Es arī pirmajā mēnesī ar putekļsūcēju sūcu zem šūpulīša, kamēr viņš gulēja diendusu. Loģiski, ka viņam tas netraucē, jo padomājiet pie kāda trokšņa viņš ir pieradis vēderā. To klusumu viņš apgūst pamazām un tad arī protams sāk reaģēt uz skaņām. Mans tagad ne gluži ritīgā trobelē aizmieg, bet es vienmēr ieslēdzu televizoru, kamēr viņš dzer pudeli līdz tam laikam kamēr es eju uz istabu gulēt. Nesen bijām arī ciemos pie draugiem, nosēdējam līdz 4 rītā, bet mazais turpat aiz dīvāna gulēja ratos. Protams, mums neskanēja skaļa mūzika un runājām mēs bez bļaustīšanās, bet tomēr tas nav tas, kas vienmuļš televizors fonā. Es centīšos arī nekad nepieradināt viņu pie klusuma.
Teddy, jā, mans arī ķer šķēres un rausta rokas, bet tad es arī no visa spēka turu to roku un kaut ko ļoti ātri viņam stāstu pie auss. Pagājušoreiz gāju ar viņu kopā vannā un tad tur arī nogriezu. Kaut kā mierīgāk sanāca, jo vannā viņam vispār viss patīk.
Anne, dod plūmju biezeni, Es domāju diena, divas un noteikti būs. Dod vairāk, ja nenāk kaka. Manam plūmes vienmēr palīdzēja. Tagad ilgi nav bijis tā, ka kaut kas aizkavētos, bet sākumā gadījās.
Es pat vairs neatceros un neko daudz pateikt nevaru, jo manam kaka arī nekad neaizkavējās ilgāk par 2-3 dienām. Es arī pati līdz tām 3 dienām vispār nepievēršu uzmanību, īpaši, ja bērns ir tikpat omulīgs, cik parasti.
Vēl, ja nemaldos, manam šķidrāks vēders veidojās no HIPP burciņas ar banāniem un aprikozēm.