mana sejas āda ir nojūgusies

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Uzreiz pateikšu, ka nav tas trakākais gadījums, bet tāpat esmu nepatīkami pārsteigta.. :( Iepriekš savedu savu sejas ādu kārtībā ar akne Bp5, bet, kopš to nevar iegādāties aptiekā, nezinu, ko lai dara.
Pirmkārt, tās ir pumpas. Gan baltas, gan zemādas cietas, sarkanas, sāpīgas, gan cieti tauku dziedzerīši, kurus var izspiest. Otrkārt, paplašinātas poras. Un treškārt (ko es galīgi nesaprotu), sausa āda. Vietām āda pat lobās nost, bet tas netraucē ādas taukainumam! Galīgi neko nesaprotu :( Agrāk nebija ideāli, bet bija +/- normāli, lai gan ne uzturā, ne sejas kopšanas līdzekļos neko krasi mainījusi neesmu. Izmēģināju gan Biodermas zaļo sēriju, gan zilo (mitrināšanai), bet nekāda jēga. Ir kādi ieteikumi manā gadījumā, kad āda ir gan problemātiska, taukaina, gan sausa vienlaicīgi?
18.11.2013 16:49 |

Reitings 996
Dermatologs bieži vien plēš bargu naudu, bet iesaka palietot skrubīti un aptiekā nopirkt C vitamīnu :D Labi, ja jau tā, tad varbūt kādai ir padomā LABS speciālists?
18.11.2013 17:24 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es savu nevaru ieteikt, man viņa nepalīdzēja, tikai iztērēju milzīgu čupu :D (Vita Priedīte, VC4)
18.11.2013 17:26 |

Reitings 996
:D :D
Pie Vitas tad neiešu :D
18.11.2013 17:28 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Nekad man dermatologs nav ieteicis palietot c vitamīnu tikai. Un man absolūti visas problēmas ārsts atrisināja ar pareiziem sejas kopšanas līdzekļiem un norādījumiem. Lai gan biju ielaidusi un nācās lietot hormonālās smēres, bet pēc tam jau viss kārtībā, arī šobrīd. Vēl pirms 2 nedēļām kosmetologs slavēja, ka man ir praktiski ideāla āda, tāpēc noteikti labāk aiziet pie ārsta kā zīlē, kurš orgāns streiko, neba autore pati to var izzīlēt. Tad ārsts arī uz analīzēm nosūtīs, tāpēc jau tas ir ādas Ārsts :)
18.11.2013 17:29 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es arii gaaju pie Vitas Priediites... 1 x aigaaju, a shii man saka, ka man tagad pusgadu jaarsteejas un jaaiet pie vinjas reizi meenesii atraadiities, t.i., 6 x 20 ls + 20 ls par to viziiti, kuraa vinja man to izklaastiija. No kabineta izgaaju tik pat duma, cik tur iegaaju, tomeer vinjas izrakstiitie liidzeklji, shkjiet, paliidzeeja. Man izrakstiija Dalacin T un Skinoren kreemu.
18.11.2013 19:00 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Ar hormoniem viss kārtībā?
Es ieteiktu noņemt visu kosmētiku un pārbaudīt, lietojot pa vienam, iespējams ir tā kā Emanuelle saka, esi alerģiska un neskaitāmie līdzekļi, kurus tu itkā lieto, lai uzlabotu ādas stāvokli, patiesībā ādu tikai lieki kairina..
Un vēl variants- pamēģināt kādu bebīšiem paredzētu krēmu, tiem tomēr tas sastāvs maigāks..
18.11.2013 19:31 |

Reitings 149
Reģ: 26.03.2013
Kad es biju pie dermatologa, tad viņa man zāles izrakstīja pamazām, un visas bija "jaucamās" (tās, kuras nevar nopirkt gatavas, bet receptē ieraksta sastāvdaļas un tās tiek izgatavotas). Vispirms lietoju sīrupu organisma attīrīšanai un spirta šķīdumu sejai, palika nedaudz labāk. Vismaz baltās un sarkanās pumpas vairs nemetās, tikai zemādas izsitumi. Tagad turpinu lietot spirta šķīdumu un nepatīkami smaržojošu smēri uz nakti. Āda sāk atkopties. Galvenais nemest virsū visu uzreiz.
18.11.2013 19:40 |

Reitings 131
Reģ: 16.03.2009
Man ļoti ļoti ir palīdzējušas āfrikas melnās ziepes, ko iegādājos iherb.com
sākumā tās pumpas vilka uz āru, bet tagad 1X dienā nomazgāju - no rīta, un efekts ir tiešām manāms.
Arī cīnijos ar visu ko, bet tagad pa kādai tikai mēnešreižu laikā uzmetas.
Varu ēst pat saldumus. Galvenais ar tām ziepēm manuprāt nevajag pārdozēt, pietiek ar 1X dienā.
18.11.2013 22:22 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Cukurbante, dermatologa apmeklējums ir dialogs, nevis tu, kā klusa pele, uzklausi, paklanies, samaksā un ej mājās.
Bet izvēle ir tava, tērēt laiku un līdzekļus pašdarbībā, kas pagaidām ir neefektīva, vai vērsties pie speciālista.
18.11.2013 22:40 |

Reitings 700
Reģ: 03.03.2013
Man katru rudeni sejas āda ''nojūdzas''. Esmu mēģinājusi gan vitamīnus, gan visādus kopšanas līdzekļus, bet nav palīdzējuši. Laikam jāsamierinās, ka tā vienkārši notiek. Ko autorei ieteikt nezinu ;)
18.11.2013 22:54 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Cukurbante, dermatologa apmeklējums ir dialogs, nevis tu, kā klusa pele, uzklausi, paklanies, samaksā un ej mājās.
Bet izvēle ir tava, tērēt laiku un līdzekļus pašdarbībā, kas pagaidām ir neefektīva, vai vērsties pie speciālista.

Pilnībā piekrītu! Tev jāsaka, ko jau esi darījusi un kas nav palīdzejis!
23.11.2013 21:54 |

Reitings 79
Reģ: 01.05.2011
shitie-pavero ko eed...tas tev no shokolades....nedzer pienu utt...man jau apnicis klausities.
man to pashu visi saka kas neko citu nezin. tas nav vienigais iemesls kapec vinas metas.
domaju ja cilveks jau labu laiku cinas ar pumpam,sen jau butu pamanijis ja tas ir no ta ko eed vai dzer...
man arsts izraxtija-differin/adapalene kremu. liekas ka ir labak.vismaz jaunas nav izmetushas pagaidam. es tikai nezinu vai vinu LV tirgo. Vel man loti palidzeja Sauna. jau otra diena seja izskatijas labak,to visi pamanija. tik es tagad patalu dzivoju no saunas un vairs nesanak aiziet.
lai veivas ;)
23.11.2013 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits