Svara nemas normali (800gr pirmaja menesi, paaugusies p a menesi 3cm)Divu nedelu vecuma tikam slimnica ar iekaisusu nabu,deva antibiotikas pusotru nedelu.tagad jau paris nedelas aptuveni dzivojamies pa majam, un visu so laiku nepartraukti blauj (pilns ar gazem punci..var dzirdet un just roku pieliekot).
Sevi mierinu ar domu, ka tas viss no antibiotikam un ka driz, driz visam ir janostabilizejas un jaatjaunojas, bet...nekas nenotiek uz labo pusi, tapec rodas jautajums varbut vaina ir mana piena. Piens ir pietiekosi (ir merits tiplums vel paliek pari), bet rezultats diemzel neiepriecina.
Sakuma edu visu atlauto pa biskam, tagad jau esmu atstajusi tikai plikus varitus kartupelus.... ceriba, ka nu beidzot varetu tas beigties. Respektivi, lai nav papuldus kairinajums mazajam cilvecinam punci vel no mana esta, bet....neka.
Kas ir lietots un kas tiek darits iepostoju vakar (27.07. 18:36 (manuprat))
Bebim sobrid pusotrs menesis, blauj gan pirms, gan pec esanas jau gandriz tris nedelas no vietas (piemieg uz 15..10min un tad ar briesmigu brecienu pamozas), esanas laika raujas nost no kruts.
Daktere saka , ka tas no antibiotikam un vel kolikas, un ..ka tas vnk japardzivo.
Aizdomajos par vainu sevi (tikai nezinu, ko darru nepareizi ) tapec ka paris reizes neesmu izturejusi in iedevusi maisijumu uz ko berns reageja ..neblaujot pec esanas un pat 20..30 minutes pati norunajas sava nodaba un pec tam aizmiga.
No maisijuma vinai ir vieglak, no mana piena blausana. Tikai naktis ir mieriga (no 22..lidz 4riem , kamer tumss)paed un aizmieg.