Zolitūdes Maxsimā iebrucis jumts.....

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Jau dzirdējāt? http://www.delfi.lv/news/national/politics/zolitude-maxima-veikalam-iebrucis-jumts-ir-cietusie.d?id=43837112
21.11.2013 18:43 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Pirmo reizi mūžā raudu par citiem, par citu likteni un sāpēm.. grūti.
23.11.2013 14:26 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Cilvēki mīļie... apsēdieties, padomājiet! Mēs varam mest līkumu maximai, neiet arī citos lielveikalos, meklēt un sodīt vainīgos, bet tas neatgriezīs zaudēto. NEKAD!
Pēc kara visi gudri... nu mēs varam gudri runāt kā mēs būtu rīkojušies,kā vajadzēja, kas vainīgs, bet... ir notikusi nelaime un neko vairs nevar tur mainīt.
Atkārtošu vēlreiz... dažreiz labāk ir paklusēt!

Pilnigi piekritu.

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mani vairāk uz doto brīdi mulsina fakts, ka blakus esošais "Fēnikss"nelaiž cilvēkus uz tualeti un sasildīties, "Maxima" nenodrošina gaidītājus ar pārtiku un "Re&Re" nenodrošina nepieciešamo tehniku. Ir taču pilnīgi bezjūtīgi kretīni cilvēku vidū!+

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Lust For Life, es gan redzēju bildes ar Maxima salātu trauciņiem un visādiem gardumiem.
23.11.2013 14:27 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Loti skumji, ka ta ir noticis! Pedejas 2 dienas ir tada neomoliga sajuta! Vajadzeja visiem lasities kopa un doties uz tuvakajam drosibas izejam jau taja bridi, kad ieskanejas sirena, nevis lieki petit vai kautkas tiesam ir noticis. Esmu arpus Latvijas, un mana darba vieta kas tads nebutu pat iedomajums, visiem momenta japamet telpas ka ieskanas sirena, vienalga vai ta ir viltus trauksme, vai reala. Aizkustinaja Kristofera tviti par mammu, kura neparnaks. Lai Dievs dod izturibu un speku Kristoferam un parejiem, kuri zaudeja tuviniekus saja tragedija.
23.11.2013 14:28 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Sniegbalte par ko tu smaidi?
23.11.2013 14:28 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
meklēt un sodīt vainīgos, bet tas neatgriezīs zaudēto. NEKAD!

Tad jau varam nemeklēt vainīgos, tas neko tāpat nemainīs. Cilvēki var viens otru mušīt nost un meklēt vainīgo nav jēgas, runāt par to nav jēgas, lietas risināt un meklēt to sakni nav jēgas, neko nav jēgas darīt, jo tas neko nemainīs?
Ir jādara, jārunā. Jo vairāk cilvēku iesaistīsies lietas procesā, jo raitāk viss atrisināsies. Ne deļ tā, ka mēs spētu ko ietekmēt, bet dēļ tā, ka valsts vadībai cilvēku nevienaldzīgā attieksme būs kā dzinulis beidzot ko mainīt, lai šādas lietas nekad vairs neatkārtotos.
23.11.2013 14:29 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
...man jau šodien dulla galva...vakar visudienu raudaaju....nakti nomurgoju..un sodien meeginu tureeties....esmu cita pilseeetaa,nakada sakara ar Riigu..,bet domas ir tikai par trageediju....nebiju domaajusi,ka saadi speeju reageet :(....sirds neparstaaj saapet....

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Mani vairāk uz doto brīdi mulsina fakts, ka blakus esošais "Fēnikss"nelaiž cilvēkus uz tualeti un sasildīties, "Maxima" nenodrošina gaidītājus ar pārtiku un "Re&Re" nenodrošina nepieciešamo tehniku. Ir taču pilnīgi bezjūtīgi kretīni cilvēku vidū!
23.11

Dīvaini, jo vakar Feniksā brīvprātīgie smērēja maizītes un vārīja tēju, un Maximas pārtikas kastes pie notikuma vietas ir vairākas ;)

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Sniegbalte - oficiāli no viņu puses nekas netiek nodrošināts.

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Jau no vakar vakara lasu un skatos ziņas.....tas ir šausmīgi kas notiek Zolitūdē(nope)
Cilvēki,draugi,kaut vai vienkārši svešie ļaudis!Ja jūs ēkā kurā atrodaties dzirdat signalizāciju ar audio teksta aicinājumu pamest ēku,DARIET TO NEKAVĒJOTIES;) es vasarā izbaudīju šo joku,būdama nepanikojošs cilvēks es tomēr nobijos,jo dzīvoju mazā pilsētiņā kā Tukums un nebiju nekad piedzīvojusi pat mācību trauksmes uz evakuāciju,bet jūlijā,kad strādāju Rīgā,online kazino,pēkšņi vakarā ap 20.00 zālē kurā mēs vadam online spēles pie galdiem ieskanējās signalizācija un audio paziņoja ka jāpamet ēka ir izveidojusies ārkārtas situācija!!!Tajā brīdī bija dīleru maiņa un man bija jāiet mainīt cita meitene,bet es sekoju aicinājumam pamest ēku.Noskrēju kopā ar meitenēm uz garderobi pēc mantām un izskrējām ārā uz ielas,savās kleitās/formās,daudzi smējās,ķiķināji,citi fočēja lielo pūli lika facebook un twitter,muļķi(fool) iznāca apsargs un teica,ka divus stāvus virs mums sporta zālē ir ugunsgrēks,es daudz nedomādama ātri izvilku no paķertās soma telefonu un zvanīju draugam un tētim,pazvanīju un pateicu kas noticis,ka mums ir šī situācija,un tā var izvēŗsties jebkā,sagatoavoju tam trakākajam,teicu ja kas Tet,varēsi man atbraukt pakaļ,un vairākkārt atkaroju,ka esmu sabijusies,man galvā šaudījās visādas baisas domas! 1.kārt-kā varēja cilvēki mierīgi iepirkties,ja šī trauksmes signalizācija ir pati par sevi biedējoša,un aicina pamest ēku?????

2.kārt-.Skrienot no ēkas zāles lejā pa trepēm pamanīju,ka priekšnieciba un vadība smejas un saka-kur jūs skrienat?jāstrādā,jūs saprotat cik naudas zaudējam?Tie kas ir zālē,jāsēž pie galdiem un jāturpina spēles,neviens nekur neies(nope) viņus ignorējot es viņus pasūtīju un muku prom.Priekšniecība-strādājiet kā vergi bet ja kas mēs pirmie evakuējamies!!!

Visu cieņu apsargam,kas tieši pretēji,visiem bez izņēmuma jāpamet ēka,neatkarīgi nenokā,kamēr netiks noskaidroti apstākļi,un uzsvēra un svieda sejā priekšniecībai ka tāds ir drošības likums un noteikumi.Tie neapmierināti!

Stāvot uz ielas trīcēju par to kaut nu nekas nenotiktu jo manas/i kolēģes/i palika ēkā un viņiem lika šajā situācijā strādāt!

Varbūt,arī ka kāds no maniem kolēģiem bija vakar tajā "maximā" un skanot signalizācijai,nodomāja "Ai,pf,es tak nekur neiešu!Jūlijā mums darbā ar bija trauksme,bet nekas inčīgs vai traks tik un tā nenotika,tā kā nav kur steigties."

Mīļie cilvēki!Dzirdot signalizāciju ēkā,darba vietā vai jebkur,mūkat prom,neviens nav tiesīgs jums likt tur palikt ar varu,vienalga esat pie kases,pie plauktiem,da jebkā,nekāda nauda jūs neglābs,un ja nu gadījumā notiek nelaime,un ar to kasē esošo,dēļ kā atdevāt dzīvību,nepalīdzēs kliedēt bēdas tuviniekos!

Sargiet sevi!

Un padomājiet,par tiem,kas jūs gaida un vienmēr gaidīs mājās!

Būsim domās kopā ar Zolitūdiešiem!

No dr.lv vienas meitenes d/g

Mīļie cilvēki, kāds boikots. Butu Rimi, kubietes mīļākais veikals kw noprotu, arī teiktu BOIKOTS, BOIKOTS. Jā aizgāja daudzi cilvēki bojā, ir žēl, bet BOIKOTS viņus neatgriezīs. Viņi ir MIRUŠI. Un tur pie vainas ir nolaidību no visu pusēm. Tas teksts parāda, ka visur vadībai galvenais ir NAUDA. Pašiem savas dzīvības jāsargā. Bet mēs te varam spriest kā bija un kā nebija, bet ir,noticis, kas,noticis. Un gribu, lai, kas ir vainīgs šajā notikumā, lai viņiem sirdsapziņas pārmetumi neliek mieru.

Reitings 460
es savaa pilseeta Maximai neemsu uzdrosinajusies tuvoties..pat paskatiities nee....jo ta jau raudu....tad es vnk saluuziisu...

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Lust For Life
Tiešām zini? Redz,ka arī citi ir informēti par to,ka Maxima piegādāja pārtiku gaidītājiem.
23.11.2013 14:30 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Pašiem savas dzīvības jāsargā.

kad ziemā uzsnigs sniegs uz jumta fiksi iekšā, fiksi ārā
23.11.2013 14:31 |

Reitings 460
taalbergs ‏@taalbergs 1m

Ja gribi/vari palīdzēt: Zolitūdē noderētu piens, desa, kartupeļu biezputra, paika, kartona krūzītes, vilnas cimdi & zeķes, ibumetīns #Maxima
23.11.2013 14:32 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Visu gudrā Kubiete, nedomāju, ka tiem, kas vēljoprojām stāv un cerībā gaida, kad atradīs viņu mammu, tēti, brāli,māsu, meitu, uztrauc tas, kas to izdarīja!!! Tas viņus šobrīd interesē vismazāk! Ir muļķīgi uzskatīt, ka
Vainīgie ir visi tie, kas plānoja, cēla, pieņēma, apstiprināja un atvēra šo veikalu.
Varbūt arī tie, kas apkalpoja klientus, uzkopa grīdu arī ir vainīgi? Kāpēc jānes vaina cilvēkiem, kas pie tā NAV vainīgi? Es tikai priecātos, ja tiku atrasts vainīgais, bet īstais vainīgais.
23.11.2013 14:32 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Luīze, pārprati mani! Tas bija domāts visām "cosmo izmeklētājām",kuru komentārus lasot rodas pārliecība,ka pašas bijušas klāt,visu redzējušas un zina,kas pie vainas.
23.11.2013 14:33 |

Reitings 460
13:03 Policija krimināllietā sākusi otro etapu, proti, izmeklētāji kopā ar ekspertiem iegājuši veikalā un sākuši notikuma vietas apskati un paraugu izņemšanu, kuriem varētu būt liela nozīme izmeklēšanas virziena noteikšanā. Policijas pamatversija joprojām ir, ka lielveikals sagruvis, jo pieļauti pārkāpumiem būvniecības procesā.
23.11.2013 14:34 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Игровой зал Феникс ,неужели вам так тяжело пустить людей у которых горе в туалет и просто погреться ???? Вы же взяли и выставили еще дополнительные силы в-зал игровой . Только,что подходил к охраннику пусть в туалет девочку которая ждет маму с Максимы В ответ тупое Нет - только играть . Ужасно и-противно !

Tas par Fēniksu. Bija info, ka vienu brīdi laida iekša, bet vēlāk - jau nē. Par Maximu - par doto brīdi nezinu, bet pirmajā naktī cilvēkiem ne segas atveda, ne pārtiku.
23.11.2013 14:34 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Īstenībā kaut kāds pamats, atskaitot Kubietes kārtējo histērisko demagoģiju, tam visam ir - visos šajos "supermārketos" uzturēties ir bīstami. Tās būves nav drošas, tāpat kā daudzi jauno projektu dzīvokļi. Manai draudzenei Juglā, laikam, 2006. gadā celtā mājā pa sienām iet plaisas. Nezinu, vai pa nesošajām, bet tik un tā - skats baiss. Protams, tagad viņi mēģina atbrīvoties no tā dzīvokļa, bet, pirmkārt, cik ētiski ir mēģināt kādai ģimenei notirgot dzīvokli tādā ēkā, kas potenciāli tuvākā vai tālākā nākotnē potenciāli var sagrūt, otrkārt - kurš pirks tādu dzīvokli?

Būvnieki Latvijā ir vienkārši katastrofāli, uz peļņu orientēti haļavščiki. Cerams vismaz kaut kas no šīs traģēdijas arī būs pozitīvi vērtējams, proti, cerams, mēs piedzīvosim izmaiņas šajā industrijā un jaunceltnes vairs neapdraudēs mūsu dzīvību.

Par Maximas atbildību... Jā, iesaistītie varēja mazināt upuru skaitu, bet vai tad no tā jumts pēkšņi kļūtu drošāks? Nē, tāpat būtu iegruvums. Ir sekli vainot tikai veikalu, bet, nu, pseidointelekttuāļiem tas ir raksturīgi.
23.11.2013 14:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits