Nuuu... manuprāt, tādas izskata apspriešanas lietas ir raksturīgas tikai skolas laikā vai, ja pieaugušu cilvēku starpā, tad tikai ļoti seklu cilvēku. Izdari pati secinājumus, cik ļoti, tādā gadījumā, tas būtu jāņem vērā un par to jākomplekso ;)
Un jā, tāda kolektīva negatīvā uzmanība ir tikusi vērsta arī pret mani. skolas laikā :D
Nekad jau modele neesmu bijusi, bet pietiekoši izskatīga. Un smieklīgākais tai visā bija, ka tā laika simpātija, kurš zināja, ka man viņš simpatizē, un tas bija abpusēji, lai jau nu čaļi nenojaustu, ka viņam patīk meitene (OMG!!! jā - tie bija tādi laiki :D ) uzsāka vilkt mani uz zoba. Nu pārējiem jau daudz nebija jāsaka. Sākumā tas tā smieklīgi - gotiņa, učiglazka (sakaru neprasiet :D ) , bet ar laiku pat tika mētāts penālis pa klasi, paņemta un nēsāta mana soma, garderobē jakas kabatā visādas hui*as bāztas. Nu tā - pretīgi jau sāka palikt, ka aizskar privātumu... :|
Tam visam punkts uz i bija kāds ziemas vakars, kad klases čaļi, garlaicības mākti, bija pastaigājušies pa pilsētu, līdz atnākuši līdz manai mājai un sāka mētāt pikas pa logu. Un tik redzam pa aizkara spraugu - atmet piku un ķiķinādami slēpjas aiz kaimiņu žoga turpat. Sencītis pa pusei apskaitās, ka tak varot logu izsist, pa pusei gribēja izāzēt, tāpēc izlavījās pa garāžas durvīm, kur viņu nevar redzēt. Jaunībā bijis sprinterists..... :D Vajadzēja redzēt, kā čaļi ņēma pederi un kā tētis pakaļ viņiem skrēja :D :D Pēc tam stāstīja, ka viens tajā trakumā pat eglītēs ielēcis :D :D cip slēpties :D
Tgd par to visu nāk smiekls, bet tolaik šķita traki, pat visādas depresijas mācās virsū, arī tgd kkādi kompleksi nelieli palikuši.
Vienīgais ieteikums - censties neņemt to galvā. Mums katram ir kādas iezīmes, kas acīmredzamākas un kādam var nepatikt. Šāds posms vnk jāpārdzīvo. Protams, ja paliek pārāk traki un tiešām to jūti kā kolektīvu uzbrukumu, kas Tevi jau sāk morāli sagraut, jāmeklē speciālistu (skolotāju, psihologa) palīdzība.