Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darbi, kuru laikaa nedriikst eest un iet uz WC

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Iedvesmojoties no citas diskusijas - kaapeec cilveeki ir tik neiecietiigi uz medpersonaalu un policistiem, ja tos redz eedam vai atpuushamies pusdienu pauzes laikaa? It kaa visos darbos ir shaadas pauzes, lai darbinieks speetu nedaudz atpuusties un guut energiju, lai kvalitatiivi straadaatu taalaak. Taam, kas uzskata, ka sho profesiju paarstaavjiem ir jaarukaa bez apstaajas, vai jums nesanaak taada dubultaa moraale? Pashas noteikti diez vai atsakaties no pusdienu paartraukuma, tad kaapeec gribat, lai citi to dara?
08.11.2013 16:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
krista, varu pēc pieredzes pastāstīt gadījumu, kad cilvēks formā iegāja veikalā nopirkt pārtiku pusdienām, bija zvans no kāda sveša cilvēka, ka darba laikā veikalā, kā tā var būt, un protams tas darbinieks tika mutiski par to nosodīts. Man tas liekas briesmīgi, jo kāpēc tad nesoda tos kuri pīpē, cik min dienā viņi tur stāv laukā un velk dūmus. Takā nav tik runa par mediķiem vai policistiem!
08.11.2013 16:05 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
par pusdienu pārtraukumiem nekad neesmu baigi iespringusi, bet atzīšu vienu liet, kas man traki kaitina,kaut vai ir cilvēcīga- jebkuram ārstam (ģimenes, procedūru, ķirurgijas), kuru man vajag, tieši tad, kad man vajag, ir atvaļinājums. tā vienmēr. tā jau mēnesis rindā, un tad vēl 2 nedēļas klāt jāgaida, jo atkal atvaļinājums :D
08.11.2013 16:06 |

Reitings 106
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, par kuru diskusiju ir runa un nesaprotu, kāpēc lai policists vai ārsts savā pārtraukumā nevarētu darīt to, ko viņš grib.
08.11.2013 16:12 |

10 gadi
Reitings 10290
Man nav iebildumu ne pret viena profesijas pārtraukumu vai pusdienu ēšanu, vai jebko citu.
Vienīgais, kas man nepatiktu, ka ārsti vai jebkuri medicīnas darbinieki vispār smēķētu, un es to justu.
es nekad neesmu jutusi, iespējams viņiem ir kāds aizliegums vai kas.
08.11.2013 16:13 |

Reitings 1571
Es atkal vairāk tieši medicīnas jautājumos saskaros ar situāciju, kad man ir sarunāts konkrēts vizītes laiks, bet man ir jāsēž un jāgaida, jo ārpus rindas pieņem pacientus. Es jau visu saprotu- var būt akūti gadījumi, var būt visādi... cenšos būt iecietīga, bet tomēr stundu gaidīt, lai arī esmu sarunājusi konkrētu laiku.... uhhh, kaitina! Un ja vēl no sērijas- palaidīsiet mani, es tikai vienu jautājumu uzdošu! Aaaarrrgh! :D
08.11.2013 16:14 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
Manuprāt, mazo veikalu pārdevējiem ir traki! Reāli, ja esi viens pats veikalā, tad tiešām nevari ne uz WC aiziet, ne papusdienot.
08.11.2013 16:18 |

Reitings 9169
krista, varu pēc pieredzes pastāstīt gadījumu, kad cilvēks formā iegāja veikalā nopirkt pārtiku pusdienām, bija zvans no kāda sveša cilvēka, ka darba laikā veikalā, kā tā var būt, un protams tas darbinieks tika mutiski par to nosodīts.

Es esmu biezji dzirdeejusi to, kaa cilveeki velta ne paaraak glaimojoshus izteicienus policistiem peec tam, ka tie ir tikko izgaajushi no kafuuzja. Tas nekas, ka tikai panjeema kafiju liidzinjemshanai uz mainju. Uzreiz saakaas - par manu nodoklju naudu darba laikaa atljaujaas kafiju nopirkt (it kaa dezuurmashiinaas buutu kafijas automaati) un bla bla bla. Gribaas iemest dazkaart ar kaut ko smagu. Ja vinji tur seedeetu un dzertu kafiju 2h no vietas darba laikaa, taa ir cita lieta.
08.11.2013 16:20 |

Reitings 2982
reiz stāveju rindā pie bankomāta, pirms manis māte ar bērnu un pirms viņiem policijas formā cilvēks- ņēma ārā naudu. Bērns bija šokā- mammu, mammu- policists ņem naudu ārā!

labi, ka tā māte paskaidroja, ka viņi arī civlēki, kuriem jāēd un tam vajag naudu izņemt, lai to nopirkut :D

vispār tā situācija laikam ir smieklīga- policisti, ārsti u.c. formās nedrīkst elpot, sēdēt, ēst utt. :D
08.11.2013 16:21 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Zin, kas man nelikās pieņemami. Nomira tuvinieks (nogalināja) veica līķa sekciju. Stāvējām uzgaidāmajā telpā. Paveras durvis un māsiņa saka, ka speciālistei tagad pārtraukums, tāpēc jāuzgaida. Viņai ejot prom, tik plaši atvērās durvis (nu tādas kustīgās durvis bija, kuras uz abām pusēm var atvērt), ka mēs redzējām, ka tā speciāliste sēž blakus mirušajam, kurš ir uzšķērdēts un ēd maizītes.... nu tāda "forša" sajūta palika.
08.11.2013 16:28 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Cilvēki vienkārši nepadomā, ka, piemēram, tiem policistiem ir pusdienu pārtraukums, bet gan domā, ka viņi visu dienu tur tā sēž, ēd, kafijo utt.
Man gan neliekas nekas neparasts, ka policists ieiet kafejnīcā vai veikalā un paņem kafiju. Tieši patīk paskatīties uz to vīrieti formā. Haha. :D
08.11.2013 16:29 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Es gan esmu iecietiga pret tiem,kam ir tie akuutie gadijumi. Pierakstu neuztveru kaa pieņemšanu tajā konkrētā laikā, bet gan to,ka tajādienā tevi 100% pieņems. Pašai bija gadījums,kad jāiet pie ārsta,bet pierakstīties nemaz nevarēju,mani nepierakstīja,jo neesmu pie tās dakteres uzskaitē.Tā arī teica-sēdiet rindā,gaidiet.Protams,nāca vidusskolnieces,kas taisīja visādas sejas.
08.11.2013 16:29 |

Reitings 9169
Zin, kas man nelikās pieņemami. Nomira tuvinieks (nogalināja) veica līķa sekciju. Stāvējām uzgaidāmajā telpā. Paveras durvis un māsiņa saka, ka speciālistei tagad pārtraukums, tāpēc jāuzgaida. Viņai ejot prom, tik plaši atvērās durvis (nu tādas kustīgās durvis bija, kuras uz abām pusēm var atvērt), ka mēs redzējām, ka tā speciāliste sēž blakus mirušajam, kurš ir uzšķērdēts un ēd maizītes.... nu tāda "forša" sajūta palika.

Buutu labaak, ja vinja ietu eest uz eedniicu un tai vietaa, lai speetu juus pienjemt peec 5 minuuteem, vinja atnaaktu peec 30 minuuteem?
08.11.2013 16:34 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man arī nepatīk, ka bez rindas ņem citu cilvēkus, pati nekad tā nedaru un ja man ir pieraksts uz 18:00, tad es ar to rēķinos , neviss ceru, ka līdz poliklīnas darba laika beigām kāds mani pieņems ....
08.11.2013 16:34 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Krista, par policistiem klasiski, kā Nepabeigtajās vakariņās - Policija, policija, kartupeļu biezputra. :D

Zinu valsts iestādi, kur darbiniekiem liegts izmantot virtuvīti (sildīt kaut ko) ministru un citu priekšnieku sanāksmju laikā - lai nesmirdina gaisu. :P
08.11.2013 16:38 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
sēž blakus mirušajam, kurš ir uzšķērdēts un ēd maizītes.... nu tāda "forša" sajūta palika.

Patiesībā traģiski, bet lkm pie visa pierod...
08.11.2013 16:41 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
speciāliste sēž blakus mirušajam, kurš ir uzšķērdēts un ēd maizītes

Jēziņ, es vienmēr domāju, ka tas ir tikai tāds filmu melnais humors. Izrādās, ka nē.
08.11.2013 16:45 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Piekritīšu par pierakstu sistēmu - ja man ir pieraksts, tad mani ir jāpieņem +/-20min laika no pieraksta laika, ļoti patīkami, ka privātās medicīnas iestādēs tas tiešām tiek strikti ievērots!

Par profesiju pārstāvjiem, kuri nedrīkst ēst un čurāt... nu nepatīkami, ka kāds patiešām tā arī uzskata. Viena stunda darba, 15 minūtes aktīvās atpūtas - HSE normas tak! :)
08.11.2013 16:48 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man viens labs draugs ir ugunsdzēsējs, viņš formas tērpā nedrīkst ļoti daudz ko, tostarp arī ēst (nu vismaz sabiedriskā vietā ne) bet viņiem taču tam ir atvēēta telpa un laiks starp izsaukumiem, tā kā neredzu, par ko šausmināties
08.11.2013 16:51 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Par tiem policistiem un ārstiem- viss atkarīgs no konkrētā gadijuma. Ja no šo profesiju pārstāvju rīcības ir atkarīga kāda veselības vai dzīvības un katra minūte ir izšķiroša, tad protams būtu absurds šādā situācijā laiski dzert tēju vai ieturēt maltīti. Neko darīt- tāda ir viņu profesijas specifika.

Starp citu, daudzi ārsti ar laiku kļūst arvien ciniskāki un audzē biezu ādu, jo ja sāk ņemt pie sirds katru nelaimi nekādu nervu nepietiks. No šejienes arī tāda uzvedība- ēst maizītes blakus līķim.

Jā, par tiem darbiem- dažus gadus esmu nostrādājus par oficianti (Treknie gadi, kad tādas populāras ēstuves kā Gan Bei un Čilli pica bijuši pārpildīti)- un ļoti bieži vien nācās ilgas stundas neest (vai arī pa karotītei-divām), skraidot apkārt un iznēsājot ēdienus
08.11.2013 16:57 |

Reitings 9169
Ja no šo profesiju pārstāvju rīcības ir atkarīga kāda veselības vai dzīvības un katra minūte ir izšķiroša, tad protams būtu absurds šādā situācijā laiski dzert tēju vai ieturēt maltīti. Neko darīt- tāda ir viņu profesijas specifika.

Tur jau ir taa lieta, ka NAV taadas minuutes, kad kaada cilveeka veseliiba nav atkariiga no aarsta. Tad sanaak, ka tomeer medikjiem ir absurds vispaar eest. Taa nav darba specifika, jo pat likums nosaka to, ka ikvienam ir tiesiibas paeest, ja ir garas stundas jastraadaa. Un nevajag saliidzinaat oficiantes darbu ar aarsta darbu, ja oficiante aiz paarguruma sajauc pasuutiijumu, nav liela skaade, bet ja aarsts amputee nepareizo kaaju, tad taa ir probleema. Diez vai tu kaa oficiante esi noskreejusi 12h bez eeshanas un ar 2 reizeem WC apmekleejuma. Tomeer ir restoraanos tukshaas stundas, slimniicu uznjemshanaas taadu nav.
08.11.2013 17:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits