Čau. :)
Mēs ar mazo šodien bijām uz pirmo vingrošanu. Sākumā šaubījos, kā viņš to visu uztvers, jo nakts bija ļoti nemierīga un rīta pusē arī niķojās. Bet beigās viss bija super. Mazais ļoti apmierināts, runājās un daudz smaidīja fizioterapeitei. Viņa man parādīja, kā pareizi mazo vingrināt, kā viņu pareizi celt (izrādās, ka līdz šim to esmu darījusi bišku nepareizi). Nākamajā reizē teica, ka mazliet pavingros un tad pamasēs puiku.
Bet vispār viņš man baigais malacis. Visu prata darīt un centās arī ļoti. Daktere pat viņu paslavēja. Par mantām - teica, lai nekādus kvantumus nepērku, ka vispār nav jēgas, ja nu vienīg kādas dažas, kurām ir visādi karājošies striķīši un riņķīši. Ideāla "manta" esot pērļu virtenes, protams stingrā diegā, un tādas, kuras nevar sakošļāt un kurām krāsa nelobās. Tad vēl tādiem maziņiem ļoti patīk visādas krāsainas lupatiņas, atliek tik mezglu kādā stūrī sasiet un neko vairāk nevajag. Parādīja, ka uz gumijas (parasti kurtku kapučos tādas ir ievērtas) saver dažādu veidu, formu un lielumu pogas, galos sasien mezglus un bērnam patīk tās pogas knibināt. Ļoti labas esot mantas ar visādirm ragiem, nagien, ausīm un tt. Galvenais, lai vieglas un mīkstas. :) Tā kā, būs vien jāķerās pie attīstošo mantu veidošanas.