puķes uzdāvināja pirmoreizi tad, kad par kaut ko sastrīdējāmies un tad viņš sarūpēja pārsteigumu un uz darbiņu atsūtīja puķes (l) pēc tam tad, kad nāca ciemos pie manis uz mājiņām. Abās reizēs bija foršs pušķis :) Neko citu gan nav dāvinājis, jo kopā esam vien no vasaras beigām :)
Otrajā vai trešajā tikšanās reizē viņš atveda dāvanu maisiņu pilnu ar mazām simboliskām dāvaniņām. Viņas manā sekcijā stāv vēl šodien. :) Nu un puķes, protams.
Pirmās protams bija puķes liels liliju pušķis vēlā vakara stundā tas bija liels pārsteigums.
Un dāvana pēc nepilna pus gada, jo man bija jubileja tad saņemu ļoti skaistu kaklrotu.
Mēs tiekamies jau trešo mēnesi, bet vēl ne reizi neko nav uzdāvinājis, tai sakitā ziedus nē. Vai man būtu jāuztraucas par šo...? Tā visu pilnībā izmaksā,, ja kur ejam, pat ļoti dārgas izklaides, restorānus un tamlīdzīgi.
Es laikam esmu pārāk ilgi attiecībās, bet neatceros, kad viņš pirmo reizi kko dāvināja...! :D
Vispār ziedus no viņa nemaz tik bieži nesaņemu, parasti ir kaut kādas mantiskās dāvanas.
Kad pirmo reizi biju uzmetusi lūpu uz viņu,jo sadomājos,ka viņš flirtē ar kolēģi kopīgā pasēdēšanā (man ir tieksme pārspīlēt tajā jomā,jo esmu jutīga uz tādām lietām),pazuda un pēc 10 minūtēm atskrēja atpakaļ uz pasākumu ar rožu pušķi. Tas bija,kad mēs bijām kopā kādas pāris nedēļas. Man pat neērti palika tajā brīdī un kauns par sevi. :D
Pirmā lielā dāvana-pēc pusgada-Guess rokaspulkstenis vairāk nekā 100 Ls vērtībā-mana dzimšanas dienas dāvana. :)
Tā kā viņam tuvākie svētki ir tikai decembrī un visu šo gadu neesmu neko dāvinājusi,šodien man uznāca bizdinks un uzdāvināju viņam viņa mīļākās smaržas. :)
Man pirmā dāvana bija mobīlais telefons uz Ziemassvētkiem, iepazināmies maijā. Pirmie ziedi gan bija daudz ātrāk, bet konkrēti kādi, to vairs neatceros, jo tas bija dikti sen jau. :)