Atkal modee iisi mati.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar aizdomaajos ,ka laikam naak atpakal mode ,kad bija loti populaari iisi mati.Kaut kas no "Twiggy laikiem".Loti patiik Twiggy!:)Skatos ,ka manaa pusee , daudzas aktrises ir nogriezusas pavisam iisus matus.
Man patiik Anne Hathaway,Jennifer Lawrence,patiik arii Miley Cyrus mati.
Kaa juus skataties uz so jauno tendenci?
15.11.2013 17:56 |

Reitings 15
Reģ: 22.10.2013
Patīk, bet zinu,ka man nepiestāvētu, jau tā nav īpaši gari. Un sev gribētos ļoti garus. Nesen paziņa nogrieza īsus matus un izskatās lieliski,bet īsi mati tā patiešām labi,manuprāt, izskatās nelielai daļai sieviešu.
Man arī ļoti patīk Twiggy ar īsajiem matiem un arī Varhola mūza - http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxsbqcybDA1qzgz6lo1_500.jpg

Nedomāju,ka viņas ar īsiem matiem uzreiz zaudē savu sievišķīgumu. Vienos pašos matos tas sievišķīgums neslēpjas. :)
16.11.2013 19:33 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Man ļoooti patīk īsi mati. Sieviete uzreiz tāda trausla izskatās, kā arī ir kaut kas nedaudz atšķirīgs.

Tiesi ta, piekritu Lust For Life! Gari mati ir nenoliedzami skaisti, bet man skiet, ka isi, geometriski matu griezumi piedod sievietei odzinu, kicigumu, izcel acis, individualitati. Cilveki var pasausminaties, un lai sausminas!:D Bet man tagad ir loti isi mati, lidzigi ka Sinead O Connor, tikai mazliet garaki. Jutu, ka mani superisie mati vislabak atbilst manam tagadejam emocionalajam stavoklim. Man ir ovala seja. Vel no ritiem ieveidoju ar vasku. Tiesam jutos ka sava ada. Lai apkartejie doma, ka esmu kimijterapijas paciente, viriskiga, netradicionalu orientaciju, utt...vienalga :D Man, pirmkart, galvenais, lai pati sev patiktu, nevis citiem izpatikt. Neesmu naudas zime, kura visiem vienmer liekas skaista. Isi mati, gaugala nav izkritis zobs, tos vienmer var ataudzet. Kas zin, varbut pec paris gadiem atkal busu ataudzejusi garus matus...:)Man patik apvienot savu puicisko matu sakartojumu ar sieviskigu apgerbu, interesantiem auskariem, aksesuariem. Patik tas kontrasts, kas veidojas. Isti mistikai neticu, bet esmu dzirdejusi, ka matos krajas slikta energija. Pagajusaja gada bija sadas tadas neveiksmes, un, kad nogriezu savus matus, tad tiesam likas, ka ir emocionali vieglak!:) Vel parakstos zem katra Still varda! Piekritu, ka ne jau gari mati, kleitu nesanana un papezi nosaka sieviskibu. Ir redzetas ari sievietes, kuras var lepoties ar garu un kuplu matu rotu, tacu no vinam lauzas prastums, frivolitate, piedauzigums. Sieviskiba tomer ir atkariga no ta, ka sevi pasniedz. Prieks manis, Halle Berry, Michelle Williams, Dannii Minogue, Sinead O Connor ir sieviekibas un maiguma etaloni, neskatoties uz iso matu sakartojumu. Tiesi no Halles Berijas iedvesmojos, un izlemu nogriezt matus. Manuprat, isi mati vinai izskatas daudz labak, neka gari.:)
19.11.2013 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits