Anne, vēl ceru uz MR!
Robīte, turies! Varu iedomāties kā sirds plīst pušu! Gan jau tiksiet drīz atkal uz pekām!!!
Raven, mums mājās ļoti silti. Gan tad kad bija zīdainis, gan vēljoprojām bērns ir apğērbts tikai vienā apğērba kārtā. Kaut kas ne īpaši biezs ar garām rokām augšdaļā un kājās vai nu bikses + zeķes vai tikai zeķubikses.
Man arī slimnīcā māsiņas ļoti priecājās, ka guļu kopā ar bērniņu. Es pati vienkārši nebiju spējīga viņu cilāt turpu, šurpu un vēl man likās, ka viņam ir ļoti auksti un viens nevar sasildīties.
Arī pati liku bērniņu uz sāniem čučēt, jo viņš man vispār var teikt nekad neko neatvēma un līdz ar to uz atraugām necēlu, lai lieki netrobelētu mazo, kurš pa lielam vienmēr pie krūts aizmiga. Nu, tad arī liku uz sāniņa, jo, ja nu tomēr kas, tad neaizrīsies!
Bet bērns pats pēc kāda laika sāks gulēt tikai uz muguras un pats smuki galviņu uz sāniem pagriezīs, kas arī ir pareizi.
Nav tāds pareizi un nepareizi (vismaz šajos gadījumos). Kā tu pati jūti gan sev kā labāk, gan mazajam - tā arī ir pareizi!
Zinu, ka mana mamma arī ņēma mani blakus gulēt slimnīcā!
Protams, miegs nav tāds kā tad, kad guli viena pati, bet vismaz man tāds nebija arī tad, kad mazais gulēja savā gultiņā. Tāpat trūkos augšā skatīties vai viss okey.. nu, man tādā ziņā bija ērtāk ņemt blakus.
Vēl mājās kādas nedēļas divas nogulējām kopā un ne tāpēc, ka mazajam tā gribējās, bet man pašai! Un uzreiz arī piebildīšu, ka viņam mūsu gultā patīk tikai dauzīties.. lai kā citreiz gribētos uz diendusu paņemt viņu blakus - viņš ne pa kam.. tikai savā gultā grib gulēt!