ir bijuši gadījumi, bet kā tas beidzas? :)

Reitings 261
Reģ: 05.06.2012
Ir tepat meitenes gan jautājušas vai nezin tādu un tāda paskata puisi utt. Un kā tas viss beidzas? Okey, uzzini vārdu, atrodi facebook, dr.lv or whatever :D okey, pat ja ir brīvs.... Nav kkā dīvaini tā svešam cilvēkam ko rakstīt, vai es tāda vienīgā? :D :)
Lūdzu, izpaužaties un uzrakstiet ko iedvesmojošu/ kādu savu atgadījumu, vai jebko, kas saistīts ar visu šo :D :)
04.11.2013 22:07 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Vispār man bija līdzīgi. Es arī atteicu deju vienai meitenei..... (nu es dzērumā principā dejoju tikai ar sevi :D). Pēc tam domāju, ka īstenībā viņa bija baigā vecene. Ļoti inteliģenta + mēmā smuka +tāda figūra, tādi čiči+ mīlīga, rezervēta, piezemēta.

Intereses pēc atradu viņu sociālajos tīklos... un uzzināju, ka savos 22 viņa bija jau paspējusi apprecēties.

Pēc tam vēl esam ''saskrējušies''. Spriežot pēc tā, kā viņa uz man skatījās, acīmredzot vēl atceras mani.... bet zelta gredzens pirkstā. :D
05.11.2013 13:54 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Oi, man ir tā bijis, ka ierugu smuku puisi, nu, ļoooti smuku... :D
Ilgi nevarēju uzzināt, kas viņš tāds ir, līdz vienu dienu- Viņš pats uz mani dr.lv bija paskatījies.
Kka sākām čatot, pēc tam satikties, bet, izrādijās, ka mums ir pilnīga raksturu nesakritība, atšķirīgi uzskati un man viņš arī tukšs likās, bet nu ļoti skaists puisis- Gara, atlētiska auguma, tumši brūni mati, frizūra tāda feina, pats no dabas tumši brūns.
05.11.2013 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits