Par ko padiskutēt

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Kāda Jums attieksme pret melnajām,sliktajām meitenem?Kas aizraujas ar tuneļiem,matu skušanu,krustiem,sātaņiem..Biežs ciemiņš pašvaldības policijā,kacerī..Runā tikai par nāvi,par neželigajam sāpem un rugto dzīves pieredzi,par citiem kā niecību un neliešiem..Neviens teikums neizskan bez lamuvārdiem un pašizgudrotiem ''krutajiem''vārdiņiem..Un protams dzeršana,sex ar saviem pazemes draudziņiem un visādu hu** pīpēšana..

Tikko uzgāju vienas 17 gadīgas skuķes āsku un tpc tāds jautājums ,nesaprotu,kas vispār notiek viņas galvāā...
11.11.2013 23:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es jau neko! Tikai skan ļoti dīvaini un neloģiski...
12.11.2013 00:38 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Es zinu. Man ar pirmajā brīdīji bija ''WAAAT?'' reakcija :D bet tad kaut kā atšifrējās
12.11.2013 00:41 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Tieši gribēju rakstīt, ka meitenes dīvainā valoda ļoti pazīstama :D Mans bijušais ir ventspilnieks un viņš vienmēr tā gan runāja, gan rakstīja. Sākumā gribējās labot, bet tad sapratu, ka tam nav jēgas :D
12.11.2013 00:45 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Izlasīju tēmas aprakstu un sajutos tā diezgan... hmm... kā lai pareizāk pasaka... savādi. Jā, tas laikam būtu īstais vārds.
Kāpēc? Pati jau aptuveni 8-9 gadus esmu tas cilvēks, kurš neizskatās gluži tā kā citi. Tīņu gadi nu jau kādu labu laiku aiz muguras un nu (nedaudz smīnot) varu sevi saukt par pieaugušu. :) Manā gadījumā runa nav ne par tuneļiem, ne izskūtiem matiem, ne Sātanu vai nāvi. Esmu pilnīgi miermīlīgs cilvēks, kurš savā izskatā aizraujas ar gotisko kultūru, jau gadiem aizraujos ar gotisko literatūru, mākslu, mūziku. Tā teikt - dzīvoju tajā visā iekšā. Līdz ar to arī lielākā daļa manu draugu ir līdzīgi domājošas personas. Ja neskaita mazliet atšķirīgo pasaules uztveri un izskatu, esam pilnīgi tādi paši cilvēki kā visi citi - dzīvniekus uz sārta nededzinam, nāvi nepielūdzam un baznīcas neapgānam. :D
Izlasot konkrētās personas aprakstu, varu secināt to, ka meitene ir tajā vecuma posmā, kurā gribas visiem ne tikai izrādīt savu atšķirīgo izskatu, bet arī par visām varītēm parādīt, ka esi ar kaut ko savādāks par citiem, pat ja (kā šajā gadījumā) tas atšķirīgais ir zālītes pīpēšana vai alkohols. Respektīvi - tekstā ir aprakstīts tikai viens konkrēts gadījums, taču pats jautājums, kuru uzdod diskusijas autore ir uzdots aptuveni tā it kā visas melnās meitenes būtu tieši tādas kā aprakstītā persona.
Visas melnās meitenes nav tādas. Tāpat īsti neizprotu diskusijas jēgu, bet nu tas tā.
12.11.2013 00:55 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man liekas, ka tā ir sava veida aizsargreakcija pret apkārtējo pasauli. Cilvēks nocietinās, noliedz visu apkārt notiekošo (gan labo, gan slikto) un atrod domubiedrus. Tālākais jau, manuprāt, ir daļēji atkarīgs no draugu ietekmes.
12.11.2013 00:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ir tāds teiciens - "labākā aizsardzība ir uzbrukums". Kad daži pusaudži iziet no jebkādiem normas rāmjiem, sāk lamāties, dzert, pīpēt, maukoties, runāt par nāvi, ienīst visu un visus, tad jāskatās, kurš vai kas ir tas vainīgais pašos pirmsākumos, kāpēc šis jaunietis/jauniete aizsargā savus kompleksus un savu dvēselisko sāpi tik uzbrūkoši. Nu kā ievainots dzīvnieks, kurš nevis bēgs, bet sāks uzbrukt, neskatoties uz to, ka stipri asiņo vai brūce ir nāvīga.

Te jau izskanēja viedoklis, ka ir jāskatās, kas pirmāmkārtām notiek ģimenē.
12.11.2013 01:19 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Par ārējo izskatu vienalga, bet tāda uzvedība gan lielākoties šķiet nožēlojama.
12.11.2013 01:28 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Es ignorēju šos cilvēkus,ja gadās saskarsme tad arī būtībā viņus ignorēju...Nedomāju,ka man būtu jāpiesārņo sava galva pat domājot par viņiem,jo mani mīļie un arī mani draugi tādi nav + neviena paziņa pat tāda nav...

