man atkal šķiet, ka vīrieši ir par daudz iedomājušies no sevis - no džentelmeniskuma vairs ne miņas, pa durvīm nepalaiž, roku nepadod, mēteli nenovelk/neuzvelk, puķes nedāvina, un vēl daļā gadījumu grib dzīvot un uzdzīvot uz sievietes rēķina. Tā ka nevajag.
Sievietei ir jaizmaksa. Tas, kadu sievieti Tu aicini uz randinu (resnu/tievu/modeli/bingo wings/utt.),
Velti dzejoli, uzzīmē atklātni, viņas portretu
Gondon stūlbs tu esi!Neprātīgs, tu tikko nedaudz sabojāji labo iespaidu par sevi.
a pašas nav nedz perfekti skaistas pēc sejas, nedz ar perfektu, slaidu, trenētu augumu
Gondon stūlbs tu esi!
Ja tu aicini sievieti uz tikšanos, tavs uzdevums ir radīt ideālus apstākļus. Jeb parūpēties un censties, lai vakars būtu baudāms Jums abiem.
Un pacelt naudas jautājumus ir vairāk kā nepareizi. Ja nevari atļauties aiziet ar meiteni uz randiņu un teiksim vakaram rezervēt 50ls. Tā jau ir tava problēma - izvēlies variantu, kur neiztērēsi tik daudz, bet tāpat piedāvāsi skaisti pavadītu laiku.
Lai būtu skaists randiņš, nav nepieciešama nauda neizmērojamos apmēros. Manā dzīvē skaistākais randiņš man izmaksāja mazāk kā 10ls bet gatavojos viņam 4+h.
Un ja tu vēlies tikties ar meiteni, kaut vienkārši k.kur pastaigāt. vai tiešām tev ir žēl 0.80-1ls par kādu skaistu rozīti? Vai 1ls par šokolādi? K.vai čupačups der pa 15sant un jau uz tevi skatīsies citādi. Galvenais ir parādīt, ka sieviete tev interesē un to apliecināt ir visvieglāk ar dāvanām Grūtāk jau ir to parādīt citos veidos.
Velti dzejoli, uzzīmē atklātni, viņas portretu vai kā citādi - galvenais ieliecies sevi un parādi, ka esi gatavs censties
Bet ja tu iesi ar uzstādījumu - tā es esmu šeit, bet ja gribi ko vairāk maksā pati. Kāda velna pēc tu vispār gāji tikties
gandon šitais padoms ir no cilvēka kuram puzotru gadu nav nekādu patstāvīgu attiecību ar sievietēm Tā kā ņem vērā! tāpat kā vislielākās ekspertes kā uzvesties un ko ar večiem darīt vienm ir vecmeitasUn šis nāk no cilvēka,kurš nezina vārdu patstāvīgs un pastāvīgs nozīmi.
Sieviete ir tam, lai viņu dievinātu. Un viss.
Un šis nāk no cilvēka,kurš nezina vārdu patstāvīgs un pastāvīgs nozīmi.
Gramatikas eksperte? Žilbsti redzot kļūdas vai kā?
Jā!
Nu tad super netto saulenes iegādājies un forumu bez tām nelasi. Ne es viens te tāds kurš kļūdas raksta.Es zinu,ko tu ar to vēlējies man pateikt?
Es zinu,ko tu ar to vēlējies man pateikt?
Bet seja, ko tu dari ar SEJU ?