Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vajag padomu:((((((((

Reitings 4
Reģ: 18.11.2013
Labvakar! Atvainojos par garumzimem, pazuda:)

Rakstu sheit pirmoreiz un tapec ka laikam loti vajag!

Izskiramies ar meiteni, man 27 vinai 23 kopa gandriz 3.gadi. Pareizak vina aizgaja jo jutas no vinas puses bij pazudusas. No sakuma meginaju izrunaties, saprast kas par lietu bet tad sapratu tikai to ka vinai bez manis ir daudz labak un liku vinai mieru. Vina gribeja lai paliekam draugi , bet tas nav iespejams.
Parstaju vinai zvanit, bet tad pagaja kads laiks un vina pati man sak zvanit, nu vismaz 2 nedelas reizi lai apvaicatos ka iet u.t.t. Protams parumajam par laiku aiz loga u.t.t bet ne ko par mums. Nesaprotu kas vinai galva, man ir gruti ar vinu ta vienkarsi kontakteties ka ar draugu.
Aizdomajos vargut ari man vinai piezvanit , varbut vina gaida ari kadu ineciativu no manis, nesaprotu??

Aizmirst vinu nevaru kaut pagajis bus gandriz gads un ari nekad vinu neaizmirsisu, jo vina man bij kas ipass. Nedomaju ka jebkad izveidosu attiecibas ar kadu citu sievieti.
Ta luk. Varbut varat dot kadu padomu.

Paldies jau ieprieks. Un preicigus svetkus:)
18.11.2013 18:46 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Tā arī īsti nesapratu ko Tu vēlies no neitrālās žūrijas?
Pateikt - zvanīt vai nezvanīt?

Mēs jau varam teikt da jebko. Jāizlemj, ko un kā darīt būs vien tev pašam.
18.11.2013 18:52 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
še komati, ieliec.
18.11.2013 18:54 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Tas, ka tu vinai pa retam ari uzzvanisi, neko sliktu nenodaris. Talak jau redzesi, kapec vina sakusi zvanit :)
18.11.2013 18:58 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ieteiktu viņai tieši pajautāt - kāds ir viņas zvanu mērķis, ja reiz viņa pirms tam bija teikusi, ka starp jums viss ir cauri un arī draugi vairs nevariet būt.
18.11.2013 18:58 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pirmkārt, jau tev būs dzīvē citas sievietes ;) tagad varbūt nē, jo tu vēljoprojām mīli šo sievieti. ieteiktu noskaidrot un konkrēti pajautāt, kāpēc viņa zvana.
esmu 99% pārliecināta, ka viņas zvanu mērķis ir kāda veida attiecības ar tevi. tikai jautājums - kāda? varbūt viņa grib tikai seksu ar tevi, jo pagaidām neviena cita nav un viņa zina, ka tu jau viņai neatteiksi. varbūt viņa izdarīto nožēlo?bet varbūt viņa pinas pa dzīvi kā liela daļa cilvēku - kad ir kopā, tad nenovērtē. kad izšķirās, tad atkal pietrūkst.
ieteiktu sevi netaisīt par lupatu jebkurā gadījumā. esi ar stingru muguru un nostāju. parādi, ka neesi tāds, kuru var raustīt kā tādu lupatu lelli. es zinu, ka man pašai kādreiz ir uznākuši brīži, kad uzrakstu kādam bijušajam, jo attiecību it kā nav, bet satikties ar kādu varētu. bet pēc tam atkal atceros, kādēļ izšķīros. tas bija pietiekoši sen, kad biju tā darījusi. bet ieteiktu skaidrā valodā pajautāt- ko tu gribi no manis?
19.11.2013 13:21 |

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
3 gadi, nav mazs laiks. Tu biji tā persona ar kuru viņa runājās, stāstija visu. Arī viņai noteikti nav viegli pierast pie jaunās dzīves. taču iemesls kapēc viņa zvana... vienkārši pajautā. Ļoti iespējams,ka viņa savā ziņā uztraucas vai Tev viss labi, kā Tev iet... Un saikne ar otru cilvēku tik ātri jau nepazūd...Asociācijas, kaut kādas vietas.. Lai vai kā, lai pašam būtu vieglāk, vienkārši pajautā.

Lai veicas un turies :)
19.11.2013 13:35 |

Reitings 4
Liels paldies par padomiem:) Patiešām noverteju, paldies!
20.11.2013 00:07 |

Reitings 4
Man vienkārši likās ka viņa tik vesi aizgaja, ka nekas manī viņu vairs nesaista, bet tātad kkas vel ir glabjams. Laikam skumst?
20.11.2013 00:12 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
Jā atšūt ir viegli,izdzēst visus kontaktus, kad tas ir izdarīts, saproti, ka nevienu citu labāku pa viņu neatradīsi, sāc domāt vai vajag varbūt sākt atkal komunicēt.
Kontaktus tad es izdzēsu, bet domāju ka uz svētkiem viņu apsveikšu. tad jau redzes kas un kā.
Piekrītu sany -
varbūt viņa grib tikai seksu ar tevi, jo pagaidām neviena cita nav un viņa zina, ka tu jau viņai neatteiksi. varbūt viņa izdarīto nožēlo?- kad ir kopā, tad nenovērtē. kad izšķirās, tad atkal pietrūkst.

bet ja jau reiz esat izšķīrušies nedomāju ka tur kas ir glābjams, tā visulaiku skraidīsiet viens pie otra?
20.11.2013 20:31 |

Reitings 13
Reģ: 06.08.2012
Ja meitene tā "vēsi" aiziet,tad viņa tā ir izlēmusi.Trīs gadi ir ilgs laiks un arī nekāda "maloļetka" viņa vairs nav.Grūti,protams,pateikt kas notiek viņas galvā,jo cilvēki ir dažādi,bet,ja jau ne par ko vairāk kā laiku aiz loga nerunājat,tad jau arī nekā starp jums vairs nav palicis (es domāju,ka arī īsti draudzības ne).
Tu izklausies jauks puisis,gados arī vēl jauns.Esmu pilnīgi pārliecināta,ka tavā dzīvē būs cita sieviete par ko uztraukties un par kuru domāt.Nevajag savas domas un emocijas virzīt uz pagātni,tad arī nākotne būs daudz cerīgāka. :)
P.S. Vienmēr esmu uzskatījusi,ka,ja cilvēks ir izlēmis pārtraukt attiecības,tad tam ir bijis kāds pamats.Ja vien tā nav bijusi muļķība (ko ātri vien parasti izdodas saprast un labot),tad nevajag neko vairs mēģināt.Ja jau aizgāja,tad aizgāja. :)
22.11.2013 02:14 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Ja gribi čakarēt nervus un smadzenes, tad zvani, ja gribi būt brīvs, tad pasaki, lai liek mieru. Viņa ir kuce uz siena kaudzes.
22.11.2013 02:35 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
ieteiktu sevi netaisīt par lupatu jebkurā gadījumā. esi ar stingru muguru un nostāju. parādi, ka neesi tāds, kuru var raustīt kā tādu lupatu lelli.

Piekrītu. Lai ko tu darītu, esi vīrietis!
22.11.2013 02:38 |

Reitings 4
Paldies par komentariem :)
22.11.2013 23:57 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Taapat kaa mees nemeedzam patureet beigtus suniishus, ir labaak arii tikt valjaa no mirushu attieciibu reegiem. Vinjai ir viegli, jo vinja tevii saskata draugu, bet tev toties saap. Tiec tam paari un noteikti atradiisi kaadu jauku meiteni ko miileet.
23.11.2013 00:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits