meičas ir par daudz no sevis iedomājušās

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
VIņām šķiet ka vīriešiem ir viņām jāizmaksā randiņā, piedevām vēl pirmajā, a pašas nav nedz perfekti skaistas pēc sejas, nedz ar perfektu, slaidu, trenētu augumu.
Kam jānotiek lai nokāptu no saviem augstumiem un saprastu ka nav pasaules nabas bet parastas viduvējības?
Attīstītās valstīs tik traki nav, tas laikam ir saistīts ar kultūras līmeni
14.11.2013 18:56 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
man atkal šķiet, ka vīrieši ir par daudz iedomājušies no sevis - no džentelmeniskuma vairs ne miņas, pa durvīm nepalaiž, roku nepadod, mēteli nenovelk/neuzvelk, puķes nedāvina, un vēl daļā gadījumu grib dzīvot un uzdzīvot uz sievietes rēķina. Tā ka nevajag.

Nu nevajag, ja.. Visi nav tādi ;)
15.11.2013 07:57 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Nevar īsti saprast - tiešām idiots vai tikai trollis.
15.11.2013 08:43 |

Reitings 273
Reģ: 26.08.2013
Sievietei ir jaizmaksa. Tas, kadu sievieti Tu aicini uz randinu (resnu/tievu/modeli/bingo wings/utt.),

Tieši tā, jo Tu taču viņu aicini.

Pats esi no sevis par daudz sadomājies un tādi kā Tu normālām, skaistām, gudrām meitenēm nav vajadzīgi, kuri sevi ceļ debesīs. Es kaut kā iedomājos, ka Tu esi viens no tiem, kuri par sevi tīksminās pie spoguļa. :D:D:D
15.11.2013 09:04 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Perfektai meitenei nevajadzētu tādu čīkstuli kā šis indivīds.
15.11.2013 10:40 |

Reitings 298
Reģ: 09.01.2013
Gondon stūlbs tu esi!

Ja tu aicini sievieti uz tikšanos, tavs uzdevums ir radīt ideālus apstākļus. Jeb parūpēties un censties, lai vakars būtu baudāms Jums abiem.
Un pacelt naudas jautājumus ir vairāk kā nepareizi. Ja nevari atļauties aiziet ar meiteni uz randiņu un teiksim vakaram rezervēt 50ls. Tā jau ir tava problēma - izvēlies variantu, kur neiztērēsi tik daudz, bet tāpat piedāvāsi skaisti pavadītu laiku.

Lai būtu skaists randiņš, nav nepieciešama nauda neizmērojamos apmēros. Manā dzīvē skaistākais randiņš man izmaksāja mazāk kā 10ls :D bet gatavojos viņam 4+h.

Un ja tu vēlies tikties ar meiteni, kaut vienkārši k.kur pastaigāt. vai tiešām tev ir žēl 0.80-1ls par kādu skaistu rozīti? Vai 1ls par šokolādi? K.vai čupačups der pa 15sant :) un jau uz tevi skatīsies citādi. Galvenais ir parādīt, ka sieviete tev interesē un to apliecināt ir visvieglāk ar dāvanām :) Grūtāk jau ir to parādīt citos veidos.
Velti dzejoli, uzzīmē atklātni, viņas portretu vai kā citādi - galvenais ieliecies sevi un parādi, ka esi gatavs censties :)

Bet ja tu iesi ar uzstādījumu - tā es esmu šeit, bet ja gribi ko vairāk maksā pati. Kāda velna pēc tu vispār gāji tikties :D :D
15.11.2013 11:15 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Vislabākais ir tad, kad Tevi uzaicina un Tevi ir jāizmaksā :D
Velti dzejoli, uzzīmē atklātni, viņas portretu

Zīmēšana nebūtu tas labākais variants, vel varētu sieviete apvainoties :D
15.11.2013 11:19 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Gondon stūlbs tu esi!
Neprātīgs, tu tikko nedaudz sabojāji labo iespaidu par sevi.
15.11.2013 11:21 |

Reitings 298
Atvainojos, atvainojos :D :D
Īstenībā, man ir ļoti lielas problēmas ar pareizrakstību ;) Bet tā ir manas uztveres īpatnība :D (savā laikā pat apmeklēju logopēdu) :D Bet maģistra grādu esmu ieguvis par spīti šai problēmai.

Man pieder visi manu skolu pareizrakstības kļūdu rekordi. Ļoti daudz strādāju pie tā, lai nekļūdītos un pilnveidotu valodas lietojumu. Jeb, citiem vārdiem sakot, cenšos pārlasīt visu divreiz, bet tas negarantē, to, ka nebūs kļūdas.
15.11.2013 11:26 |

Reitings 8171
Ir kļūdas,kas vienkārši cērtas acīs. :D Tā teikt,šķiet pašsaprotami to zināt uzrakstīt pareizi.
Malacis,ka centies. ;)
15.11.2013 11:30 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
a pašas nav nedz perfekti skaistas pēc sejas, nedz ar perfektu, slaidu, trenētu augumu

Jā, zinu, es esmu stŪlba, bet mani vienmēr izbrīna tas uzstādījums, ka skaista seja + perfekts augums ir tas vis, vis, vis būtiskākais, ko puisis randiņā no meitenes sagaida.

Protams, tas ir brīnišķīgi, ka cilvēks (vienalga puisis vai meitene) ir skaists. Grūti to noliegt. Bet konkrēti randiņā man personīgi ir mazāk svarīgi, lai man pretim pie galdiņa sēdētu Breds Pits, kā tas, lai man ar to Bredu Pitu būtu patīkami kopā pavadīt laiku (līdzīga humora izjūta, vismaz dažas kopīgas intereses, par ko parunāt, nu kaut kā tā).

Man nav perfekti skaista seja un perfekti skaists augums (kas vispār skaitas PERFEKTI skaists?), esmu bijusi gan uz randiņiem, kuros man izmaksā, gan uz randiņiem, kuros man neizmaksā, bet primārais vienmēr ir bijis jautājums par to, vai es to cilvēku kā tādu gribu satikt, nevis uz kuru restorānu viņš mani vedīs par brīvu pierīties nedēļu uz priekšu.

Še, ēd, trolli!
15.11.2013 11:39 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Gondon stūlbs tu esi!

Ja tu aicini sievieti uz tikšanos, tavs uzdevums ir radīt ideālus apstākļus. Jeb parūpēties un censties, lai vakars būtu baudāms Jums abiem.
Un pacelt naudas jautājumus ir vairāk kā nepareizi. Ja nevari atļauties aiziet ar meiteni uz randiņu un teiksim vakaram rezervēt 50ls. Tā jau ir tava problēma - izvēlies variantu, kur neiztērēsi tik daudz, bet tāpat piedāvāsi skaisti pavadītu laiku.

Lai būtu skaists randiņš, nav nepieciešama nauda neizmērojamos apmēros. Manā dzīvē skaistākais randiņš man izmaksāja mazāk kā 10ls bet gatavojos viņam 4+h.

Un ja tu vēlies tikties ar meiteni, kaut vienkārši k.kur pastaigāt. vai tiešām tev ir žēl 0.80-1ls par kādu skaistu rozīti? Vai 1ls par šokolādi? K.vai čupačups der pa 15sant un jau uz tevi skatīsies citādi. Galvenais ir parādīt, ka sieviete tev interesē un to apliecināt ir visvieglāk ar dāvanām Grūtāk jau ir to parādīt citos veidos.
Velti dzejoli, uzzīmē atklātni, viņas portretu vai kā citādi - galvenais ieliecies sevi un parādi, ka esi gatavs censties

Bet ja tu iesi ar uzstādījumu - tā es esmu šeit, bet ja gribi ko vairāk maksā pati. Kāda velna pēc tu vispār gāji tikties

gandon šitais padoms ir no cilvēka kuram puzotru gadu nav nekādu patstāvīgu attiecību ar sievietēm :-D :-D :-D Tā kā ņem vērā! tāpat kā vislielākās ekspertes kā uzvesties un ko ar večiem darīt vienm ir vecmeitas :-D :-D :-D
15.11.2013 12:36 |

Reitings 8171
gandon šitais padoms ir no cilvēka kuram puzotru gadu nav nekādu patstāvīgu attiecību ar sievietēm Tā kā ņem vērā! tāpat kā vislielākās ekspertes kā uzvesties un ko ar večiem darīt vienm ir vecmeitas
Un šis nāk no cilvēka,kurš nezina vārdu patstāvīgs un pastāvīgs nozīmi.
15.11.2013 12:38 |

Reitings 597
Sieviete ir tam, lai viņu dievinātu. Un viss.

Jā, tu viņu tikai dievini - traukus mazā pats, māju berz pats, piķo viņai kad vien ko iegribas, ēst taisi pats, ? moš i bērnus dzemdē pats? A viņa tik skaisti sēdēs uz dīvāna lai tu viņu labāk varētu dievināt :-D :-D :-D.
15.11.2013 12:39 |

Reitings 597
Un šis nāk no cilvēka,kurš nezina vārdu patstāvīgs un pastāvīgs nozīmi.

Gramatikas eksperte? Žilbsti redzot kļūdas vai kā?
15.11.2013 12:41 |

Reitings 8171
Jā!
15.11.2013 12:44 |

Reitings 597
Jā!

Nu tad super netto saulenes iegādājies un forumu bez tām nelasi. Ne es viens te tāds kurš kļūdas raksta.
15.11.2013 12:48 |

Reitings 8171
Nu tad super netto saulenes iegādājies un forumu bez tām nelasi. Ne es viens te tāds kurš kļūdas raksta.
Es zinu,ko tu ar to vēlējies man pateikt?
15.11.2013 12:50 |

Reitings 597
Es zinu,ko tu ar to vēlējies man pateikt?

Jā, man arī kļuva interesanti ko gan es tev ar to gribēju pateikt.
15.11.2013 12:58 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013

Bet seja, ko tu dari ar SEJU ?

:D :D made my day.

Šie kadri ir tie paši, kas pēc tam veido diskusijas, ka itkā taču ir lieliski vīrieši, bet meitenes kā nav, tā nav.
15.11.2013 14:00 |

Reitings 298
Valfrīds, seko maniem postiem :o :o

Nabags, laikam naktīs gulēt nevari, jo es esmu tāds, kurš cieņpilni izturas pret sievietēm, palutina viņas, paceļ viņu pašvērtējumu. Cenšas sagādāt patīkamas emocijas un mirkļus, kurus atcerēties un uz to nežēloju ne naudu ne laiku. Jo naudai lielā mērā ir otršķirīga nozīme savstarpējajās attiecībās.

Jo redz tad tad viņas arī no tevis vēl sagribēs, ko skaistu un nedod dievs dārgu, vajadzēs iespringt un pakustināt nelielo smadzeņu daudzumu ar kuru tevi dzīve ir apveltījusi. Pēc gada vai diviem šādas mocīšanās tevi mocīs migrēna un sauksi visas sievietes par neglītām cūkām, kurām interesē tikai nauda...
15.11.2013 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits