Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kompleksi par izskatu, cik no tiem ir iisti un cik no tiem ir iedomaati

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iespaidojoties no daudzaam citaam diskusijaam, man radaas jautaajums par to, cik pashas speejam sevi objektiivi noveerteet. Ir gadiijies dzirdeet, ka sievietes zeelojaas par kaut ko taadu savaa izskataa, kur paareejie nemaz nespeej saskatiit nepilniibu. Kaa arii esmu redzeejusi sievieti, kurai bija liiks deguns uz vienu pusi, jo beerniibaa tas tika salauzts un nepareizi iebiidiits atpakalj, kura tai vietaa, lai izlabotu degunu un speetu normaali paelpot, uztaisiija jaunas luupas un kruutis, kuraam nav nekaadas vainas.
Vai parasti pashas nonaacaat pie sprieduma, ka kaut kas nav kaartiibaa vai arii komplekss ir radies kaadas pieziimes deelj no viiriesha vai draudzeneem?
21.11.2013 01:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
deguns skaists, bet ja kāds pasaka- eu, tu ar raganas degunu, tu automātisksi sāc par to domāt.

Skumjaakais, ka visticamaak to pateiks sieviete sievietei, turklaat ne jau ienaidniecei, bet gan draudzenei vai radiniecei. Ja viirieshu starpaa ir tomeer kaut kaada solidaritaate, tad starp sievieteem taada reti kad pastaav.
22.11.2013 23:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lasu un brīnos.

Man ir gan bišķi riepa, gan palielas poras sejai, gan tizla stāja, gan nelielas krūtis, gan ne tas skaistākais deguns, gan vēl vesela čupa lietu, kas ir ne pārāk smukas.

Bet ka man tāpēc būtu kompleksi - nu nav! Es vienmēr esmu paļāvusies uz savu personības šarmu (kura esamību bieži gan iekšēji apšaubu :) )

Un man ļoti žēl lasīt, ka atsevišķas meitenes, kuru smukās bildes ir manītas citās diskusijās, jūtas slikti savā ādā izskata dēļ. Tas šķiet gan muļķīgi, gan bēdīgi.
23.11.2013 14:35 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
tad jau es te varētu uzskaitīt miljons lietu, kas manī nav kārtībā un dzīvot vienos kompleksos :D par matiem runājot, nu, piedodiet, atvainojiet.. gandrīz katrai meitenei savi mati šķiet tādi un šitādi, un līdz galam nepatīk. kompleksot par to, man dīvaini šķiet, jo tajā sakarā gandrīz viss ir labojams - nepatīk čirkas, taisno.. nepatīk taisni, čirko! ir pārāk biezi - filē, ir pārāk plāni - sadzīvo vai vienkārši dodies pie friziera pēc ideālā griezuma priekš tavas sejas formas un atbilstoši pašas vēlmēm.. neko citu tur nevar piebilst!
man, piemēram, abām rokām mazie pirksti ir vienkārši dīvaini.. visi pirksti ir forši, gari, tievi, skaisti utt. , bet tie mazie ir vienkārši wtf ? :D ta ne īsti resni, ne īsti tievi, pat aprakstīt nevar, mazliet šķībi.. :D bet tiem nepievēršu nekādu uzmanību, ja var tā teikt. zinu,ka man viņi tādi nepadevušies, bet nekad nekompleksoju un neviens neievēro.
vienīgais, ko es šobrīd gribētu - īsāku augumu un mazāku pēdas izmēru. tās ir vēlmes tikai un vienīgi, kompleksie tie nav, jo es negruzos par pēdu, tai apavus var vienmēr atrast, vienkārši pašai nepatīk tas izmērs kā tāds.. tāds mazais kompleksiņš ir zobi, jo visi forši taisni, bet viens sānā, tas saucamais ilknis, tā augstāk un nav perfektais holivudas smaids :D ā un daži kg , bet es tā svārstīgi ar to visu.. vienu dienu varu justies max sexīgi, nākamajā man jau viss čušš , jāsēžas uz diētas.. uzmanība netrūkst, principā, daļeji paļaujos uz to, ja jau tā tiek pievērsta, tad briesmonis neesmu un ieteiktu to ņemt vērā visām, kurām ir uzmanība un vēl tad apšauba savu skaistumu. perfekti nekas nevar būt, dažreiz ar to šķībo pirkstu vai līko kāju ir jāsadzīvo, iespējams, tas traucē tikai tev vienīgajai un citi nemaz nepamana.. pietam, jo pašpārliecinātāks būsi, jo mazāk tevī tos defektus kāds manīs, savukārt, nodurta galva to visu vēl vairāk liks ievērot.
23.11.2013 22:16 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
skolas laikaa bija kaudze kompleksu sirsniigo klases biedru deelj, izaugu, iestaajos universitaatee ,izlaboju esoshaas nepilniibas un starteeju skaistumkonkursaa ;) Tagad kompelksu nav nekaadu, lai arii ir viena lieta kjermenii, ko veel nedaudz palaboshu, bet tas nav komplekss, bet tiekshanaas peec pilniibas ;) Bet jaa, esmu pateiciiga saviem nezheeliigajiem klases biedriem, kas pashi to negribot padariija mani par gulbi lol
24.11.2013 06:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits