nebiju gatava,ka ne viss bus ta, ka tika runats ar viru! berninu gaidijam loti, vins bija tas, kur gribeja tiesi tad, bet realitate vinam bija gruti pielagoties un mainit savu ikdienu, lai butu vairak ar mums! grutniecibas laika ik pa laikam bija sajuta, ka vina attieksme ir - kamer bernins ir mani, ta vairak ir mana atbildiba un darisana! tagad, ka bernins ir klat, vins vinu dievina un ir forsi, bet tik un ta pa lielam ta ir vairak mana darisana! tas joprojam sap, kaut kur... bet zinu, ka tas nav speciali, vinam vienkarsi vajag vairak laika, lai pierastu pie parmainam! bet loti gruti bija pirmo menesi, pirmas nedelas! fiziski man bija pilnigs out! un briesmiga sajuta, ka tu gribi visu dot un darit mazulim, bet fiziski pat rokas nevari noturet, nevari pieliketies pie vina kad raud utt! un virs nebija blakus tik cik man vajadzeja! vins darija savu maksimumu, bet man vajadzeja vairak! tapec sobrid ari noteikti ne, vel berniem! jo ari tagad, viss ir forsi,bet ir gruti saorganizet laiku, lai visi laimigi- lielako dalu panem berna aprupe, paris stundas diena, kas ir mums, vinam vajag laiku sev un man vajag sadarit savas lietas... tiesi organizacija, laika organizacija ir visgrutaka, kad nevaru pieteikt tiksanos kaut kur, vai ja to daru, tad man vajag mega laika rezervi, lai bebis butu nomainits, paedis un es butu laika! bet sis man liekas ar laiku pielagosies, jo tas ir vairak man saprast un pierast, ka saorganizet manu dienu! nja, doma par to, ak negribu but tikai ar bebi, bet ari attistit un darit savas lietas... sobrid kvalifikacijas celsanas kursi kaut ka stav joprojam ka idejam, lidz kurai netieku, jo nav sanacis laika pat ierakstities!