Nekad iepriekš šeit nebiju ienākusi, tagad palasīju, nevaru beigt priecāties, cik pozitīva diskusija! :)
Manam "mazajam" jau 1,5 gadi. Lasu jūsu pļāpas un domāju par to,kā gribas nākošo. Smieklīgi tas, ka nedaudz vairāk,kā gadu atpakaļ sēdēju pie mazā gultiņas, raudāju un domāju, ka vairāk bērnus negribēšu nekad, nekad, nekad. Un tāda pārliecība man bija ļoti ilgi, bet tagad viss sliktais aizmirsies, arī gribētu gatavoties bērniņa ienākšanai ģimenē. Galvenais, ka tagad jau būtu vienkāršāk- vairāk nebūtu tik daudz neziņas, izmisuma, kā bija sākumā ar pirmo bērniņu.
Bet diemžēl jāpabeidz augstskola, tāpēc maniem bērniem būs minimums 4 gadu starpība.
Robīte, tu nesen kreņķējies par to, ka fizioterapeits tevi nokritizējis. Mani arī dēla 3 mēnešu vecumā fizioterapeite nolīdzināja līdz ar zemi. Jāsaka,ka mana vaina bija arī- mazais 3 mēnešos vēl neprata stabili noturēt galviņu, guļot uz vēdera, jo es viņu reti liku dzīvoties uz vēdera. Vienkārši mistiskā veidā, lasot visus Mans mazais, Cāļus, skatoties māmiņu klubu, biju palaidusi garām to, ka tas jādara bieži, lai bērns var attīstīt muskuļus. Dzemdību namā, ģimenes ārsts gan teica, lai liekot bērnu uz vēdera pirms ēšanas, jo tas palīdzot pret kolikām, bet tā,kā manējam puncis nesāpēja, tā arī uz vēdera noliku reti, un kā mazais sāka protestēt,griezu atpakaļ.
Tad nu fizioterapeite pirmajā vizītē man pateica, ka varu vēl ilgi negaidīt,ka mazais sniegsies pēc mantiņām un velsies. Biju šokēta,ka esmu tā nodarījusi pāri savam dēliņam nezināšanas dēļ, lai gan par visu ļoti interesējos jau kopš uzzināju, ka esmu stāvoklī.
Taču jau pēc pus mēneša, mazais sāka ņemt mantiņas, pēc mēneša vēlās. Un rāpot, sēdēt, staigāt sāka ātrāk nekā vajadzētu. Tā kā uzskatu, ka fizioterapeite varēja maigāk visu to pasniegt, nevis nolīdzinot jaunos,nezinošos vecākus līdz ar zemi.
Ceru, ka tavam mazulim arī viss drīz būs kārtībā, tagad galvenais rūpēties, lai turpmāk darītu visu pareizāk.