Cilvēki mīļie... apsēdieties, padomājiet! Mēs varam mest līkumu maximai, neiet arī citos lielveikalos, meklēt un sodīt vainīgos, bet tas neatgriezīs zaudēto. NEKAD!
Pēc kara visi gudri... nu mēs varam gudri runāt kā mēs būtu rīkojušies,kā vajadzēja, kas vainīgs, bet... ir notikusi nelaime un neko vairs nevar tur mainīt.
Atkārtošu vēlreiz... dažreiz labāk ir paklusēt!
meklēt un sodīt vainīgos, bet tas neatgriezīs zaudēto. NEKAD!
Mani vairāk uz doto brīdi mulsina fakts, ka blakus esošais "Fēnikss"nelaiž cilvēkus uz tualeti un sasildīties, "Maxima" nenodrošina gaidītājus ar pārtiku un "Re&Re" nenodrošina nepieciešamo tehniku. Ir taču pilnīgi bezjūtīgi kretīni cilvēku vidū!
23.11
Jau no vakar vakara lasu un skatos ziņas.....tas ir šausmīgi kas notiek Zolitūdē(nope)
Cilvēki,draugi,kaut vai vienkārši svešie ļaudis!Ja jūs ēkā kurā atrodaties dzirdat signalizāciju ar audio teksta aicinājumu pamest ēku,DARIET TO NEKAVĒJOTIES;) es vasarā izbaudīju šo joku,būdama nepanikojošs cilvēks es tomēr nobijos,jo dzīvoju mazā pilsētiņā kā Tukums un nebiju nekad piedzīvojusi pat mācību trauksmes uz evakuāciju,bet jūlijā,kad strādāju Rīgā,online kazino,pēkšņi vakarā ap 20.00 zālē kurā mēs vadam online spēles pie galdiem ieskanējās signalizācija un audio paziņoja ka jāpamet ēka ir izveidojusies ārkārtas situācija!!!Tajā brīdī bija dīleru maiņa un man bija jāiet mainīt cita meitene,bet es sekoju aicinājumam pamest ēku.Noskrēju kopā ar meitenēm uz garderobi pēc mantām un izskrējām ārā uz ielas,savās kleitās/formās,daudzi smējās,ķiķināji,citi fočēja lielo pūli lika facebook un twitter,muļķi(fool) iznāca apsargs un teica,ka divus stāvus virs mums sporta zālē ir ugunsgrēks,es daudz nedomādama ātri izvilku no paķertās soma telefonu un zvanīju draugam un tētim,pazvanīju un pateicu kas noticis,ka mums ir šī situācija,un tā var izvēŗsties jebkā,sagatoavoju tam trakākajam,teicu ja kas Tet,varēsi man atbraukt pakaļ,un vairākkārt atkaroju,ka esmu sabijusies,man galvā šaudījās visādas baisas domas! 1.kārt-kā varēja cilvēki mierīgi iepirkties,ja šī trauksmes signalizācija ir pati par sevi biedējoša,un aicina pamest ēku?????
2.kārt-.Skrienot no ēkas zāles lejā pa trepēm pamanīju,ka priekšnieciba un vadība smejas un saka-kur jūs skrienat?jāstrādā,jūs saprotat cik naudas zaudējam?Tie kas ir zālē,jāsēž pie galdiem un jāturpina spēles,neviens nekur neies(nope) viņus ignorējot es viņus pasūtīju un muku prom.Priekšniecība-strādājiet kā vergi bet ja kas mēs pirmie evakuējamies!!!
Visu cieņu apsargam,kas tieši pretēji,visiem bez izņēmuma jāpamet ēka,neatkarīgi nenokā,kamēr netiks noskaidroti apstākļi,un uzsvēra un svieda sejā priekšniecībai ka tāds ir drošības likums un noteikumi.Tie neapmierināti!
Stāvot uz ielas trīcēju par to kaut nu nekas nenotiktu jo manas/i kolēģes/i palika ēkā un viņiem lika šajā situācijā strādāt!
Varbūt,arī ka kāds no maniem kolēģiem bija vakar tajā "maximā" un skanot signalizācijai,nodomāja "Ai,pf,es tak nekur neiešu!Jūlijā mums darbā ar bija trauksme,bet nekas inčīgs vai traks tik un tā nenotika,tā kā nav kur steigties."
Mīļie cilvēki!Dzirdot signalizāciju ēkā,darba vietā vai jebkur,mūkat prom,neviens nav tiesīgs jums likt tur palikt ar varu,vienalga esat pie kases,pie plauktiem,da jebkā,nekāda nauda jūs neglābs,un ja nu gadījumā notiek nelaime,un ar to kasē esošo,dēļ kā atdevāt dzīvību,nepalīdzēs kliedēt bēdas tuviniekos!
Sargiet sevi!
Un padomājiet,par tiem,kas jūs gaida un vienmēr gaidīs mājās!
Būsim domās kopā ar Zolitūdiešiem!
Pašiem savas dzīvības jāsargā.
Vainīgie ir visi tie, kas plānoja, cēla, pieņēma, apstiprināja un atvēra šo veikalu.Varbūt arī tie, kas apkalpoja klientus, uzkopa grīdu arī ir vainīgi? Kāpēc jānes vaina cilvēkiem, kas pie tā NAV vainīgi? Es tikai priecātos, ja tiku atrasts vainīgais, bet īstais vainīgais.
Игровой зал Феникс ,неужели вам так тяжело пустить людей у которых горе в туалет и просто погреться ???? Вы же взяли и выставили еще дополнительные силы в-зал игровой . Только,что подходил к охраннику пусть в туалет девочку которая ждет маму с Максимы В ответ тупое Нет - только играть . Ужасно и-противно !