Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Devītais novembris. Sestdiena!

Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Labrīt, meitenes!

Kā Jums sākas šīs brīvdienas?! Kā plānojat tās pavadīt?

Man bija plānots ļoti daudz - kārtīgi izgulēties, sakārtot dzīvokli, sakopt sevi, pārstādīt puķes, pamācīties, paballēties, satikties ar draudzeni un nopirkt melnu-klasisku somiņu. Šķiet jāuzspēj ir daudz, BET...

Šobrīd jūtos ļoti dīvaini. Vakar aizgāju gulēt ap 21.00, un pamodos ar 24.00 no tā, ka zvanīja durvju zvans. Pamodos, sapratu, ka tas turpina zvanīt neatlaidīgi, turklāt kāds spēcīgi-nemitīgi bliež pa durvīm, tās rausta, lamājas, vnk plosās. Piegāju pie durvīm palausīties - un tie bija 2 krievi. Man durvīm nav actiņas, tpc neko diži neredzēju, pat ja būtu bijusi un tos cilvēkus redzētu, tāpat man tas neko nebūtu devis. Es tajā brīdī nezināju ko darīt - atbildēt viņiem vai nē, nemt drošībai jau nazi vai nē, nesapratu kā rīkoties. Tikai visu laiku bija doma, ka viņi tūlīt tiks iekšā un man būs beigas!

Kā Jūs meitenes rīkotos šādos gadījumos?! Vrb mājās jātur kāds gāzes baloniņš vai kas cits... Bet ar nazi man ar būtu bīstami, jo ja viņi ir 2, tad es saprotu, ka viņi ļoti viegli man var to no rokām izraut un pielietot pret mani pašu. Policiju ja izsauktu, tad tā visticamāk atbrauktu tad, kad viņi jau būtu prom.... Podjezdam arī ir kodu atslēga, bet ar visu to....

Vienvārdsakot, vēl tagad ir šīs dīvainās sajūtas, sastingums, kas neļauj brīvi iesākt baudīt brīvdienas, jo visu laiku domas tikai ap to....
09.11.2013 08:34 |

Reitings 438
UP
09.11.2013 08:34 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Labrīt.
Par tavu situāciju. Zini, nazi var atņemt arī tad, ja ir 1 pret 1. :D Tas nav tas labākais variants. Pec tam pati ar to pašu nazi vari dabūt. Ko darīt - ja ilgi dauzās, tad policiju izsaukt un vsjo.
09.11.2013 08:46 |

Reitings 438
Bet pie sevis vēl domāju, ka ja atbildētu, tad viņi pajautātu ka meklē konkrētu personu, tad pateiktu, ka te tāds nedzīvo un viņi aizvāktos. Naivums - zinu!!! Bet kas zina...

Bet ja es izsaukšu "uguni" , tad viņi manu dzīvokli atcerēsies un nākamreiz meklējamais objekts būšu ES!

Eh... Kpc pasaulē ir tik daudz ļaunuma.... ?! :(
09.11.2013 08:52 |

10 gadi
Reitings 5929
Šausmas, tā jau līdz vājprātam var pārbīties. Mums arī viens bij tāds, kas dauzījās, izrādījās čalis pārdzēries un sajaucis trepjtelpas... Besī :@

Pati šodien tupu skolā... no 8:30 - 20:00.... diez gan briesmīgi tas solās būt :D Bet nu nekas, nākamnedēļ šī semestra murgs beigsies, palikuši būs mazie murdziņi.
09.11.2013 08:58 |

Reitings 29
Reģ: 07.08.2013
kateliina, kā tas viss beidzās vakar?
09.11.2013 09:45 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Teiktu, ka saucu policiju ja nebeigs klapēties un ka man ir aukstais ierocis :D bet šitā man vienreiz māsa pārbiedēja, pajokojās, un es izsaucu policiju :D protams pēc tam izsaukumu atsaucu :D

Bet pieņemu, ka varbūt tiešām sajauca kāpņutelpu, stāvus, jo es dažas reizes esmu sajaukusi savam miteklim durvis, jeb grabinājusies pie apakšējiem kaimiņiem, nespējusi atslēgt durvis, murgs, vakar man tāpat bija :D, mums visiem durvis vienādas un izvietojums ar vienāds.

Man šodien skola, bet es neeju, dēļ tā paša cilvēka, jo viņš telefona sarunā prasīja vai būšu, ka vajagot parunāties, bet es negribu ne runāt, ne aca galā redzēt. Citādi viss ir ok.
09.11.2013 09:53 |

Reitings 12651
Ohh, mani šitā pārbiedēja vienreiz tieši pirms randiņa ar vienu cosmo dūdiņu, zvanījās kā nenormāls, durvju actiņa man vēl nav, no mājas laukā tieši jāiet, mēģināju prasīt, kas tur ir, neko neatbildēja..vispār nezināju, ko darīt..ā, un draugs arī vēl necēla klausuli..labi, ka vienā brīdī sīkais ierunājās (durvju otrā pusē), atpazinu balsi, un izrādījās viens radinieks, es biju tiiiik dusmīga, nu, kurš tā dara :@

Es pat nez, ko tādā brīdī darīt. No vienas puses labāk lkm neko nedarīt, jo jebkuru Tavu "drošības ieroci" var izmantot pret Tevi, arī tad, ja meitenes balss vaicā, kas tur ir, šie vēl vairāk var uzvilkties, bet no otras puses, varbūt daži tā pirms apzagšanas dara - skaļi pārliecinās, vai neviens (vismaz neviens drosmīgais) nav mājās (izklausās gan nereāli, bet nu :D), bveeee, baisi.
09.11.2013 10:03 |

Reitings 438
bulba-zaurs

Kkur 5 min paplosījās un viens no viņiem pateica: "Ejam lejā!" Un aizgāja. Dzirdēju, ka lejā ejot sita vēl citu kaimiņu durvis, pret kurām vinš sasita roku, pēc kā sāka lamāties ar vēl trīsstāvīgākiem vārdiem. Vsp es tādus saucu par "bīstamajiem urļikiem", kuri tikai vairojas un paliek aizvien neadekvātāki... :(
09.11.2013 10:13 |

10 gadi
Reitings 5929
Gurri, ja viņš gribētu būt kopā atkal, ko Tu teiktu/darītu?
09.11.2013 10:26 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
arprac, pa to dauzisanos… darit neko nevajag, noteikti ne vert vala durvis un domat, ka nazis izglabs situaciju :D saukt policiju un viss, aizslegt visas durvis.. es drosvien atvertu, jo mana maasa un es , mes biezi medzam taa klauveties un raustit durvis, jo mums nav zvana durvim un tad ja klausas skali muuziku parasti ipasi nedzird, ja kads klauve :D mans parsteigums laikam butu ''neizsakams'' ja maasas vieta butu 2 tadi ''biistamie urliki'' :D bet ko darit, ceretu, ka nenogalinas :D un kaut ka cinitos preti :D kura rajona Tu dzivo?
man mamma tieni vakar stastija atgadijumu, kas vinas draudzenes draudzenei bija.. dzivoja Maskacka, 2. stava, ireja dzivokli, dzivoja viena. Vasara gulejusi ar balkonu vala pavaertu. Viena nakti pamostas, skatas tumsa cilveka stavs stav istabas vidu.. si nenormali parbijusies, nesapratusi , ko darit un pajautajusi ''jusm kaut kaa palidzet?'' (pa so taa smejos :D ak sis sievietes :D ) un neko, kaa paparasijusi tas chalis uzreiz nobijies uz izskrejis pa to balkonu ara..
09.11.2013 10:44 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Tieši tādēļ, es priecājos, ka nedzīvoju viena, man diiiikti neomulīgi būtu, gan jau pēc tam nevarētu aiziet gulēt :)

Šodien cēlos jau ap sešiem, gāju lejā pie mincīša un ņēmu pie sevis čučēt, nekad nebiju domājusi, ka tas var sagādāt tik daudz prieka (l)
09.11.2013 10:47 |

Reitings 438
Dzīvoju Pļavniekos.

Pirmais dzīvoklis bija maskačkā un tur bija papīra durvis, bet ne reizi nebija nekas tmldz....
09.11.2013 10:48 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Šausmas. Es Tavā vietā arī būtu nežēlīgi pārbijusies.
Man vienreiz bija tā, ka aizmirsu aizslēgt durvis. Sāku taisīt ēst un dzirdu, ka kāds ienāk un kaut ko nesakarīgu runā. Nezinu, kas manī nostrādāja, bet.. pagrābu lielāko virtuves nazi un iznesos koridorī. Izrādījās, ka tas bija pārdzēries kaimiņš, ieraudzīja manu nazi un pats izskrēja laukā :D bet nu nav patīkama sajūta vienalga.

Ja runājam par brīvdienām, tad tās iesākās jfdkfhkdfvjdd. Nezinu, kā dzīvot tālāk. Gribas kādam izstāstīt visu, bet tajā pašā laikā negribas jeb neskaidras domas un sajūtas.

Jaukas Jums brīvdienas! :)
09.11.2013 10:51 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Parfait, viņam jau ir laimīga ģimene, spriežot pēc foto, takā tas nav iespējams, bet ja tomēr, nē, otreiz tai pašā bedrē es nekāptu, tas ir vairāk kā skaidrs!
09.11.2013 13:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits