Čalis bez jūtām

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Ko domātu par čali bez jūtām, tāds kas nemāk izrādīt jūtas un ir emocionālā ziņā atpalicis? Vispār varētu patikt kaut nedaudz un vai maz būtu ar mieru satikties kaut reizi ar tādu?
09.11.2013 21:47 |

Reitings 895
Aspergera sindroms?

Var būt arī citas diagnozes. Vai arī nezināms, jo visi nemaz tā arī neuzzina ka ir kkādas šādas problēmas, bet vnk domā ka dīvainis.

Ja nebūtu citas izvēles, tad labāk satiktos ar šādu vai ar brunču mednieku?
09.11.2013 23:14 |

Reitings 84
Reģ: 08.10.2013
tāds kas nemāk izrādīt jūtas un ir emocionālā ziņā atpalicis?

manuprāt, tāds, kas nemāk izrādīt jūtas nemaz nav atpalicis - viņš vienkārši nemāk izrādīt jūtas vispārpieņemtā veidā... vienkārši ir jāatrod kāda, kas spēs ieraudzīt šīs jūtu izpausmes.

bet, vispār ko tu domā ar - emocionāli atpalicis? Varbūt nepareizi saprotu...
09.11.2013 23:20 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
man nevajag bankomātu par dzīvesbiedru, kā tu teici - čalis bez jūtām, bet bagāts
09.11.2013 23:25 |

Reitings 895
bet, vispār ko tu domā ar - emocionāli atpalicis? Varbūt nepareizi saprotu...

Es tak jau to paskaidroju.

Emocionāli atpalicis ir tāds kas nespēj saprast cilvēku emocijas, nolasīt ķermeņa valodu, balss toni utt. un arī pats izrādīt adekvāti jūtas un emocijas, var būt arī raksturīgas dusmu lēkmes līdzīgi kā maziem bērniem.
09.11.2013 23:39 |

Reitings 84
Reģ: 08.10.2013
Emocionāli atpalicis ir tāds kas nespēj saprast cilvēku emocijas, nolasīt ķermeņa valodu, balss toni utt. un arī pats izrādīt adekvāti jūtas un emocijas, var būt arī raksturīgas dusmu lēkmes līdzīgi kā maziem bērniem.

Nu es laikam to nespēju sasaistīt kopā ar normālu attīstības līmeni citās jomās, kad cilvēks būtu gudrs, spējīgs karjerā utt. Varbūt attīstības līmenis citās jomās ir labāks vai pat ideāls, kā dažu sindromu rezulātā, piemēram, ideāla matemātikas vai telpas izpratne, bet pie šādiem gadījumiem cilvēkam vienalga ir ne tikai traucēta emocionālā attīstība, bet kopumā sociālās saskarsmes joma (un tas jau visu izsaka tavā uzdotajā jautājumā). Un es nedomāju, ka cilvēks, kuram tik smagi ir traucēta emocionālā attīstība pats ļoti ilgotos pēc attiecībām un emocijām saistītām ar pretējo dzimumu, augstākajā gadījumā viņam būtu vajadzīgas emocijas, kādas var iegūt no mātes...
09.11.2013 23:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Anastsya Tu buutu paarsteigta. Lielaakaa dalja taadu cilveeku maak noteelot izjuutas, juutas un var buut pat sabiedriibas dveeseles. Vinji biezji vien ir finansiaali veiksmiigi, jo visu izsver ar augstu apreekjinu un iemaacaas kaa matemaatikas formulas kjermenja valodas tulkoshanu. Ar otru cilveeku ir kopaa izdeviiguma deelj.
09.11.2013 23:54 |

Reitings 9
Reģ: 06.02.2011
Jūs nu gan meitenes esat atradušas tēmu!Pats esmu vīrietis,paldies dievam neesmu no idiotiem.ko jūs tagad apspriežat.
09.11.2013 23:58 |

Reitings 9169
Nauris Taadi cilveeki nav idioti. Vai nu taadi izveidojaas beerniibas traumu rezultaataa, jo ir iemaaciijushies tik labi agriinajos gados apspiest savas emocijas, ka vairs nav speejiigi neko just, vai arii ir gariigi slimi.
http://www.angriesout.com/grown16.htm
10.11.2013 00:02 |

Reitings 9169
In studies of the general population the degree of alexithymia was found to be influenced by age, but not by gender; the rates of alexithymia in healthy controls have been found at: 8.3% (2 of 24 persons); 4.7% (2 of 43); 8.9% (16 of 179); and 7% (4 of 56). Thus, several studies have reported that the prevalence rate of alexithymia is less than 10%. A less common finding suggests that there may be a higher prevalence of alexithymia amongst males than females, which may be accounted for by difficulties some males have with "describing feelings", but not by difficulties in "identifying feelings" in which males and females show similar abilities

Nespeeja just jeb alexithymia ir tieshi vairaak izplatiita starp viirieshiem. Gandriiz katram 10 cilveekam taa piemiit lielaakaa vai mazaakaa meeraa.
10.11.2013 00:06 |

Reitings 9
Reģ: 06.02.2011
Vairāk ka garīgi slimi,jo vispār esmu vīrietis gados un zinu kā bija kad es biju jaunāks un kādi ir jaunieši tagad.Paši sevi degradē,tāpēc jau tā ir.
10.11.2013 00:10 |

Reitings 895
Un es nedomāju, ka cilvēks, kuram tik smagi ir traucēta emocionālā attīstība pats ļoti ilgotos pēc attiecībām un emocijām saistītām ar pretējo dzimumu, augstākajā gadījumā viņam būtu vajadzīgas emocijas, kādas var iegūt no mātes...

Attiecībām varbūt ne, bet dzimumattiecības gribētu, jo seksuāli nav nekādu problēmu.
10.11.2013 00:28 |

Reitings 463
Reģ: 18.10.2013
Cilveks ir varbut "emocionali nepieejams", tacu vairakuma gadijumu tas nav saistits ar garigo atpalicibu vai ko tadu, bet nak no bernibas, pagatnes traumam. Psihologija ir tads jedziens. Mani vispar interese si tema. Kadel dazi cilveki ir ka bez jutam, kas vinus tadus padara...apsestiba ar sevi vai narcisisms. Narcisisms ir smags gadijums, man gruti izprast sadus cilvekus. Varbut tas ir tads cilveks, kurs nespej atverties un veido sava prata barjeras. Sadam cilvekam var but bailes no jebkadam saistibam. Varbut sim cilvekam ir kadas atkaribas-datoratkariba, azartspeles, darbaholisms, alkoholisms, ka del vins nespej nodoties attiecibam. Varetu ari but, ka sis calis bez jutam vel nav atguvies no ieprieksejam attiecibam, vai ari ir bijis smagi pievilts, ka vairs neuzticas sievietem. Sis cilveks doma, ka ar ignoresanu un klusesanu problema pazudis, atrisinasies pati no sevis. Iespejams, si cilveka berniba bija problematiska, vecaki daudz stridejas, bet ierausanas sava caula, darbosanas sava nodaba bija veids ka no ta visa izbegt, un pat pieaugusa vecuma sis cilveks risina problemas lidzigi. Reizem viriesi emociju izradisanu asocie ka vajuma izpausmi. Siem viriesiem nebija gimene pienemts izradit emocijas.
10.11.2013 00:49 |

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Mans vīrs ir šāds cilvēks. Esam kopā 5 gadus. Es viņu mīlu, varbūt,ka viņš mani arī, bet izrādīt neprot. A varbūt tiešām nemīl, es nezinu. Ja būtu zinājusi,ka cilvēks būs tik vēss, nebūtu sagājusies... Pirmos mēnešus nelikās tā, bet pēc tam jau viss bija skaidrs...
10.11.2013 10:13 |

Reitings 895
Varbūt ir arī emocionāli nepieejami, bet ne par tādiem šoreiz runa.

Domāju ka emocionāli nepieejams tomēr spēj nolasīt ķermeņa valodu, balss toni utt.
10.11.2013 10:17 |

Reitings 48
Reģ: 07.11.2013
Iespējams, viņs ir sociopāts.
10.11.2013 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits