Vispirms doma, tad dari!!!!

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Es izdariju otradi! Izdariju un tagad domaju!

Iepazinos ar virieti, viss forsi, sazvanijamies, bijam ari tikusies. Problema tada, ka dzivojam talu viens no otra, ir ari pilniba dazads laika planojums. Vins bija gatavs atrast dazadas iespejas tikties.

Vardu sakot, nezinu kas man uznaca, sadomajos, ka sada veida attiecibas nav domatas man, ka tur tapat nekas nesanaks utt. Plusa vel tas, ka vins ir izskatigs un iespejams, ka vins ir babniks.

Es glevi nosutiju vinam sms, ka vins man loti patik, bet tur tapat nekas nevar sanakt, labak ka paliksim pazinas.

Vins manu velmi protams akcepteja un tagad jau 2 dienas nav nekadu zinu no vina.

Bet.... es tagad nozeloju. Un atpakal cela jau ari vairs nav :(

Varbut ir kads padoms vai viltigais triks, ka verst situaciju par labu? :)
11.11.2013 00:16 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Ja būtu kkas aizķeris tevī viņu ,tad viņš vai nu uzrakstītu vai atzvanītu,hmm....., ja to neizdara 2 dienu laikā ,tad viss skaidrs. Jo reizēm ,tas atraidījums biš aizķer.
11.11.2013 23:00 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, puišiem ļoti nepatīk meitenes, kuras te ir kopā, te raksta par šķiršanos, te atkal negrib attiecības. tu nekad nevari zināt, kurā brīdī tevi otrs uzmetīs. varbūt viņam bija lielāki plāni attiecībā uz tevi, bet tu ar savu sms visu izbojāji. ja man būtu nopietni nolūki, tu krietni apšaubītu šo attiecību iespējamību.
varu teikt no pieredzes, ka vienreiz šādu ilgu attiecību iespaidā izdarīju līdzīgi. mēs toreiz vēl kopā sagājām, bet mūsu attiecības vairāk NEKAD nebija tādas, kā iepriekš. tās izmainījās tikai uz slikto puisi. puisis kļuva savādāks. acīmredzot, ticība attiecībām un man bija zudusi. vēlāk arī viņš sāka par tām šaubīties. gala rezultātā bija šķiršanās, bet tam vidu visu laiku gājām kopā-šķirāmies.
tā kā varbūt viņš tev piedos. un tas nav nekādi saistāms ar nopietniem nolūkiem. vēljovairāk, ja puisis vēlēsies nenopietnas attiecības, un viņam ir vēl kādas sievietes, viņu tas īpaši nesāpinās, jo būs vēl citas. ja nu vienīgi varētu ciest viņa pašlepnums.
12.11.2013 11:24 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Vins atrakstija :) :) tas nozime, ka tomer vinam nav vienalga.
12.11.2013 23:16 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
juhuuuuu :) nu tad jau turpinajums sekos ;)
12.11.2013 23:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tacu teicu:)Buus 9 dala-forsi!!!
12.11.2013 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits