Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

?

Reitings 69
Reģ: 15.11.2013
Stulbākās lietas,ko esat redzējuši,ko Jūsu draugi/radi,svešie liek sociālajos portālos.

Bieži nesaprotu,kapēc cilveki savus svarīgos dzīves notikumus liek apskatīties sociālajos tiklos.

Šodien nobrīnijos par foto draugiem.lv -mazam zīdainītim ar pirkstiem atvērta mute,lai nofotogrāfētu,ka nedaudz iznākuši pirmie 2 zobiņi.

Vai dāvanu likšana portālos skaitās plātišanas?
16.11.2013 15:24 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Tulīt visas mani nories, bet man riebjas zīdaiņu bildes.Viena draudzene bija ielikusi bildi kur šī pirmo reizi baro ar krūti, tik neglīti.Varbūt pašam tas ir baigais dzīves notikums, bet mums nav patīkami skatīties uz tādām lietām.Nav ne estētiski skaisti, ne arī interesanti. Tas ir tikai dabisks process,kas visai pasaulei nav jāredz.

Atceros draudzene teica, ka nekad nelikšot bildes draugos, bet zīdainis dažas stundas vecs un jau bildes visos soc.tīklos.

Jā, uzskatu ,ka dāvanu likšana ir plātīšanās.
16.11.2013 15:30 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Man liekas tas ir normāli un dabiski. Kas ir dabisks tas nav pretīgs. Tas ir OK, tāpat kā ielikt bildi ar varenu kluci ko nolika no rīta.
16.11.2013 15:32 |

Reitings 69
Par to es piekrītu,var ielikt mazuli,kas ir vismaz dažas dienas vecs un uzlikt,lai redz tikai draugi,bet tikko dzimušos,kad digitālais mazam gandrīz sejā iebāzts un krūts barošanu es nesaprotu.

Nesen viena meitene,bija majas atradusi,ka draugs paslēpis gredzenu,ielika dr.lv bildi,ka gaid bildinājumu,viņa laikam nedomāja,ka viņš darbā var arī ieiet dr un redzet
16.11.2013 15:35 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Man škiet ,ka soc.tīklos nav jāliek bērnu bildes.Tur taču visādi pediņi apgrozās, kā piemēram gandons.Nevarētu nakti gulēt, ja zinātu, ka visādi dīvaiņi lūr mana bērna bildes un siekalojās.

Daudzas sievietes liek bildes tikai tāpēc, ka izskatās no bezdarbības mājās jūk nost.Labāk būtu pavingrojušas, lai pēcdzemdibu speķus nodzītu nevis 500 vienādas bildes tik bāztu iekšā.

Un daudzām gribās palielīties, bet man personīgi tādas bildes galīgi neinteresē un drīzāk izskatās nožēlojami,ka dzīve grozās tikai ap bērnu.
16.11.2013 15:37 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Man īpaši nekas netraucē.

Ja dažādas bildes, var likt visu ko sirds kāro :D Besī kad liek daudz un vienādas bildes, tam gan neredzu jēgu.

Pret bērnu bildēm nekā pretī nav, ja grib, lai liek. Bet bērnu, ne zīdainīšu.
16.11.2013 15:40 |

Reitings 69
Man pašlaik dr.lv ir tāda kundzīte :D man liekas,ka viņai mājas nav nekas tāds,kas nebūtu ielikts dr.lv..Katra jaunā drebē uzvilkta un nopozeta,katra jaunā frizūra,dāvana,mazais un visas dāvanas,kartiņas,kas sadavinatas uz bērna dzimšanu..Mēs par viņas bildinājumu zinājam agrak,nekā pats bldinātajs..Tur ir salikts pilnīgi Viss
16.11.2013 15:41 |

Reitings 1376
Cilvēkam laikam dzīves jēga ir tikai dabūt pēc iespējas vairāk LIKE vai PATĪK. Nu ,ko lai dara, ja cilvēkam vajag sevi pierādīt visu laiku.
16.11.2013 15:45 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mazuļu publicēšana soc. tīklos uzreiz pēc izspiešanas, barošanas laikā utt., nešķiet normāla.
Savus puišus atrādu tikai tuvākajiem draugiem/radiem. Nelieku katru bērnu kustību, darbību utt. ielieku tikai nedarbus, vai kaut ko amizantu.
16.11.2013 15:49 |

Reitings 1376
Manai draudzenei arī piedzima dvīnīši un visi uzreiz sāka jautāt pēc bildēm, bet viņa atbildēja, ka bērniņu bildes nepublicēs, lai nākot ciemos. Pilnīgi pareizi.
16.11.2013 15:52 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Dāvināto ziedu un pašu dāvanu bildes, svētkos klātie galdi ar piebildi - re, kā es pastrādāju ( var jau pa laikam ielikt kādu bildi, bet kāpēc tas jādara katros svētkos un bildēm jābūt vismaz no pieciem dažādiem rakursiem?), plika bērna pirmā sēdēšana uz podiņa.
16.11.2013 15:58 |

Reitings 69
vēl nevaru saprast kapēc liek mirušu cilvēku bildes..Piem.pagājis gads vai vairāki un liek draugos bildes,ka pietrūkst,skumst,uzskatu ka tas ir japatur pie sevis vai japarunā ar tuvākajiem.
16.11.2013 15:58 |

