izlasīju to rakstu .....
Sajotos kaut kā ne tā .... Laikam pat līdz galam neizprotu šo stāstu par brīvību. Laikam jau tapēc , ka gada laikā negulētās naktis varu saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem. Daru 98% lietu ko pirms tam tikai kopā ar meitu , ejam, braucam, daram... Veikali, kafeinīcas , pikniki, draugi , ballītes mājās un viss cits , kas pieder pie lietas. Ar nepacietību gaidu vasaru , brauksim ar meitu ar riteni, kur acis rāda. Meitu , esmu atsājusi mammai pa nakti kad bija 6 mēneši (laikam ) augustā gāju uz koncertu , tad arī atstāju, nu un būšu godīga , nebija man pat ne mazākā uztraukuma, nu kas tam bērnam varēja notikt ? nekas .... !
Ar vīru attiecības ir palikušas tādas pašas , kā pirms tam .... Respektīvi, man nav šīs sajūtas , ka dzīve ir kaut kā kardināli mainījusies , tā ir kļuvusi piesātinātāka , interesantāka , bet nu nav tā itkā es visu pakārtotu bērnam... es tā gaidu, kad meita sāks runāt, tad mēs varēsim saturīgāk pavadīt dienas.
Vēl, es tā padomāju , jūs pret savām mammām tā pat attiecaties !? Nu kā daudzas te saka , kā tā ir atbildība , gandrīz uz mūžu, kā ir kad saproti, kad kāds cits izjūt to pašu pret tevi ?