Kā es varu palīdzēt dzīvniekiem, patversmēm?

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Zinu, šo info var atrast googlē, kur arī meklēšu. Bet domāju, šī diskusija noderēs tādām pašām slinkām nezinītēm kā es, turklāt var tikt atklāti jauni ceļi, kā palīdzēt.
Pastāstiet savus stāstus, kā kļuvāt par brīvprātīgo patversmē, kā paņēmāt uz pagaidu māju dzīvnieku, kā gājāt izstaidzināt suņus utt. utt. Un miniet konkrēti, kuras patversmes tās bija. :) Paldies!
21.11.2013 13:50 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nav tādas "kaķu patversmes". Ir pagaidu mājas un biedrības, kurās ir tikai kaķi, bet tās nav patversmes. Un tām palīdzēt var vai finansiāli, vai sūtot barību. Piemēram, majasmilulis.lv piedāvā akciju "Pabaro mīluli patversmē", kas ļauj turpat onlainā izvēlēties patversmi vai biedrību, kurai nopirkt barību. Pats interneta veikals nopirkto piegādās.

Kopumā patversmēm vajadzīga dzīvnieku barība, avīzes, kartoni, segas, kādi veci dvieļi, palagi, apģērba gabali, kurus var izmatot klāšanai dzīvnieku būros, kaķu tualetes granulas, bļodiņas, rotaļlietas dzīvniekiem. Un, protams, brīvprātīgie darbinieki.
21.11.2013 21:43 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Par Ķepu-ķepā - es arī esmu viņus atbalstījusi. Protams, ka bija šoks par visu, kas atklājās. Mamma izstāstīja vēl daudz citas lietas, ko presē nerakstīja. Bet mierinu sevi ar domu, ka mana sirdsapziņa ir tīra. Es palīdzēju un darīju labu, lai visu augstāko priekšā atbild tie, kas krāpās.
21.11.2013 21:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kas ir ar to Ķepu - ķepā?
21.11.2013 21:54 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Es ņēmu uz pagaidu mājām. Divi kaķi tā palika pie manis (respektīvi, patversmē viņiem vietas nebija, kur uzņemt, tapē paņēmu ie sevis, kamēr meklēju majas), suncis aizceļoja tālāk, jo pie manis atgriezās manis pašas sune no laukiem, bet kucēnam nedrīkstēja būt saskarsme ar citiem dzīvniekiem 2 nedēļas.
Tā gan nezinu vai palīdzu patversmēm (aiz tā, ka pārbāstas), bet tomēr, ja kaķēni ir pie miskastēm, apzvanu un painteresējos, kur var uzņemt, manai pašvaldībai ir līgums ar vienu noteiktu patversmi, un tad tur aŗī ved parasti.
21.11.2013 22:00 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Ehh, cik žēl par to Ķepu ķepā.. Man tagad tāds noskaņojums, ka es varētu paņemt visus kaķus un suņus, kas ir bez saimniekiem, pabarot un izguldīt (ja vien finansiālie līdzekļi būtu bezizmēra), apskaut cieši klāt un kompensēt trūkstošo mīlestību. Kaut kā baigi skumji sajutos, bet cerams, skumjas izzudīs, kad uzsākšu kaut ko darīt šīs lietas labā.
21.11.2013 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits