Dīvaina situācija. Lūdzu pamēģinat saprast ,ja nevar ,tad lūdzu bez nosodījuma! ;)
Man ir iepaticies puisis, kurš pirms dažām dienām sāka man rakstīt draugiem.lv Pirmais iespaids par viņu bija -feiks. :D Profils pilns ar kačokbildēm, vienā vai divās ir tikai seja redzama. Tad nedaudz nopietnāk sāku viņu ņemt ,kad uzgāju viņa ask profilu un viņa atbildes likās loģiskas ,saprotamas ,profilā arī tomēr 400 draugi un ne visi pēc kārtas...Secināju - Ja es viņu atšūšu un viņš ir reāls ,foršs puisis - cita dabūs. Un ja arī tur nav kas tīrs - ar laiku jau noskaidrosies!
Bet ar katru dienu man viņš sāk ar vien vairāk pievilkt, runājam pa telefonu, man patīk viņa balss ,viņa runas veids + viņš liekās kaut kā dvēseliski radniecisks(runājam par filmām ,abiem līdzīga gaume) Nemāku izskaidrot, bet jūtu ,ka viņš ir īpašs cilvēks un nedrīkstu viņu vienkārši atšūt, gribu iepazīt tuvāk!
Un lasot viņa asku, saprotu ,ka viņam šobrīd simpatizē kāda īpaši un pēc viņa nevaru saprast vai tā esmu es ,jo viņš itkā parāda ,ka novērtē mani, ka liekos viņam ļoti simpātiska, vai arī cita un es esmu pārāk stulba ,lai saprastu to... :( ai stulba diskusija... bet skumīgi iedomāties kā viss varētu būt un nez kā ir... :(