Sveikas.
Jautājums šāds - ko lai uzdāvina vīramātei uz dzimšanas dienu? Nekādas lielās svinības nebūs, apaļas jubilejas arī nav. Cilvēks praktisks. Visādas dāvanu kartes uz SPA un citām skaistumkopšanas procedūrām, šķiet, viņai nepatiktu. Attiecības nav tuvas, bet nav sliktas. Esam vairāk neitrālas. Nav sirsnīgas un nav aukstas.
Ko pašas esat dāvinājušas vīramātēm?
Esam kopā ar vīru dāvinājuši:
visādus skaistumkopšanas komplektiņus,
solārija abonamentus,
dāvanu kartes uz dažādiem resorāniem,
lielus Apsara tējas komplektus.
Tas pirmais, kas nāk galvā!
Mēs tieši šogad uzdāvinājām vīramātei tādu lielu, skaistu, ķiršu sarkanu "gudro puķupodu" (piķupodam ir tād kā termometriņš, kurš nosaka, cik ir ūdens, lai zinātu, kad jāaplaista) ar krūmiņa stādu. Tā nu tas šobrīd rotā galveno mājas ieeju.
Bonsai kociņus grūti kopt. Viņiem tur īpašu kaut kādu vidi vajag, jokaini jālaista,jāskatās,lai sūniņas būtu un kas tik vēl ne. Man tāds bija, kādu mēnesi izturēja un nosprāga. :D
Es nekad nedāvinātu smaržas, ta ir pārāk intīma dāvana.
Uzdāvini kādu skaistu telpaugu,it īpaši, ja nav liela jubileja.Tu ar draugu esi runājusi,ko vajadzētu dāvināt?
Es davinajusi esmu dzivibas kocinu, spa komlektus, to pasu stenders davanu komplektu, tad vel dazadas delikateses sapirku un saliku viena grozina, satina gultasvelu, siltu, mikstu haatu. Vislielaka sajusma bija par halatu, kocinu un delikatesem. :)
Vīrs vispār saka,lai neko nedāvina,jo viņiem tā nav pieņemts. Viņi varot davināt kautko,ja grib un varot nedāvināt. Tas pēc pašu vēlmes. Bet man neērti tā braukt, jo tomēr aicina uz pašēdēšanu.