Tagad Ļoti populāras paliek ūdens un mājdzemdības, Gribētu dzirdēt viedokli par ūdens dzemdībām no tām, kam bijushas ūdensdzemdības,plusi,mīnusi,vai otreiz izmantotu vannu, vai tomēr nē?Un ne mazàk svarīgs faktors -pie kādas vecmātes un kur?!:)
tu te nekad neesi redzeta un tgd jaucies ar savaam beerna lietaam te. tam ir caalis domaats un citi portaali. Es saprotu, ja tu te aktiivi darbotos, bet kko peeksni uzrodies no nekurienes un kaitini cilveekus
kur tu esi redzeejusi,ka es te par beerniem jautaatu? to es daru caalii
Vāvere, paklau, te katrs jautā ko vien grib, portāls tam ir domāts, te ir izveidots forums, kas saucas "dzemdības", "grūtniecība" un tt. Tu esi saita moderātors vai izveidotāja, vai vienkārši neapmierināta ar savu dzīvi?:D
tu te nekad neesi redzeta un tgd jaucies ar savaam beerna lietaam te.
Kāds sakars?? :D es, piemēram, Tevi te nekad neesmu redzējusi, un ļoti daudzas citas, tāpat kā citas mani. :D vai tapēc nevarētu te diskutēt?? Tāda krutā atradusies, ka dirst gribas.. :D
Meitenes,tiešām? Kāpēc ir tik stulbi jāizrunājas,cilvēks pajautāja normālu jautājumu.
pašai nav vispār bijušas dzemdības,bet esmu redzējusi video kā dzemdē ūdenī,man visnotaļ liekas,ka tas tomēr ir jaukāk,nu nezinu,es dzemdēšu noteikti ūdenī:)
Man šķiet,ka ūdens ļoti atslābina,nejūtu to spiedienu tik ļoti,šķiet,ka ūdeni maina tur,ja nu ilgi tur jāsēž,tad jau auksts paliek.. Bet vispār mīnuss esot,ka ūdens neesot īpaši silts.