Ja slinkums lasiit garo penteri, tad apakshaa boldaa ir jautaajums uz kuru veelos rast atbildi
Chauu, droshi vien visas jau gulj, bet man riit darbs saakas veelu, taapeec tagad seezhu, domaaju un nevaru aizmigt.
Manaas attieciibaas it kaa visa ir kaartiibaa, nav striidu, ir maigums, neviens no mums nav nekaads baigais kretiins, nu taa, viss mieriigi :D Bet lieta taada, ka man vairs nav taas iemiileeshanaas sajuutas, taas rozaa brilles peec 3 gadiem un bishkji beidzot ir kritushas, taurinji veederaa vairs nav, sekss arii vairs nav tik exciting kaa bija agraak, man driizaak tagad ir ljoti, ljoti eerti ar vinju. Protams, dariitu visu sava miiljotaa cilveeka deelj, taa miilestiiba jau nav zudusi, tikai viss ir taa paaraak mieriigi. Ja taa turpinaasies, tad paarveertiishos par vienu no taam sievieteem, kas maajaas atljaujas staigaat ar netiiriem matiem un pljuutenees, sekss buus reizi meenesii un sarunas buus tikai virspuseejas :D Jau pati sevi piekjeru arvien biezhaak, ka ir eerti un "ai, ko tad es te puceeshos vinja deelj". Es nezinu vai draugs to vispaar juut, man bail runaat ar vinju, jo nezinu kaa to sarunu uzsaakt "hei draudzinj, man vairs uz tevi iisti neceljas, muusu attieciibas ir boring, bet es tevi joprojaam miilu". Nav taa, ka es gribeetu striidus, kaut kaadu baigo action, bet tieshi to taurinju sajuutu veederaa, man taas tik ljoti pietruukst.
Nesen saaku straadaat jaunaa darba vietaa, protams, ir arii jauni koleegji, un viens (taads pilniigi ceertams kocinjsh :D) saaka kaut ko flirteet ar mani (es saku - flirteet, bet tas noziimee vienkaarshi ilgaak paskataas aciis un sirsniigi uzsmaida) un man uzreiz taurenji veederaa, svilstosha seja un taads uztraukuminjsh. Shii gan nebuus "es veelos kraapt savu draugu" teema, jo shis nav tas gadiijums, tas puisis mani neinteresee it nemaz, bet to taurinju sajuutu, ko vinjsh uzjundiija, gribu dabuut atpakalj ar draugu. Jo es domaaju, ka muusu attieciibaam ir baigais potenciaals veel, nav veel pienaacis beigu gals, nekas taads. Jo tieshaam, it kaa viss ir kaartiibaa, saskanja ir, bet taa mana sirsninja grib bishkji patriisuljot.
Kaut ko aizpljurksteejos, bet man nav iisti kam visu sho izstaastiit, tad nu izpauzhos cosmo. pustrijos naktii.
Un taa kaa shiis ir manas pirmaas attieciibas un nu arii pirmo reizi taurenji (cik biezhi es atkaartoshu sho vaardu shajaa tekstaa?) ir aizlidojushi, un man nav pieredzes kaa paartraukt rutiinu (ir jau lasiiti visaadi suudi zhurnaalos un pat sheit cosmo un veel kaut kaadaa viedajaa graamataa, tikai tik gruuti pielietot praksee), tad es prasu sheit: Kaa lai atkal liek triiceet kaajaam, lidot taurenjiem un izjaukt rutiinu? Tikai bez kaut kaadiem hardcore seksa ieteikumiem, luudzu :D
Paldies :)