Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

taurini vedera, rutina

 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ja slinkums lasiit garo penteri, tad apakshaa boldaa ir jautaajums uz kuru veelos rast atbildi


Chauu, droshi vien visas jau gulj, bet man riit darbs saakas veelu, taapeec tagad seezhu, domaaju un nevaru aizmigt.

Manaas attieciibaas it kaa visa ir kaartiibaa, nav striidu, ir maigums, neviens no mums nav nekaads baigais kretiins, nu taa, viss mieriigi :D Bet lieta taada, ka man vairs nav taas iemiileeshanaas sajuutas, taas rozaa brilles peec 3 gadiem un bishkji beidzot ir kritushas, taurinji veederaa vairs nav, sekss arii vairs nav tik exciting kaa bija agraak, man driizaak tagad ir ljoti, ljoti eerti ar vinju. Protams, dariitu visu sava miiljotaa cilveeka deelj, taa miilestiiba jau nav zudusi, tikai viss ir taa paaraak mieriigi. Ja taa turpinaasies, tad paarveertiishos par vienu no taam sievieteem, kas maajaas atljaujas staigaat ar netiiriem matiem un pljuutenees, sekss buus reizi meenesii un sarunas buus tikai virspuseejas :D Jau pati sevi piekjeru arvien biezhaak, ka ir eerti un "ai, ko tad es te puceeshos vinja deelj". Es nezinu vai draugs to vispaar juut, man bail runaat ar vinju, jo nezinu kaa to sarunu uzsaakt "hei draudzinj, man vairs uz tevi iisti neceljas, muusu attieciibas ir boring, bet es tevi joprojaam miilu". Nav taa, ka es gribeetu striidus, kaut kaadu baigo action, bet tieshi to taurinju sajuutu veederaa, man taas tik ljoti pietruukst.

Nesen saaku straadaat jaunaa darba vietaa, protams, ir arii jauni koleegji, un viens (taads pilniigi ceertams kocinjsh :D) saaka kaut ko flirteet ar mani (es saku - flirteet, bet tas noziimee vienkaarshi ilgaak paskataas aciis un sirsniigi uzsmaida) un man uzreiz taurenji veederaa, svilstosha seja un taads uztraukuminjsh. Shii gan nebuus "es veelos kraapt savu draugu" teema, jo shis nav tas gadiijums, tas puisis mani neinteresee it nemaz, bet to taurinju sajuutu, ko vinjsh uzjundiija, gribu dabuut atpakalj ar draugu. Jo es domaaju, ka muusu attieciibaam ir baigais potenciaals veel, nav veel pienaacis beigu gals, nekas taads. Jo tieshaam, it kaa viss ir kaartiibaa, saskanja ir, bet taa mana sirsninja grib bishkji patriisuljot.

Kaut ko aizpljurksteejos, bet man nav iisti kam visu sho izstaastiit, tad nu izpauzhos cosmo. pustrijos naktii.

Un taa kaa shiis ir manas pirmaas attieciibas un nu arii pirmo reizi taurenji (cik biezhi es atkaartoshu sho vaardu shajaa tekstaa?) ir aizlidojushi, un man nav pieredzes kaa paartraukt rutiinu (ir jau lasiiti visaadi suudi zhurnaalos un pat sheit cosmo un veel kaut kaadaa viedajaa graamataa, tikai tik gruuti pielietot praksee), tad es prasu sheit: Kaa lai atkal liek triiceet kaajaam, lidot taurenjiem un izjaukt rutiinu? Tikai bez kaut kaadiem hardcore seksa ieteikumiem, luudzu :D

Paldies :)
06.11.2013 03:27 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ak jel, cik sakariigs teksts, kaa arii izskataas, ka mana attieciibu probleema ir reecosho sejinju pilna, un iznaaca garaak, nekaa domaaju ;D
06.11.2013 03:30 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
*beigu gals saakums
06.11.2013 03:31 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Sāc ar sevi. Tiec vaļā no tās negribēšanas pucēties viņa dēļ. Tas jau nenozīmē gatavot rīta omleti kleitā un augstpapēžu kurpēs. Vienkārši piedomā pie sakopšanās. Ja nonāksi līdz nemazgātiem matiem un pļūtenēm, vari pasākumu norakstīt principā.
Sāc viņu pārsteigt pati. Aizvelc barot pīles kanālmalā, izbraukt ar velosipēdiem pa rudenīgo Mežparku, kamēr tāds vēl ir. Uzzīmē uz brokastu tomātmaizes smaidiņu no majonēzes, kad esi iedevusi viņam rīta buču un viņš iet uz darbu, pavelc aiz rokas atpakaļ un iedod vēl vienu, nopērc viņam jaunu, smieklīgu atslēgu piekariņu. Kaut kādus tādus sīkumus, pašai būs labāk redzams, ko. Pēc laiciņa, viņš atsāks tos pašus sīkumus izrādīt arī pret Tevi un tie tauriņi kādā brīdī vienkārši paši no sevis atgriezīsies. Ar pārmēru salkano romantiku - kā vakariņas sveču gaismā utt, pārmēru aizrauties nevajag - pa brīdim vajag arī to, bet ne pārāk bieži.

Lai izdodas :)
06.11.2013 04:05 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neizlasīju visu tekstu, tikai izcelto boldā. Vispirms uzrakstīšu komentāru un tad izlasīšu... :D

Mani vienmēr izbrība šī cenšanās aizbēgt no rutīnas. Nu nav tas iepējams! Un kas vēl svarīgāks - tas nemaz nav jādara! Nopietni! Rutīna ir normāla jebkuru attiecību sastāvdaļa. Tā norāda uz to, ka attiecības ir stabilas, ilgstošas un nopietnas.
Pati iemīlēšanās sajūta un "taureņi" normālās attiecībās uznāk tā kā viļņveidīgi. Tā nekur nepazūd pavisam. Norimst un tad atkal uznāk, un atkal norimst un atkal uznāk... To nemaz nevajag kaut kā speciāli ar varu kultivēt - tā pati parādās ik pēc laika.
06.11.2013 04:15 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Izlasīju visu tekstu un palieku pie savām jau iepriekš uzrakstītām domām.

Paturi prātā, ka attiecībās pats svarīgākais ir nevis sex (jo dzīvē mēdz visādi gadīties, kad sex nav iespējams kādu brīdi), ne modeles izskats, ne vienmēr pedantiski krāsoties, pucēties un būt ideālai sievetei 24/7, bet savstarpējā komunikācija. Nu vismaz manu attiecību panākuma atslēga ir tieši sarunas, sarunas, sarunas un vēlreiz sarunas ar mīļoto cilvēku. Par visu ko, ikdienišķas pļāpas, nopietnas diskusijas, žēlošanās un čīkstēšana, jokošanās un ākstības, nopietnas dvēseliskas sarunas u.tml. Sarunas ļoti satuvina un saliedē, un tad nekādam "trešajam" nebūs vietas jūsu attiecībās.
06.11.2013 04:22 |
 
10 gadi
Reitings 830
Reģ: 02.10.2010
Pati iemīlēšanās sajūta un "taureņi" normālās attiecībās uznāk tā kā viļņveidīgi.

šim es pilnīgi piekrītu. arī manās 5 gadus ilgajās attiecībās ik pa laikam ir tā, ka liekas- vājprāts, cik garlaicīgi, nav vairs tās tuvības, kas bija iepriekš (mīļošanās, bučošanās), bet pēc kāda laika attopies, ka atkal viss ir- neko nepiedomājot un mākslīgi neuzspiežot, viss atgriezies atpakaļ.
06.11.2013 08:23 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
iesākumā iesāc pucēties priekš sevis, nevis priekš vīrieša. kad tu ar to puisi nebiji kopā, tad taču tu ari biji sieviete..
es saprotu tevi, bet es līdzīgi domāju, kā saka Neons, ka tie tauriņi jau tev nebūs visu laiku, bet tie uznāk viļņveidīgi. tos tu arī pati vari provocēt. aizbrauciet uz kādu foršu vietu. tu neticēsi, bet cik jauki liek justies pastaiga divatā gar jūru. nav pat obligāt jārunā, bet vnk jāizjūt otra klātbūtne savādākos apstākļos. aizbrauciet uz kādu skaistu vietu uz pāris dienām. tas arī ienesīs jaunas emocijas. nu radi pati sevī šo skaisto sajūtu.
06.11.2013 08:26 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Mana pieredze bija tāda, ka bijām kopā 7 gadus un palaidām tās attiecības beigās jau pilnīgā pašplūsmā, nestrādājām ar tām, līdz ar to abiem savairojās taureņi pret citiem. Izšķīrāmies. Un tad pēc laiciņa satikāmies un atkal atlidoja taureņi. Nu atkal esam kopā, bet šoreiz tos taureņus turam jau vairāk kā pus gadu un tagad es saprotu, kas to visu notur. Ir jāstrādā ar attiecībām. Piekrītu te jau izskanējušam, ka vajag ieviest kādus jaukus sīkumus, kas otru iepriecina, un jā, arī sarunas. Tādas dziļas sarunas ļoooti satuvina. Mēs viens otru lutinam, pāresteidzam. Viņš dāvina ziedus, attaisa man mašīnas durvis, kad pastaigājamies un saku, ka esmu nogurusi, viņš nes mani uz rokām līdz mašīnai, saka man komplimentus. Savukārt es ik pa laikam izrādu, ka to visu ļoti novērtēju, kaut vai vakarā pie vīna glāzes, uzsaucot tostu, pasaku, ka priecājos, ka man viņš ir un ka esam tā spējuši mainīt attiečības un, ka viņš man tā liek justies ļoooti laimīgai, un tad viņam gribas censties vēl vairāk. Un vakar viņš man stāstīja par panākumiem darbā un es vairākas reizes uzsvēru to dienas laikā, ka priecājos par viņu, lai viņš justos novērtēts. Tādas lietas ir ļoti daudz. Un vajag to ikdienas rutīnu pabakstīt, nedrīkst pieļaut, ka visas darba dienas ir vienādas, un brīvdienas arī. Piemēram, nākošnedēļ brauksim uz Sāremā, divatā un baudīsim jauku romantisku SPA atpūtu. Noorganizējiet arī jūs kaut ko. Un vēl, vīriešiem patīk, ja sieviete izdara seksā ko negaidītu, piemēram vienreiz braucot mašīnā, kad biju pie stūres, negaidīti apstādināju to nomaļā vietā un veicu kaislīgu orālo :D Viņš bija sajūsmā.
06.11.2013 08:29 |
 
10 gadi
Reitings 4289
Reģ: 03.08.2009
Šoreiz piekritīšu Neona teiktajam. Rutīna ir normāla attiecību sastāvdaļa un rozā briļļu un iemīlēšanās sajūta ar laiku izplēn.. vienkārši jāatrod pareizais veids, kā šo sajūtu laiku pa laikam atrast,jo tā kā sākumā nebūs nekad. Būs citādi, bet tas nenozīmē, ka sliktāk.

Piemēram, man sākumā tā noteikti bija-trīcēj sirsniņa un tvīku, un sekss rītā,vakarā. Turklāt to puisi gribēju par savu kopš 14 gadu vecuma :D tagad man ir 24 :D bet šī mirkļa saraduma un pastāvības sajūta man arī patīk. Es zinu ka man ir cilvēks uz kuru var paļauties, ar kuru veidot ģimeni.
06.11.2013 09:45 |
 
Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Ja ir'' taureņi ''vēderā , notiek energijas apmaiņa,tad nav problēma attiecībās-par to portālā astral-temple.com
11.11.2013 19:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)