Jūs varētu tikties ar puisi, zinot ,ka viņam ir simpātijas pret citu/ citām meitenēm, viņš komentē citām albumus, spiež laikus ,tajā pašā laikā runā pa telefonu ar Tevi un saka ,ka priecājās dzirdēt tavu balsi un vienīgais labais kas pa dienu noticis, ka parunājis ar Tevi?? Es jau viņam pateicu- viss ,man pietiek šitas cirks. Kaut man tiešām viņš bija iepaticies , ehh... bet tā jau bieži gadās Nu kā jums liekas? Pirms vēl esat tikušies tas neko nenozīmē? Nezinu ,man tomēr sāpīgi apzināties visu to ,aptvert!
Kaut neesmu ar viņu tikusies man tomēr tās sarunas pa telefonu ar viņu, viņa "teksti" daudz ko nozīmēja un tagad liekas ,ka tam jau vairs nav nozīmes. Man viss sagruva tajā brīdī ,kad uzzināju ,ka viņš par citu var pateikt ,ka pati skaistākā Pēc tam pats izdzēsa to, kad uzzināja ,ka es ieraudzīju. Bet par vēlu. Zvanījās uz telefonu, visu laiku tagad lūdzās ,lai dodu iespēju satikties ,iepazīties.
amon ,laikam jau tā ir skarbā patiesība. Bet reizēm gribās ticēt kkam... nez kam. :/
Man šobrīd grūti. Es arī gribēju satikt viņu ,bet kāda tam jēga ,ka viņš jau ir nosaucis citu par skaistāko Vienalga vai es otrā vai piektā skaistākā tad esu. Ne tā? ;(
redblack, nav tik traki man 18 un viņam 20 . Uzrakstīju vnk tā stulbi varbūt. Pluss mīlestības trūkums dara savu gribas ticēt tam par ko nav jēgas domāt
18 gaods milestība vēl nav jāmeklē un nav pēc tās jaalkst, tā atnāks pati negaidīta un Tu nebrīdi nešaubīsies.
Esi gudrāka un tiec no viņa vaļā viņam būs mācība. Pēc tam izjutīsi lielu gandarījumu
patīk, ka pašai raksta muļķības, bet nepatīk, ja citām raksta muļķības.
tu gan esi dīvaina. žēl dalīties?
Tik laaaaaaaabs komentaars.
Peec autores teksta, kur vispar var rasties kaadi jautaajumi? OK, ja meitene (autore) pastulba, tad tam visam (visiem Like profilos, albumu komentesanu, utt.) nav noziimes, skries taapat pie puisīša mēli izkārusi.
redblack ,nav jau pirmā reize kad šitādas stulbības kāds mēģina pret mani... :@ Itkā jau nemeklēju ,bet tomēr sākumā uzradās tāda patīkama sajūta ar viņu runājot...
Bet palīdzējāt man mazliet , vairāk sevi novērtēt ,vairāk spēka ...zinu, būs viss ok! Ja sāktu tikties ,tad būtu dziļāks grāvis. Nevajag man taču tās sāpes...zinu kā ir kad sirsniņa sāp.
Man nebūtu problēmu, es apzinos, ka neesmu vienīgā sieviete uz pasaules un viņš nav vienīgais vīrietis. Un , gadījumā ja esam pāris tas uzreiz nenozīmē, ka citas sievietes un vīrieši no šis pasaules vai, vismaz, no redzesloka uzreiz pazūd ....
Mademoiselle! , nezinu, kad man bija 16 ,tad man teica...Pagaidi, pēc 18 un vēlāk jau puiši paliek nopietnāki, neredzu tagad Un man kantēties arī aizņemti 40 gadīgi ir mēģinājuši ,tā kā visos vecumos tādi gadās.
Un es laikam kā vienmēr pievelku tos ,no kādiem cenšos izvairīties. Jācer ,ka pēc šiem "pārbaudījumiem" tas īstais tomēr uzradīsies kādreiz . :/