Lasīju, ka šis palīdz pret pumpām. Jālieto mēnesi, katru dienu (vai katru otro) un tad it kā palīdz. Pati šo masku papildināju ar zaļajiem māliem. Jāsaka, ka bija laba. Sākumā nedaudz grauza, karsēja un pēc noņemšanas bija nedaudz sārta seja (bet ātri tas apsārtums pazuda, pusstundas laikā). Sejas pēc tam bija ļoti maiga, tīra, svaiga. Man patīk :)
Man loti patiik sejas maska ar medu,bet man veel klaat-auzu paarslas,olas dzeltenums,mazliet citrons,mazliet macadamia riekstu ella-sejas aadaa loti maiga un svaiga.
Man liekas, ka kaneli likt uz sejas nav labi, Es ari vienreiz uzliku un seja bija sargana un sapampusi. Ir tacu tik duadz alternativas - medus + cetrons, olivella, auzu parstals, cukurs, maize, ola utt.
Kaneli kopa ar maliem liku uz kajam ka pretcelulita masku, tur gan tas kanelis iedarbijas pozitivi un paatrina assinsriti.
Man liekas, ka kaneli likt uz sejas nav labi, Es ari vienreiz uzliku un seja bija sargana un sapampusi.
Protams vienu pašu kanēli uz sejas nevajag likt, bet kopā ar medu ir labi, ja kanēli nepārdozē, tad arī seja nepaliek ne sarkana, ne sapampusi. Un pēc šīs maskas sejas āda tiešām paliek tāda forša.