Es neesmu spējīga saprast šos cilvēkus,man nav tiesību ko šeit komentēt,viņi ir,kas pilnīgi cits..daži jaunieši tādi izveidojas un viss...šeit iemesli var būt ļoti daudzi,bet būtībā tas ir bēdīgi un es priecājos,ka man līdzās ir cilvēki,kas mani tik ļoti mīl,ka man nav nācies nokļūt šādā situācijā.
12.11.2013 01:36 |

Reitings 43
Reģ: 21.10.2013
Man ir tunelji, un velkaju krustus. Es neesmu nekaada saatana fane kura vinu pieluudz. Narkotikas nelietoju, nekad neesmu bijusi nepatiksanaas ar policiju. Tas viss atkarigs no cilveka. Skuuta galva arii nenozimee ka tu esi narkomaans. Kas taa par domasanu. Tad visas blondines kas velkaa rozaa ir stuulbas? Es nekad nesapratiisu kaa kaads taa var domaat.

Daudzi domaa ka tur emo un goti ir kaut kaadi tur velnu piesauceeji, bet taa nav. Ir cilveeki kuriem var arii buut depresija, un tas viss stils dod vinjiem kaut kaadu komfortu. Bet arii ir cilveeki kuri taa nemaz negerbjas, un lieto narkotijas, lieto lamu vaardus, sazin ko tur piesauc. Nevajag visus cilveekus nokraasot ar vienu otinju..
12.11.2013 01:47 |

Reitings 603
Reģ: 24.10.2013
Nemaz nedomaju to,ka tādi cilvēki kā EWA un Zane ir slikti vai kkādi zemāki,tieši otrādi..Cilvēki ir dažādi..kad biju mazākajās klasītēs,mūsu skolā gāja 8-9 klasē ''melnā''tā viņu visi sauca,vienmēr gari melni svārki,kāds mētelis,melni,sakasīti mati,acis,lūpas,ķēdes..Vienreiz nezinu kapēc iedevu savu atmiņas kladi,kur jazīmē(tad tas bija modē :D) un cik skaisti viņa zīmēja un tie nebija ne krusti ne sātani...Pēc dažiem gadiem sanāca kādu laiku caur paziņam komunicēt,ļoti atvērta un gudra meitene,tagat pavisam parasta audzina savu bērnu...

Nu piedodiet,bet arī gribot es nevaru tikt vaļā no tā akcenta..Gandrīz katru dienu sekoju līdzi-http://www.ventasbalss.lv/forum un tur gandrīz viss ir rakstīts manā greizajā stilā un tas pielīp kā slimība......Labi,ka ir piemirsti un vairs nerakstu tos vārdus,par kuriem citi brīnās...No tā brīža,kad esmu cosmo forumā no Jūsu rakstiem jau sāk (laikam)izlīdzināties drusku tā rakstība uz pzreizo pusi..

Draugi,kas nedzīvo Ventspili un ta rajona parazsti uzjautrinas par to runāšanu,kāā es i nogūūrs :D
12.11.2013 08:50 |

Reitings 738
Reģ: 06.09.2013
No tā izaug. Kas neizaug - žēl
12.11.2013 08:52 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pati tāda biju, vecumā no 13-17 gadiem.
Jā, tā ir tā lieta ko nožēloju, bet man vnk bija ļoti maz smadzeņu tajā vecumā, bet šī pieredze lika tām strauji attīstīties, jo bija jācīnās ar sekām :D
Problēmas ar policiju nedaudz bija, zālīte arī mazliet(kgan tikai mēģināšanas līmenī vairāk), bet galvenais, vēlme atšķirties, atrast sev līdzīgos, un ļoti daudz muļķību darīšana... Kāpēc es to sāku, man grūti pateikt, jo ģimene man bija harmoniska un viss bija kārtībā. Iespējams, gribēju uzmanību. A to es joprojām gribu :D
12.11.2013 09:08 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Ja izvelas tada veida stilu, tam stilam ir jabut perfektam.
Savadak, teiksu atklati, (varat mani te apest) man tie cilveki liekas netiri- nobristiem apaviem, cauram drebem, taukainiem, nekartigiem matiem, nevizigi uzliktu kosmetiku. Fuj! Tadi novazajusies, nesakopusies un nemazgajusies izskatas.

Ja tas stils ir pardomats un akurats (reti gan nakas redzet), nav nekadu iebildumu.
12.11.2013 10:23 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Te vacija gotiem ir saieti, redzeju pa tv. Vot tur bija ko redzet, korsesu kleitas, mezgines, adas terpi, interesantas, orginalas rotaslietas, fantastiskas frizuras. Tie cilveki tiesam izskatijas ka no filmas vai gramatas par vampiriem, izkapusi.
Ar tadiem butu interesnti parunat un uzzinat to dzives filozofiju.
12.11.2013 10:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits