Kompleksi par izskatu, cik no tiem ir iisti un cik no tiem ir iedomaati

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iespaidojoties no daudzaam citaam diskusijaam, man radaas jautaajums par to, cik pashas speejam sevi objektiivi noveerteet. Ir gadiijies dzirdeet, ka sievietes zeelojaas par kaut ko taadu savaa izskataa, kur paareejie nemaz nespeej saskatiit nepilniibu. Kaa arii esmu redzeejusi sievieti, kurai bija liiks deguns uz vienu pusi, jo beerniibaa tas tika salauzts un nepareizi iebiidiits atpakalj, kura tai vietaa, lai izlabotu degunu un speetu normaali paelpot, uztaisiija jaunas luupas un kruutis, kuraam nav nekaadas vainas.
Vai parasti pashas nonaacaat pie sprieduma, ka kaut kas nav kaartiibaa vai arii komplekss ir radies kaadas pieziimes deelj no viiriesha vai draudzeneem?
21.11.2013 01:06 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Nav kompleksu, sevī patīk viss un vīrs mani dievina !
21.11.2013 15:18 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Man ir jūra ar kompleksiem! Paldies varu teikt mammai, bērnudārza bērniem, sākumskolēniem utt. utt. ,bet laikam jau visa pamatā ir mana daba - mana uzņēmība pret šādiem apvainojumiem, mans vājums. Ar laiku gribētu domāt, ka vairs neesmu tik vāja, lai katrs vārds varētu mani aizvainot, līdz ar to pāris kompleksi zūd. Manuprāt, galvenais ir saprast, ka neviens cits nav vainīgs kā vien tu - un nevis pie tā, ka tev šķībs deguns, bet pie tā, ka tevi tas ievaino.
21.11.2013 15:27 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Neizturēju. Izkratīšu es ar' sirdi par savu lielāko kompleksu - krūtis. Par to varu teikt paldies savam bijušajam ar kuru pirms 4 gadiem kopā bijām. Viņš ar savu labāko draugu regulāri izteica visādas riebeklības. Rezultātā joprojām par to kopmleksoju un citu puišu priekšā kauns izģērbties.
21.11.2013 15:45 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Ja tev neder kleita, tātad ir nevis jāmaina augums, bet jāmeklē cita kleita. Jo mūsdienās cilvēki labāk maina augumu, lai izskatītos labi kleitā, nevis meklē citu kleitu. Mazliet pārspīlēju, bet doma ir apmēram tāda.

Es varētu atrast daudz kompleksu sevī, ja sāktu salīdzināt ar visām aktrisēm vai vēl sazin ko. Neērtības man sagādā, nevis vēderiņš no kura var atbrīvoties sportojot un ēdot veselīgi, bet gan bāla āda. Tā kā man ir tumši brūni mati, uzkrāsojot sarkanu lūpu krāsu izskatos pēc vampīra. :D

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
kopmleksoju kompleksoju

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Lielākas krūtis gribētu.
21.11.2013 16:31 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Mani kompleksi ir pašas radīti, taču iespējams pārējie tos arī redz, tikai nesaka. Taču zinu, ka manas nepilnības jau nav nemaz tik sliktas - neesmu perfekcionisma piekritēja.
21.11.2013 16:38 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Mana nelaime ir paplašinātas poras deguna rajonā :(
21.11.2013 16:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nopietni runaajot par so teemu,saaku domaat ,ka manii tomeer ir kaut kas iipass,ja mans viirs mani apreceeja tiesi taadu ,kaada biju vairaakus gadus atpakal-plaaniem matiem,mazaam kruutiim-tajaa laikaa biju loti ,loti tieva,tad veel labaas kaajas veenas...!Esmu ieveerojusi ,ka amerikaanieteem tiesaam nav varikozu veenu.Man saakumaa bija kompleksi,jo loti gribeejaas smukas kaajas...viirs taa arii pateica-izlabosim,bet bez operaacijas...Pilniigi izlabotas nav,bet vairaaku gadu garumaa liekas - "var sadziivot".Viiram vispaar nepatik ,ka saku-tas no vecmaaminas ,tas peec beerniem uttVins uzskata,ka iespeeju robezaas,sieviete var sevi tomeer salabot.Loti daudz var ar veseliigu dziives veidu....
21.11.2013 16:52 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Laikam tas ir dīvaini, bet vīriešu vērtējums manu viedokli par sevi nemaina. Man uzmanības nekad nav trūcis, es apzinos, ka vīriešiem patīku, izskatos labi, manējais mani tikai slavē. Bet tas nekādā veidā neietekmē to, kā jūtos ar saviem trūkumiem.
21.11.2013 16:57 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Daudzas te saka, ka var pateikt paldies par saviem kompleksiem mammām, vecmāmiņām utt. Jums mātes katru dienu teica, ka esat neglītas vai kā?
Mani vecāki arī nav enģeļi, negribētu būt tāda kā viņi, bet man nekad neviens no radiem nav teicis, ka man neglīta seja vai kas cits.
21.11.2013 16:59 |

Reitings 22
Reģ: 19.11.2013
Huhh.. Tiešām gari jāraksta, lai uzskaitītu tos visus. Mani neapmierina mans svars(drīzāk jau netrenētais vēders) , pumpas uz sejas(lai gan nav tik traki,tomēr ideālu sejas ādu neizdodas uzturēt), rēta uz kājas (ir ļoti maziņa,bet man ļoti nepatīk), plānie,īsie un neveselīgie mati un dabīgā krāsa arī tāda neizteiksmīga. Un visvairāk man tracina tas,ka jānēsā brilles(jā,kādu laiku liku lēcas, bet saka,ka tas pasliktinot redzi vēl vairāk) ,bet es zinu,ka tiklīdz kā varēšu atļauties taisīšu lāzera operāciju.
21.11.2013 17:00 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
krabi, mani tiesi gimene apsmeja gan par zobiem, gan vasaras raibumiem... Ir ari tadi radinieki.
21.11.2013 17:02 |

Reitings 16208
Libra-laikam mani tomeer ietekmee pozitiivi tas,ka dzirdu taadus vaardus-tev ir tik smukas kruutis,rokas,cik smuki spiid mati uttEs skatos spogulii un priecaajos par seju-tas loti liels prieks,ka seja ir noteikti labaaka,kaa taa bija 20+,bet paareejaas kermena dalas es laikam kaut kaa neredzu,nejuutu tik izteikti...un ja kaads ,piemeeram aerobikaa saka-cik tev skaistas rokas,tad saprotu -taas tiesaam ir skaistas:)Laikam esmu taada sieviete,kurai vajag dzirdeet no citiem ...
21.11.2013 17:08 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Daudzas te saka, ka var pateikt paldies par saviem kompleksiem mammām, vecmāmiņām utt. Jums mātes katru dienu teica, ka esat neglītas vai kā?

Bērnībā, visu uztvēru daudz personiskāk.
Atceros, ka draudzene reiz jokojoties man pateica: "Ta jau Tu esi smuka, bet nu deguns varēja būt mazāks" un par šo tekstu es pārdzīvoju ļoti ilgi.
21.11.2013 17:11 |

Reitings 16208
Mi amor-iedomaajies -muusu mazaa amerikaanu meiteniite kluva par modeli tiesi, pateicoties saviem vasaras raibuminiem un sarkaniem matiem!!!Tas ir kaut kas taads iipass,kas nav visiem....vina tik biezi tiek fotograafeeta arii uz zurnaalu vaakiem tagad Hawaii...Parasta meiteniite,bet taa matu kraasa un tie raibumini ir vienreizeeji...
21.11.2013 17:12 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es jau vairs nekomplekseju par to, drizak otradi lepojos ar tiem un nemaskeju ( nav man daudz).
Par zobiem gan nevaretu teikt, ka nekomplekseju, jo bralis joprojam iemet joku, ka man var burkanu veselu caur to skirbu izlaist :D
21.11.2013 17:16 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Diez vai tos varētu nosaukt par kompleksiem, bet es pati zinu, kas manī ir uzlabojams, kas nav, līdz ar to - daru, ko varu :)

Man, piemēram, nepatīk savu matu struktūra, bet par to nekompleksoju, jo ļoti labi saprotu, ka mainīt to nevaru, tad nu nekas cits neatliek, kā ar to sadzīvot :)
21.11.2013 17:18 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Dumiķes jūs esat.
Latvijas Radio raidījums pirms kādiem gadiem 15:
Studijā uz jautājumiem atbildēja kaut kāds speciālists (dermatologs vai kas tamlīdzīgs) - jauns čalis, spriežot pēc balss.
Zvana viena jauna meitene (tipa - kā jūs) ar tekstu aptuveni: "Man ir problēma. Vasaras raibumi. Un tālāk - bla, bla, bla, - kā man viņi traucē, cik esmu izmisusi, ko saka draugs, draudzenes un draugi, ko tik neesmu darījusi, lai tādu nebūtu, utt. kādu pāris minūšu garumā.
Speciālista atbilde:
Brīdis klusuma un pēc tā: "Vasaras raibumi? Tas taču ir TIK FORŠI. Man TĀ PATĪK MEITENES AR VASARAS RAIBUMIEM!!! ..." :-D.
Vienā teikumā - kas vienam defekts, tas otram - efekts. Un beidziet stresot par sīkumiem. Jūs visas esat glītas un simpātiskas, tikai lepnām nevajag būt. Tas arī viss.

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012

Neteica. Vecmamma teica, ka man ticis viņas garais deguns. Savukārt otra ome teica, ka esmu viņas kopija jaunībā. Parādīja bildes un tur es redzēju pilnīgu pretstatu. Apmēram ap to laiku sapratu, ka katrs redz to, ko vēlās redzēt.

Ja par tēmu, tad man kompleksi parādījās labu laiku pirms skolas. Traucēja gan baltā pūka uz rokām, gan brilles, gan puncis. Diemžēl tad man neviens nepateica, ka pēc gadiem viss mainīsies.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits