Tas bija man? Es neuzskatu sevi par modes dāmu un nevienu nenodiršu, es piemēram, nepērku tādas Tommy Hilfiger džinsenes, jo nevaru to atļauties, izvēlos vidēja līmeņa veikalus, to pašu Zaru, Mango u.c. Bet arī tirgum, Metai, Zappingam un tamlīdzīgiem veikaliem eju ar līkumu. Nu nezinu, kāpēc visas te tik sāpīgi uztver šo diskusiju. Tas ir pilnīgi sakarīgi, ka ir cilvēki, kas pelna , piemēram 200-300ls un jepērkas tirgū un Metā, tie, kas jau pelna vidējo ap 500-600 vismaz ( labi nepiesieties, gan jau arī, ja pelna 300ls, var atļauties mango džinsenes, tur tad jauna tēma par citiem izdevumiem un prioritātem dzīvē ), iepirksies vidēja līmeņa veikalos un tie, kas pelna vēl vairāk, tie varēs atļauties jau labākus zīmolus. Domāju, ka tad, kad pelnīšu vairāk, arī pirkšu kaut vai tās pašas Tommy Hilfiger džinsenes, un , ja tagad man kāda, kas tādas nēsā, pateiktu, ka redz atšķirību starp tām, un manām Mango džinsenēm, es nemaz nejustos aizvainota, jo zinu, ka tā tas ir. Nezinu, kāpēc te visas baigi aizvainotās un nevar vienkārši atzīt, ka ir tā atšķirība redzama. Ne jau tāpēc es vērtēju cilvēkus, kas staigā tirgus apģērbā, zemāk, bet nevaru arī atdzīt, ka nemanu to atšķirību.