Vispār tika iesākta interesanta tēma, beztēmās gan nerakstu - tikai konkrētās diskusijās iesaistos, bet esmu ievērojusi, ka citreiz kaut kādu negatīvu attieksmi atstāj šis portāls.
Viena lieta, ko pamanīju, ka nu te ir tiek ļoti liela nozīme pievērsta ārējam izskatam, es savu mūžu nebūtu domājusi kāda man ir figūra (bumbierveida utt), tāpat par tām atstarpēm starp kājām vai citu cilvēku papēžiem, liekas, ka te daudzas pārņemtas ar ārējo izskatu līdz sīkumam. Un man tas kaut kā pielīp, ka es vairāk domāju par pilnīgi nenozīmīgām lietām izskatā.
Otra - nav noslēpums, ka te daudzas izceļas ar "perfektu" dzīvi un jau sāc domāt, ka galīgi tev neveicas, jo nedz alga ir laba, nedz savs dzīvoklis ir, nedz puiši apber ar dāvanām un izmaksā visu. Nu kaut kā tamlīdzīgi.
Protams, katram jāmāk uztvert informāciju un pie sevis paņemt vajadzīgo, ko es arī daru, bet kaut kā zemapziņā tās lietas man pielīp un veidojas nepareizs priekšstats. Tāpēc tagad noteikti cenšos nākt retāk un lasīt tikai interesanto informāciju, nevis tādu, kas pat neapzinoties varētu palikt atmiņā.