Meitenītes protams būs smalkākas, bet, nu, arī kā kura. Paši esam gari, tētis sver +/-100kg, tad loģiski, ka bērns arī nav nekāds knapais. Garš un attiecīgi arī sver. Ja viņš nesvērtu tik, cik sver, tad varētu būt baiss paskats. Bet, nu, tagad jau viņš iet kā traks pa māju un jau mēnesi svars praktiski stāv uz vietas. Drīz jau svars kritīsies kā visiem bērniem. Vējjaka, kuru nēsājam 7 mēnešos ir domāta bērnam no 1 līdz 1,5 gada vecumam. Es jau esmu pieradusi, ka viņš man ir tāds padevies, jo arī zīdaiņa vecumā ņēmās svarā pa 1kg-1,5kg mēnesī vismaz. Pa cik pie ārstes negāju Latvijā, tad bērnu ārste vienmēr ļoti pārjautāja vai es tiešām tikai ar krūti baroju un nedodu bērnam maisījumu. :D Domāju, ka viņa bišķiņ ar putniem ir, ja domā, ka es viņai meloju vai arī neatceras ko jautājusi iepriekšējā vizītē.
Par to negulēšanu - es jau teicu, ka šī galīgi nav pirmā reize, kad paliekam divi bez tēta un es tiešām nekādu stresu neizjūtu. Es pat pirmās trīs dienas jūtos vēl labāk, nekā tad, kad viņš ir mājās. Un nav arī tā
Zobi, protams arī ir variants, bet vakar atkal nogulēja superīgi, piecēlās tikai 6:00 paēst pudeli un gulēja tālāk līdz 9:00 rītā. Atšķirība ir tāda, ka vakar viņš bija ārā, bet iepriekšējās divas dienas nebija, jo baigi slikts laiks bija un pati biju aizņemta ar citām lietām. Varbūt arī, ka viņš mājās izbesās un nevar īsti pagulēt pa nakti, jo varbūt nav tik aizraujoša un aktīva diena bijusi... (t) Varbūt tikai sakritība, varbūt nē. Tagad pavērošu.