Esmu atsaakusi skriet!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vairaakus gadus atpakal skreeju no riitiem 3miles.Atceros,ka man loti nepatika skriet-staigaat jaa ,bet skriesana kaut kaa negaaja pie sirds!Tad saaku stradaat loti daudz , iznaaca kusteeties taapat daudz darbaa ...Tagad straadaaju mazaak,dziive iegaajusi taadaas mieriigaas sliedees.Izdomaaju -vajag vairaak kusteeties.Esmu paarsteigta,cik loti labi noskreeju savas 3miles.Nekreeju aatri-taadaa vienmeeriigaa ritmaa.Aaraa taads pavees saliidzinosi,taads patiikams dzestrs gaiss ap 9am!
Vispaar te cilveeki loti daudz no riita skrien-pirms iesanas uz darbu.Saak jau ap 6am.Daudzi straadaa "seedosas profesijas" darbus,visur brauc ar masiinu.Paaraak maz kustiibu-neveseliigi.
Kaa ar jums ?Vai skrieniet no riitiem,vingrojiet pirms iesanas uz darbu,skolu?Vai to dariet vakaros?
23.11.2013 19:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Emmanuelle, es to tavā labā, lai neaizmirsti tēvzemes mēli :D
07.12.2013 18:59 |

Reitings 16208
Vilka -nee! Mani sauc Emmanuelle!!!!Pienemu ,ka man ir divas personalitaates.Ieejot sajaa forumaa ,man gandriiz pirmaa aizmirstaas ,un par to loti priecaajos,jo esmu ieksaa visaa kaa Emmanuelle!
Norea-atcereejos!Tas vaards ir JUUDZES!:)Man vareetu piedot,jo latviski runaaju praktiski loti ,loti reti.
07.12.2013 19:42 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
jo esmu lasījusi, ka viegli var arī tieši nodarīt sev pāri, ne kā pēc idejas - ja skrien, tad tas ir ļoti labi.

Var nodarīt sev pāri ne tikai ar pārlieku lielu slodzi, bet arī ar nepareizu apavu un seguma izvēli. Ja ir iespēja, vislabāk skriet pa zālienu u.tml., respektīvi, kas ir mīkstāks par asfaltu. Tāpat arī kedas vai garu gabalu skriešanai nepiemērotas botas +asalts=ļoti ātri sabeigtas ceļgalu locītavas, mugura.
07.12.2013 20:24 |

Reitings 16208
Es soriit domaaju-aaraa pavisam vees,bet tik smuka sauliite jau 8am!Noteikti skriesu atkal.Pagaidaam nejuutu nekaadu nepatiikamu sajuutu ,kas saistaas ar muguru,kaajaam. Iznaak skriet pa asfaltu...!
10.12.2013 18:16 |

Reitings 16208
Es nespeeju nepadaliities savaa sasniegumaa!Vakar noskreeju 4miles-nu es nevaru taa "uz sitienu "pateikt ,cik tie km,bet ir kaut kur pie 6km noteikti.Vakar mazliet liinaaja , nebija viegli skriet,bet veel neesmu izlaidusi nevienu dienu -teiksu godiigi ir loti labi rezultaati-kaaju muskuli tik stingri ,smuki-pasai prieks,jo kaajas nebija mana stipra puse noteikti!Ja kaada ir atsaakusi skriet-taa tik turpinaat!:)
10.01.2014 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits