Ja godīgi, tad skolas laiku atceros ar šausmām. Bija ļooooooti daudz piezīmes par augumu - vienmēr biju tā mazākā. Tad nu visādus brīnumus nācās klausīties, lai arī beigu beigās izaugu līdz 1,60m un jūtos normāli.
No skolas laikiem ir palikusi arī viena pamatīga trauma par krūtīm. Tās, liekas, man izauga nakts laikā. Ap gadiem 13 bija B/C izmērs, bet uz manu nelielo un salīdzinoši smalko augumu tas izskatījās kā DD+. Visu laiku staigāju brīvās drēbēs un hudijos, lai vismaz kaut kā nedaudz tas apslēptu, bet no tā jēgas nebija nekādas. Praktiski katru dienu skolā kāds mēgināja ieķerties, aiztikt, iesist vai visādi citādi pieskarties, Vienu reizi divpadsmitklasnieki nostādīja mani priekšā savām klasesbiedrenēm un teica "Vot kāpēc jums nav šitādi pupi?". Tas viss bija tik reti pretīgi. Joprojām velku visai brīvu apģerbu, vienkārši, lai man ir miers, kaut arī kopš gadiem 13 nekas vairs nav palicis lielaks.
Pamatskolas laikā sākās vidēji smaga akne. Tad taktiskā un iejūtīgā draudzene visu klasesbiedreņu priekšā man pajautāja, vai mani kāds ar seju pa bruģi vilcis, ka man seja tāda.
Tagad skolas gadi ir garām un viss ir nokārtojies labāk, nekā bija gaidīts, bet tomēr žēl, ka tos gadus nevar aizmirst pavisam. Mans superemocionālais cosmo moments.