Dienvida man bija jamaksā par vienu devu kuru ielaida man caur katetru vai kā viņu sauc ik pēc kāda laika laikam 2 vai 3 reizes... un maksāju 200 eur par to vienu šprici Stradiņos.
Paldies, Saule un Sesila! :) Tā novilkšana mani biedēja, tagad zināšu! Nu, kamēr vēl kaut kā var uzvilkt, tikmēr mēģināšu izlietot krājumus un tad jau gan visticamāk būs jānomēģina tās biksītes.
Undiya, gadījumā aptiekās nevar nopirkt pa gb nevis visu paku tīri lai noprovētu vai patīk un nesanāk lieki iztērēties (man draudzene tā darija pārejot uz citiem pamperiem) jo huggies un pampers pamperi arī savā ziņā atšķiras...
Es nezinu tas tik tā starp citu iedomājos... :-)
Saule22 Tā viena deva tiek laista vairākas reizes, jo sāpes atjaunojās vai viņa vienkārši ar pārtraukumiem jāievada?
Kaut kā biju izdomājusi, ka katrs špricējiens kā atsevišķa deva skaitās (t)
Dienvida sanāk tā ka tu par tiem 200 eur nopērc vienu veselu šprici tiesa nezinu cik ml tur ir.. un tad viņu salaiž iekšā vairākos piegājienos kā sāk beigties iedarbība tā atkal ielaiž laikam jau viņiem noteikts laiks ik pēc cik ilga laika visa šprice jāsalaiž nianses tiesa nezinu un laikam ka tā uzreiz visu nedrīkst laist iekšā...
Īsāk sakot jā tu nopērc veselu šprici un to šprici tev sadala vairākās devās..
Dienvida nē nav sakarības, vienkārši domāju ka vari pazvanīt pajautāt, jo nereti gadās ka dažādās dzemdību nodaļās lietu kārtība atšķīrās. Bet Saule22 jau visu izstāstīja.
Es vispār nesaprotu kā mana beibe ņemas svarā ja šitā ņergājas ar ēdienu. Jo tā kā viņa neēd dārzeņus tāpat arī īpaši neaizraujas ar putrām (nu MAX 90ml izēd) un krūti vispār kādas 3-5min, jo tad ir jāskatās apkārt un tā. Un nav pat īsti nozīmes vai ēd mājās vai ārā, vai ciemos, vai gultā vakara pēdējo ēdienreizi. Tikai pa nakti mierīgi iešņakā tādā pusmiegā. Ehh :D
Dienvida
Tu maksā par epidurālo atsāpināšanu dzemdībās. Cik reizes jāšpricē un kāda deva-tā ir anesteziologa problēma. Summa būs viena neatkarīgi no špricēšanas reizēm. Bet max pieļaujamais skaits laikam ir 3x.
Man bērnam pāris dienas ir retas pumpas, kopskaitā 8 uz visa ķemeņa. Sākumā domāju, ka kukaiņu kodumi, bet pumpu izskats dīvains. Pumpai ir ciets, tumšs gals un iekšā šķidrums. Apsārtuma ap pumpu nav. Jauni izsitumi arī nav. Kas tas varētu būt?(t)