06.11.13 jes,trešdiena

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
06.11.2013 07:47 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Jā, Anny, mēs drīzumā iesim runāt, paldies.
Paldies meitenes, Jūs mani ļoti vērtīgi pakonsultējāt:)

Pārējām piedošanu par beztēmas aizpildīšanu ar kāzu tēmu:D

06.11.2013 11:06 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene - kad es precēšos, lūgšu, lai brālis ved pie altāra :)
06.11.2013 11:06 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Liene, cik forshi! Manupraat, pareizticiibai ir pavisam cits speeks!
06.11.2013 11:09 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vēl tāda lieta, es nebiju par to vispār aizdomājusies kāzu dienā un pirms tam. Mani sapucēja mājās, vīrs atbrauca pakaļ un aizlaidām precēties un pēc tam visas atrakcijas, tilti utt un viesu nams.
Vakarā es attapos,ka man nav mētelīša, jo palika auksts. Vedējmātei uzradās lakats, kuru tad arī uzliku uz pleciem. Bet nākamajā rītā man nebija ne šampūna, ne kosmētikas līdzi, nekā.
Iepriekš vajag sakravāt vienu somu, kurā salikt līdzi nākamajai dienai apakšveļu, drēbes, kosmētiku, šampūnu - visu nepieciešamo. Un kad sarunāt,lai ,piemēram, vedēji to somu paņem. Jo kad vīrs atbrauc uz mājām pakaļ līgavai, tad viss jau aizmirstās. :)
06.11.2013 11:09 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Liene, vienmēr laipni! Manas kāzas būs nedaudz vairāk kā pēc mēneša, taču tā nu ir sanācis, ka viesu namu jāmaina, bija plānots vakar labs variants, bet dārgāks, taču izrādījās, ka tur īsti nevarēs to telpu pietiekoši labi apsildīt. Jebkurā gadījumā esmu pārstresojusies un ar visiem padsmit reizes izlamājusies. Mums ir problēma ar pārāk daudziem viesiem, kuri kaut ko neēd, sākot no vegāniem, beidzot ar veģetāriešiem, kuri atļaujas paziņot, ka no gaļas smakas viņiem vēmiens nāk, tāpēc nesēdēs tās tuvumā. Es saprotu cilvēkus, kuriem ir kāda produkta nepanesamība vai alerģija no kaut kā, bet katrs modes upuris, kuram, redz, vajag tikai sierus bez laktozes, jo tādi garšojot labāk, patiesi kaitina. Ciest nevaru zālēdājus!
06.11.2013 11:15 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Liene
Tu esi kādreiz bijusi pareizticīgo baznīcā kāzās? Es vienās biju, un viņas diez gan atšķiras, viņiem ir tādas interesantas tradīcijas ar tiem kroņiem, svecēm, man nepatika, un pati ceremonija ļoti gara, nogurdinoša.
06.11.2013 11:18 |

Reitings 12651
Čiu!

Sorry, kāzu sarunās nepiedalīšos, tas pasākums man patīk tikai tik daudz, cik iet uz tuvu cilvēku kāzām..tas arī viss :D

Pēdējās dienas esmu viscaur Ziemassvētkos, tie tiks svinēti pie mums, gribas visu pa ideālo (l) Mana ideju vācelīte jau pilna, jāsāk meklēt visādi materiāli utt. Ceru, ka šogad arī bloga receptes salikšu laicīgāk un lielākā apjomā.

Šodien eju uz parsteiguma randiņu, pati pateicu, lai randiņbiedrs pats izvēlas vietu un tagad stresoju, vai man patiks :D Bet toties nevaru vien sagaidīt.

Heartkiller, uz kurām filmām ej? Uz 5.varu? :) Man arī 5dien kino vakars, sākumā pārbaudīšu, vai Don Jon tiešām ir tik briesmīga, kā tauta runā..un tad filma uz kuru es lieku lielas cerības kā 5dienas lielisko nobeigumu - Last Vegas.

Vispār viss ir superīgi, ceru, ka jums ar'!

06.11.2013 11:21 |

10 gadi
Reitings 1342
Veejaa, arii es neesmu sajusmaa par galju. Tachu ciemos vienmeer censhos to neizraadiit un neapvainoties, ja kaadam ir aizmirsies, ka man galja nav patiikama. Kur nu veel kaazaas uztraukties par to!
06.11.2013 11:24 |

Reitings 15092
Nekā personīga, bet pareizticīgo kāzas ir kaut kāds vāks - gandrīz 2 stundas klausīties Popa buldurēšanā, kur neko nevar saprast, nav katram pa spēkam. Arī tas sveču aromāts ir specifisks, vienreiz gandrīz noģību. Un ļoti ceru, ka man nekad nenāksies būt vedējmātei pareizticīgajiem, jo tā kroņu turēšana virs galvas ir svētās šausmas!

Vējā - Tu tiešām esi gatava bendēt sev nervus dēļ tādām viesu iegribām? Manā draugu lokā gan nav ne vegānu, ne citu specifisku ēdāju, bet es laikam neesmu pietiekami toleranta un neiespringtu uz ko tādu. Ja nepatīk menu, lai pārtiek no dārzeņiem un zaļumiem, kas būs uz galda. :D
06.11.2013 11:25 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Es par tādiem vegāniem un veģetāriešiem īpaši neiespringtu.
Protams, padomātu par to, lai uz galda ir kaut kas,ko vispār viņi ēd, bet ja arī tas nepatiktu, tad lai dzīvo neēduši. Bet neietu jau censties sasēdināt tos cilvēkus tā, lai viņiem deguna priekšā nebūtu gaļas ēdieni. :D
06.11.2013 11:27 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
helllou,

šodien forša diena, ja neņem vērā, ka man ļoti sāp auss.
vakar atradu savu perfekto autfitu skolas salidojumam, jeej :D un šovakar ar mammu dodamies uz Stockmann Skaistuma dienu ielūgumu vakaru - sadzeršos kokčikus un sapirkšos kosmētikas labumus (l) jau izčekoju, ka, pērkot manu noskatīto skropstu tušu, var tikt pie ļooti foršas dāvaniņas.

tikko izlietnē sašķiadīju savu mīļo darba krūzi, un atcerējos šo :
Ja vīrieši saplēš traukus, tad - kas tev rokas no d*rsas aug?
Ja sievietes saplēš traukus, tad, redz, tas uz laimi :D
06.11.2013 12:00 |

Reitings 2870
Meitenes, jēziņ, gandrīz kafiju izšpļāvu, izlasot par pareizticīgo kāzām. Tiešām? Man jau nav variantu, topošais vīrs ir ļoti strikti par kāzām baznīcā, turklāt ļoti ticīgs un uzticīgs pareizticīgo ticībai.

Renē, forši Tev, man arī jālūko jauna skropstu tuša. Šorīt, krāsojot skropstas, tušas galiņš izlidoja ārā un ar visu melno tušu uztaisīju sev nejauši tatoo uz sejas:D Pusstundu mazgāju nost, dusmīga biju kā velns:D
06.11.2013 12:08 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
ņam ņam, es gribēju uz ''The fifth estate'', bet beigās izdomāju, ka uz to aiziešu nākošnedēļ kkad, jo tad no darba brīvāks.Tagad tā bija diezgan tizlā laikā ielikta.
Es iešu uz ''Gravitāti'' - draudzene pierunāja aiziet, jo man vispār liekas, ka tā filma varētu būt pārvērtēta. Pēc tam beidzot uz ''The family''. Tai sekos ''Runner, runner'' un beigās pamuļķošos - jaunais ''Tors''. Vnk man jau citas izvēles nav - ja eju uz vienu nakts filmu, tad jāiet uz kkādām citām arī, jo citādi kur es likšos - naktī viena uz dzīvokli iet negribu(sabiedriskais jau nav kkādos 03:00 :D), tāpēc filmošos līdz rītam :D
06.11.2013 12:08 |

Reitings 1571
Es arī rīt uz Gravity, neko nezinu par pārvērtēšanu, vienkārši gribu redzēt kosmosu 3D. :D
06.11.2013 12:14 |

Reitings 1571
Doh, 5dien nevis rīt! :D
06.11.2013 12:15 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Čau, dāmas!

Šodien laikam kaut kāda nelabvēlīgā prognoze – visas te miegainas, mana vadītāja jau otro stundu sēž arhīvā tumsā un lāpa savu mifrēnu. Man viss čotka. :D

Njaa, kāzu tēma man arī nav tuva. Nezinu kā savas norganizēšu, vispār neko nezinu un nesaprotu šajā sakarā. Bet par to man nav jādomā un labi, ka tā. :D

Man druadzene, kad precējās, nebija otrās dienas kleitu paņēmusi uz viesu namu, bez tās, protams, ārā nerādījās. :D labi, ka kleita nebija tālu no viesu nama. Gadās arī tā :D

Hmm, es arī varbūt gribu piektdien uz filmām, bet nevaru pieņemt gala lēmumu, jo nogurums notiekti ņems virsroku un parubīšos tur par ērtajos krēslos un būs slinkums uz mājām brauks. Zinot savu pieredzi, vēl aizmigšu tramvajā un nobraukšu kādu lieku apli. :D

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Sveikas!

Teikšu vēl ko par pareizticīgo baznīcu: manu kolēģi atteicās laulāt noliktajā dienā,jo viņai bija mēnešreizes! Sieviete ir netīra tajās dienās (mani reāli uzkurina šie vārdi!) un baznīcā nākt nedrīkst. Tā kā vilka vēlreiz savu kleitu un gāja citā dienā. Labi,ka tā bija tikai laulāšanās,jo viņajau bija reģistrējusi laulību zagsā. Tad nu ja Tev,Liene, jautā ko tādu mācītājs- melo! Bet atkal jautājums,vai ir lab melot baznīcā un kāzu dienā..

Mums nākamgad paredzētas arī kāzas, topošais vīrs ļoti grib nākamgad, bet es nezinu,kā būs ar bērnu tas viss..a ja nu vēl ar krūti jābaro būs,tad kādas tur kāzas.Teikšu sorry viesi,jāiet krūti iedot :D

Reitings 15092
Par tām mēnešreizēm vnk wtf??? Nebeidz mani pārsteigt baznīcu glupības, es atvainojos... :D Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc man būtu jāinformē mācītājs par savu ciklu. :D Kaut kā pat neticas, ka tā ir patiesība!
06.11.2013 12:18 |

Reitings 2870
Ko??!!!:D Mani laikam vairs pārsteigt nebūs iespējams:D
Bet ja tā godīgi- man ir aizdomas, ka man mēnešreizes varētu iekrist kāzu dienā un man tas nepatīk ļoti:D
06.11.2013 12:24 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Teikšu vēl ko par pareizticīgo baznīcu: manu kolēģi atteicās laulāt noliktajā dienā,jo viņai bija mēnešreizes!

Kāpēc vispār tā sieviete kādam baznīcā teica,kad viņai ir mēnešreizes??? To prasija ?
06.11.2013 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits