Arieta, tiem, kas dzīvo laukos ne vienmēr ir sliktāka stila izjūta, kā rīdziniekiem, tas būtu pārāk neobjektīvi tā spriest, bet nevar noliegt, ka apkārtējā vide un dzīves apstākļi arī šīs lietas ietekmē. Es nevēlos nevienu aizvainot un pasludināt sevi, vai rīdziniekus par modes guru, bet es spriežu pēc kaut vai savas pieredzes. Piemēram, man draugs ir no dziļiem laukiem, un viņš nu nekad neinteresēsies par modi. NEKAD. Es to cilvēku ļoti mīlu, jo viņam ir daudz ļoti labas īpašības, ko viņš šajā lauku vidē ir ieguvis un daudz ko labu iemācījies. Viņš ir ļoti strādīgs un gudrs, ļoti rūpējas par mani, viņam ir visādi interesanti hobiji un tas viss pateicoties videi, kurā viņš ir dzīvojis, bet mode un ārējais izskats viņam ir otrajā plānā. Es esmu tipiska rīdziniece, es bez veikaliem, modes, izklaidēm, restorāniem utt. dzīvot nespēju. Toties, atdzīstu, es neesmu tik gudra un strādīga. Un kurš no mums ir labāks? Nu nevar tā cilvēkus iedalīt kategorijās, bet ir jāatzīst, ka vide, kurā tu uzturies ilgāku savu dzīves laiku, tevi nenoliedzami ietekmē, to noliegt būtu muļķīgi. Nesaprotu, par ko tagad jācepjas. Nu jā, vairumā rīdzinieki ir smalkāki, modīgāki utt, bet lauciniekiem citas labas īpašības. Un es tāpēc nejūtos aizvainota, saprotot, ka kāds laucinieks varbūt ir strādīgāks par mani, zina vairāk tehniskas lietas, ko es varbūt nezinu. Tā tas vienkārši ir. Un protams, katrā vietā ir izņēmumi.