Mammas, kurām jau lielāki bērni. Jums arī ir gadījies, ka bērns, kurš visu laiku diezgan labi naktīs gulējis - pēkšņi sāk celties naktī pat vairākas reizes augšā?
Mans jau otro nakti raud kā traks, pudeli negrib (kādreiz, ja pamodās, tad iedevu pudeli), knupi negrib (īstenībā jau 2 nedēļas bērns mierīgi dzīvoja bez knupja, bet šonakt dabūju meklēt rokā), bet knupis arī īsti nelīdzēja. Palīdz tikai paņemšana rokās un klusa padziedāšana. Aizmieg, ielieku gultiņā, pēc stundas atkal augšā. Tā kādas 3-5x vienā naktī.
Kronis visam bija tas, ka 4 no rīta sāka kaut ko mētāties un pēkšņi apveļas uz vēdera, šūpina pakaļu, skatās uz mani un priecīgs smaida. Tik spocīgi.. :D Atkal padziedāju, nu, jau ilgāk, bet aizmiga. Tagad pusdienslaiku guļ kā nosists.
Tāda sajūta, ka drīz dabūšu celties 4-5 no rīta kā govslaucēja un iet spēlēties ar viņu. Tādi pigori vispār nekad nav bijuši.
Nešķiet arī, ka zobi būtu pie vainas. Taisās mums drīzumā kāds būt, bet tad viņš parasti kaut ko mēģina iebāzt mutē un no tā es saprotu, ka viņam niez vai sāp tie zobiņi. Man vairāk izskatās, ka viņš tā kā grib, tā kā negrib gulēt.. nevar pamosties.
Ceru, ka kādai arī tā ir bijis, savādāk nesaprotu kas notiek.