Es šobrīd gatavojos kāzām ar profesionālu sportistu - tātad, esam tikuši tālu :D
Bet, kopš es uzsāku attiecības, es apzinājos, ar ko man ir jārēķinas. Manā gadījumā - tie nav treniņi 4x nedēļā, bet gan var būt katru dienu - reti, kad mums ir kopā normālas brīvdienas. Ir vai nu treniņš no rīta, vai spēle vakarā. Un vidēji 2 reizes mēnesī viņš brauc izbraukumā uz nedēļu.
Jā, bieži nav viegli. It īpaši, kad gribas mīļotā fizisko klātbūtni, piemēram, pirms gada, biju slima, bija jādzer šausmīgi riebīgas zāles, no viņām bija slikti, bet es biju viena mājās. Gribējās, lai man kāds pienes ūdeni, bet mīļotais ir aptuveni 7000km tālu. Toreiz viņš ļoti pārdzīvoja, ka nevar būt ar mani..
Manuprāt, ja Tu vēlies saistīt dzīvi ar profesionālu sportistu, Tev ir jābūt arī labam psihologam - nav viegli, kad mīļotais ir dabūjis traumu, kas ietekmē viņa karjeru. viņš netiek sastāvā, vai kādas citas lietas - Tev ir jābūt stiprai blakus, jāmēģina rast kādi pareizi vārdi. Man bieži ir bijis tā, ka gribas sabrukt ar viņu kopā, pārdzīvot raudāt. Vienreiz arī neizturēju un sāku viņa priekšā histēriski raudāt, jo tik ļoti sāpējā, cik viņš pārdzīvo..
Tas jau protams, atkarīgs no sporta veida, bet toties, mums ir lielisks vasaras sākums kopā :) viņam ir aptuveni 1,5 mēnesis brīvs un tad sanākt daudz laba laika kopā :)
Vienīgais - visi dzīves lielie notikumi jāplāno, kad viņam beidzas sezona - kāzas, bērni :D jo nav viņam noteikta grafika visu gadu.