Besī, besī, besī, besī. Vai šeit bieži notiek tā, ka Tu pusstundu raksti, nospied "pievienot" un tiek izmests errors par to, ka neesi ielogojies sistēmā?
Tik kaitinoši. Viss darbs vējā.
Long story short...
Internetā ir vieglāk filtrēt cilvēkus, ir iespējams izvirzīt aizvien jaunas un jaunas prasības, lai atrasto šo ideālo, jo ar citiem, redz, nav iespējams būt laimīgai. Tas darbojas abos virzienos, abiem dzimumiem. Dzīvē Tev kāds iepatīkas un tikai tad Tu viņu sāc izzināt. Iespējams, ir kas tāds, kas normālā situācijā Tev nebūtu pieņemams, bet tad viņš Tev jau patīk un Tu to pieņem. Internetā Tu sākumā izzini, jo ir taču pieejama profila informācija. Tā kā internetā viss notiek rakstiski, tad uzreiz pamanām gramatikas, valodas lietojuma kļūdas, kas dzīvē mutvārdos varētu aizplūst gar ausīm. Proti, internetā mēs it kā varam būt racionālāki, vairāk domāt ar prātu ne sirdi. Jā, sirds visbiežāk ir rāma, jo mūsidenās reti kurš ir spējīgs rakstīt "dzīvi" - tā, ka to sajūti. To mierīgi varam novelt uz grāmatu nelasīšanu. Dzīvē redzam emocijas, grimases, žestus... ja cilvēkam ir pieejami tik daudz līdzekļi, viņam ir vieglāk iepatikties kādam. Internetā ar šo ir grūtāk. Tur var būt pie vainas nevēlēšanās censties, neprasme. Gribēju īsi, bet atkal aizraujos. :D Bet tagad aizmirsu, ko vēl gribēju teikt. :S Jā, visnormālākie vīrieši okšķerējot pa sieviešu portāliem un dod viedus padomus.
Ak, jā.. vēl par dzīvi un internetu. Interneta portāli ir vistīrākais, visdzidrākais sabiedrības spogulis, kas parāda visu tieši tā, kā tas ir, kamēr dzīvē skatiens mums mēdz aizmigloties. Tāda ir reālā situācija. Vīrieši ir tādi, kādi ir. Sievietes tāpat. Taču dzīvē mums viņi tāpat kaut kādā mistiskā veidā iepatīkas un viņu trūkumus mēdzam nesaskatīt, jo galu galā daudzas lietas ir tik mazsvarīgas, kaut gan tā neliekas. Kā arī katram podiņam ir savs vāciņš - Tev viņš liekas stulbs, kādai citai liksies smieklīgs, foršs (man gan neliksies). Jā, bet tie, kuri pirmajā vēstulē lieto vārdu "sex", kā arī ir spējīgi izveidot nesaprotamu vārdu virkni bez jebkādām pieturzīmēm, tie ir īpaši. Morālā impotence vai kā to nosaukt? Ehh... Kāpēc mani vispār tas uztrauc un par ko es vienmēr aizsvilstos? Es taču esmu skaists un gudrs. :/