc nebraukšu tos 40 km, visi saprot to un tad parasti visu saplāno tā, lai visiem ērti.
27.11.2013 12:10 |

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
Bet, ja godīgi, liekas, ka tu neko tā arī nepateiksi nevienam, labākajā gadījumā nomurmināsi, ka pie ārsta jābūt un nākošajā dienā atkal būsi taksometrs, jo jutīsies slikti, ka atsaki izvadāt.

Piekrītu.
Zinu, cik grūti ir atteikt..un kad vēl sāk lekcijas bērt... Bet tā brīvības sajūta,kas būs pēc STINGRA nē... Ar katru dienu kļūsi laimīgāka.. un kas tad Tu galu galā esi..radinieks viņiem vai piedod -kalps-... viņam vismaz ir kkāda alga.... Saņemies un sper to pirmo grūto nē... :) sestajā reizē, jau būs vieglāk... neļauj sevi izmantot un padarīt nelaimīgu... Ja Tu dzīvo citu dzīvi, kurš tad dzīvo Tavu.....?
27.11.2013 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits