Par nogurumu, es vairāk nogurstu no tā, ka nevaru darīt to ko sagribās, no tā, ka esmu piesieta mājām un no bezdarbības, tad man uznāk tāda kā dusma :) Līdz šim skrēju kā vāvere ritenī, viss bija jāpaspēj, jāstādā, jāskrien, bet te- sēžu mājās, dienas baigi neatšķiras cita no citas, gribētos papildus darboties, bet diemžēl mana profesija nav apvienojama ar zīdaini vai mājās sēdēšanu, sāku apsvērt kko mācīties pa šo laiku kamēr esmu mājās, bet tā arī neesmu izdomājusi, kas tas varētu būt...
Mans mazais pēdējā laikā pasācis mani izmantot par dzīvo knupi, katru nakti pirmais miegs līdz 00:00/01:00 ir labs, smuki čuč, bet pēc tam mostas katru stundu, grib pupu, pazīž pāris min un guļ tālāk, trakums jau tas, ka ja es nedodu ņurkst tik ilgi kamēr sāk raudāt, bet knupīti neņem nekādu, esmu jau 3 dažādu formu nopirkusi, un izskatās, ka viņam pilnigi slikti paliek, kad es ielieku knupīti mutē :) nezinu kā, lai iemācu pašam tikt galā ar to miedziņu, cerams drīz tas beigsies, jo tas nav izsalkums, kas viņu pamodina...