10 gadi
Reitings 2557
Reģ: 29.01.2009
Mani laikam visvairāk kaitina mazu bērnu bilžu likšana, it īpaši ja tas notiek gandrīz katru dienu. Ir man pāris tādas paziņas. Un zīdaiņu bildes pašas par sevi maigi sakot nav nekas skaists, nesaprotu, kāpēc tās vēl jārāda citiem.
Nu, protams, var jau neskatīties, ja nepatīk, bet tomēr traucē tik un tā, ja acu priekšā rēgojas tāda veida bildes.
16.11.2013 15:59 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
tās mātes un tētuki, kas liek portālos sava jaundzimušā zīdaiņa bildes ir LOHI, lai neteiktu vairāk. Pat komentēt dusmas. Bērns knapi uzelpojis, vēl zilā krāsā, šie nofočē un jau bāž draugos "Re, mums piedzima! Apsveiciet!" Idiņi :D Tas jau nekas, ka pirmajos mēnešos ir risks, ka bēbis var nomirt, ka tik pasaulei parādīt tikko piedzimušu, zilu, slapju bebīti.
16.11.2013 16:00 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Esmu pret personīgu foto publicēšanu internetā, jebkādu, nelieku pilnīgi nekādas fotogrāfijas un ceru , ka neviens arī neliks manas foto internetā.Man vienalga kāds pasākums- negribu un viss.
16.11.2013 16:01 |

Reitings 69
Un tikpat tizli ir tie kas raksta komentarus ..skaists,princesite utt
16.11.2013 16:02 |

Reitings 582
Es domāju ,ka es vienīgā esmu tāda ,kurai nepatīk zīdaiņi.Paldies dievam nē.
Būtu labāk māju sakārtojušas, riebjas skatīties tajās bardak bildēs kur sīkais pa vidu.
Bet esmu jauna 21 gads, tāpēc manām draudzenēm bērni ir neplānoti.Skatoties viņu bildes nopriecājos,ka man tā nav. Visas tagad izskatās ļoti trūcīgas un nelaimīgas.Man būtu kauns visai pasaulei rādīt ,ka tagad man grūti iet.
16.11.2013 16:04 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Bet esmu jauna 21 gads

ļoti jauna. Nekas, pieaugsi. :)
16.11.2013 16:09 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Nepatik entas galerijas, kuras parisi maigojas, laizas. Biezi vien tada veida bildes ari nav parak kvalitativas. Nebut neesmu greizsirdiga, un man neskauz, bet man tada veida bildes neliekas parak estetiskas. Vel nepatik galerijas, kuras ir salikti zidaini, loti mazi berni, galerija apmeram 50-100 bildes, kuras zidainis ir nosiekalojies, nosmuletam drebem, macas est, vannojas, taisa dazadas grimases. Gandriz visas bildes tas mazais ir lidziga poza un izkatas, ka forografets ar ziepju trauku. Vel zem bildem sarakstiti salkani komentari, viss pamazinamas formas. Tada sajuta, ka ta mamina ir apsesta ar savu mazuli, palikusi par kluksti, un vinai nekas cits, iznemot bernu vairs saja pasaule neinterese. Butu labak ielikusi dazas kvalitativas sava berna fotografijas, nevis 100 nekvalitativas. Labak, lai ir kvalitate, neis kvantitate. Nepatik nekada veida bildes, kuras atkartojas, kad saliek bildes, kuras ir loti lidzigas viena otrai-10 bildes viena poza.:D Vel nepatik, ja kazu bildes ir fotografetas ar nekvalitativu aprikojumu. Manuprat, kazas ir notikums, kur nevajadzetu taupit naudu profesionalam forografam un kamerai. Visvairak tomer nepatik duckface bildes, iespiletas krutis un bildes, kur jau pieaugusas sievietes/viriesi taisa mulkigas grimases. Nesaprotu, kas daras vinu prata. :D Vel nepatik bildes, kuras virietis spoguli nofotografejis savu izgazto torsu, muskulus, telo parspiletu maco. Reizem domaju: "Lepns ka pavs, bet spoguli notirit un apkartejo vidi sakartot gan nav spejis pirms selfijiem."
16.11.2013 16:10 |

Reitings 582
hahaha piekrītu Safiyah, man arī riebjas selfie es gymā, es mājās, es klubā, es vannas istabā un pie tam vēl bardaks fonā.Reizēm ar draudzenēm paākstos un uztaisu selfies, bet nekad nepublicēju.
Piekrītu arī par kāzu bildēm.
16.11.2013 16:15 |

Reitings 582
ļoti jauna. Nekas, pieaugsi.

Vai, tad neesmu jauna? Uzskatu ,ka esmu. Ārzemēs neviens tik agri bērnus neplāno, bet izbauda brīvību.Saki ,ko gribi, bet kad tev būs bēbis, tu nevarēsi izdomāt uz šavienu un nedēļas nogalē ar draugiem aizlaist ceļojumā, ja vien tev nav daudz māsas, omes kam sīko nogrūzt.

Tu nevarēsi studēt ārzemēs,strādāt,pilnveidoties,ceļot,ballēties kad tev katras 10 minūtes ir jāmaina autiņi un jābaro.

Es mammai piedzimu 25 gados, es to neuzskatu par nepieklājīgi jaunu.Taču šiet visiem bija tik milzīgas acis un daudzi jautā KĀAAA, vai tiešām mani vecāki tik agri plānoja.
16.11.2013 16:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits