Labrīt, meitenes!
Kā Jums sākas šīs brīvdienas?! Kā plānojat tās pavadīt?
Man bija plānots ļoti daudz - kārtīgi izgulēties, sakārtot dzīvokli, sakopt sevi, pārstādīt puķes, pamācīties, paballēties, satikties ar draudzeni un nopirkt melnu-klasisku somiņu. Šķiet jāuzspēj ir daudz, BET...
Šobrīd jūtos ļoti dīvaini. Vakar aizgāju gulēt ap 21.00, un pamodos ar 24.00 no tā, ka zvanīja durvju zvans. Pamodos, sapratu, ka tas turpina zvanīt neatlaidīgi, turklāt kāds spēcīgi-nemitīgi bliež pa durvīm, tās rausta, lamājas, vnk plosās. Piegāju pie durvīm palausīties - un tie bija 2 krievi. Man durvīm nav actiņas, tpc neko diži neredzēju, pat ja būtu bijusi un tos cilvēkus redzētu, tāpat man tas neko nebūtu devis. Es tajā brīdī nezināju ko darīt - atbildēt viņiem vai nē, nemt drošībai jau nazi vai nē, nesapratu kā rīkoties. Tikai visu laiku bija doma, ka viņi tūlīt tiks iekšā un man būs beigas!
Kā Jūs meitenes rīkotos šādos gadījumos?! Vrb mājās jātur kāds gāzes baloniņš vai kas cits... Bet ar nazi man ar būtu bīstami, jo ja viņi ir 2, tad es saprotu, ka viņi ļoti viegli man var to no rokām izraut un pielietot pret mani pašu. Policiju ja izsauktu, tad tā visticamāk atbrauktu tad, kad viņi jau būtu prom.... Podjezdam arī ir kodu atslēga, bet ar visu to....
Vienvārdsakot, vēl tagad ir šīs dīvainās sajūtas, sastingums, kas neļauj brīvi iesākt baudīt brīvdienas, jo visu laiku domas tikai ap to....