Sveikas meitenes.
Šodien ir tāda pārdomu diena.Gribēju vaicāt ,vai bieži Jums ir tāda situācija un sajūtas ,ka neesat īstajā vietā,nedariet ko pareizi?Piemēram katru rītu ceļaties ar domu ,ka atkal jādodas uz darbu ,kurš jums nepatīk,vai mācaties to, kas nemaz nepatīk?
Man uz doto brīdi ir tā ,ka ne par ko neesmu īsti pārliecināta.
Uzsāku mācības par grāmatvedi ,no sākuma man ļoti patika ,bet tagad neesmu pārliecināta ,ka tas ir tas ko dzīvē vēlos darīt, iespējams vaina arī tajā ,ka pašlaik esmu darba meklējumos, šķiet jau ,ka spēka pietrūkst censties un meklēt,no vietām kurās tiešām vēlētos strādāt ,nav nekādas atsauksmes, lai gan bija iespēja strādāt ,bet man diemžēl bija jāatsaka skolas dēļ, jo tajā darbā notiek mēnesi garas apmācības,kur pirmās divas nedēļas jāierodas obligāti,kā arī ja palaidīšu garām vienu prezentāciju ,eksāmena darba atzīmi dalīs uz 2.
Tad nu bieži vien ir tik nepatīkamas izvēles ,vai nu mācies un saņem labas atzīmes vai arī labi apmaksātu darbu ,bet mācības atkal ir otrajā vai trešajā plānā.
Respektīvi ko es vēlējos teikt , ka ir tik daudz nogurdinošu dzīves pavērsienu ,un nereti šķiet ka to ko izvēlēsimies un izvēlamies nedara mūs laimīgus...