Neizskaidrojamas lietas.

Reitings 8
Reģ: 24.03.2012
Sveiki.. Varbūt ir kāds, kas var palīdzēt un zin kādu labu gaišreģi vai zīlnieci, pie kā vērsties, ja ir radušās problēmas?
Ir tāda lieta, ka dzīvē galīgi neveicās...piemēram, nevaru pabeigt augstskolu jau 3šo gadu...esmu iepērusies kredītos līdz ausīm utt... Visi draugi (3), ar kuriem esmu bijusi kopā, arī jau ātrajos kredītos tikuši. Darba meklējumos arī neiet...Visu laiku vajā vienas vienīgas neveiksmes. Ātri varu ieslīkt atkarībās, no kurām palikusi tikai ikdienas smēķēšana, no pārējām 2vām veiksmīgi tikau ārā. Jūtu, ka kaut kas nav labi.Iespējams, tās ir tikai manas muļķīgās iedomas, bet varbūt man ir uzlikta kāda ļauna acs vai lāsts.
Pagājušo gad sagadīšanās pēc parunāju ar kādu dziednieci, un viņa man pateica perfekti par manu pagātni utt, būtībā runājām par veselības problēmām. Tomēr viņa man izskaidroja, kapēc man ar veselību neveicās- manai omei jaunībā tika uzlikts lāsts nezin kāpēc, un es 3šajā paaudzē to mantoju... Pateica arī, ka vecāki mani negribēja, kas vēlāk izrādījās taisnība (dzirdēju radinieku sarunu, kurā to apsprieda)...

Tāpēc es vēlos aiziet pie kādas zīlnieces vai kkā tml. Esmu augusi pārticīgā ģimenē un nekad apkārt nav bijuši nelabvēlīgi apstākļi...

Lai arī cik stulbi tas neskanētu, man liekas, ka tā nav sagadīšanās, ja kopš 18 gadiem man 4us gadus vajā vienas vienīgas nelaimes...

Varbūt kāds kko var ieteikt? :)))
02.11.2013 15:51 |

Reitings 182
Reģ: 14.09.2013
Ar to es domāju, ka, ja tev ir problēmas - risini tās. Vismaz man šāda pieeja dzīvei liekas ne tikai pareiza, bet atvieglojoša. Ir vieglāk,kad saproti, ka viss ir risināms.
Man šķiet daudzi vadās pēc šādas loģikas.
02.11.2013 16:59 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
Salna - Es nevienā brīdī nepieminēju to, ka man uz pleciem nav galva un, ka ticu visam, ko man saka. Ticēt var ar robežām. Un katram tak ir sava lieta, kāpēc viņš iet, nevaj jau būt uzreiz lāstiem utt.
Ja Tu tam visam netici un Tev ir tāda nostāja, tas nenozīmē, ka Tavs uzdevums ir visus pārliecināt par to, ko domā Tu.
02.11.2013 17:03 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Neveiksmes ir nodegusi maja, autoavarija, apzagts dzivoklis, nomiris tuvinieks nevis nespeja nolikt eksamenus un nedraudzesnaas ar galvu nemot kreditu. Vel tikai visadi pestelji vajadzigi, lai vel kads bez kreditiestadem tev naudu noslauktu.
Vai nu sac macities, lai varetu eksamenus nolikt vai ari atdzisti, ka izvelete programma tev ir par grutu vai neinterese, ta ari notiek. Bet krediti ir vienkarsi jamaksa, tapat ka verdziba jaizperk, tur nav citu variantu, sorry. Veelu tev visu to labako. :)
02.11.2013 17:07 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Bet Tu pati saki, ka esi iepērusies kredītos līdz ausīm. Protams, visiem var gadīties, ka naudas pietrūkst, bet izklausās, ka esi ņēmusi vairākus kredītus, līdz ar to rodas jautājums, kā Tu domāji tos atmaksāt, ja jau naudas tāpat ir par maz? Tas arī izklausās pēc bezatbildīguma, domāt tikai par šodienu. Ja naudiņas pietrūkst ilgākā laika periodā, tad ir vai nu jāsamazina izdevumi vai jāmeklē veids, kā palielināt ienākumus.
02.11.2013 17:08 |

Reitings 182
Njā Ticība nekādā veidā nav lieta par ko diskutēt.

Bet visi tie pesteļi gan ir ārpus kategorijas.

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Savio, bet vai tu nesaproti, ka kredīts nav risinājums tavām problēmām? Labi, man varbūt ir viegli spriest, bet cik zinu cilvēkus, kas cenšas parādu vai naudas trūkumu aizlāpīt ar kredītu visus nākamos mēnešus to nožēlo, jo kredīts nepalielina tavus ienākumus! Un pēc tam tu ņem nākamo, lai nosegtu pirmo.

Un ja tu paļaujies, ka kāda stimulējoša viela (narkotikas, alkohols jeb kas bija domāts ar tām atkarībām?) palīdzēs aizmirsties, tas vēl jo vairāk norāda, ka tev ir vāja griba. Jā, te tu vari piestrādāt ar alternatīvām metodēm un meklēt vainu, kāpēc tev ir tik vāja dzīves enerģija, bet viss pārējais un viss, ko tu dari, tiek izlemts tavā galvā, tāpēc jāsāk ir ar to.

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Par tēmu neko neteikšu, bet piebildīšu, ka šāda veida teikumi ir tie, kuru dēļ es vairs neeju uz baznīcu:
Ir tikai Dievs, kurš spējīgs pa lielam ietekmēt mūsu dzīvi,

Necis "Es ticu, ka" vai "Mana ticība postulē, ka" bet vienkārši "IR" un viss, bez iebildumiem. Liecies, kur gribi. Netici - shit is going to happen to you.

Es esmu par to, ka cilvēks drīkst ticēt tam, kas viņa dzīvi padara vieglāku un liek justies labāk. Citi tic karmai, citi Dievam, citi lāstiem, citi - darbam un paši sev.Kamēr tā ticība nekļūst destruktīva un cilvēku degradējoša, nesaskatu tajā neko sliktu.

Reitings 182
Bet krediti ir vienkarsi jamaksa, tapat ka verdziba jaizperk, tur nav citu variantu, sorry. Veelu tev visu to labako.

Forši pateikts.
02.11.2013 17:10 |

Reitings 5516
Bet par autores gadījumu - nu, nav tev lāsts. Saņem sevi rokās un viss. Nevis "man neveicās", bet "es neizdarīju" te ir pie vainas visdrīzāk.
02.11.2013 17:10 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
ka šāda veida teikumi ir tie, kuru dēļ es vairs neeju uz baznīcu:

Ir tikai Dievs, kurš spējīgs pa lielam ietekmēt mūsu dzīvi,

Tapec man loti patik sis citats no Korana. Daudz realistiskak un dzivei atbilstosak neka iedomaties, ka viss ir tikai un vienigi no cilveka atkarigs vai ka viss ir tikai un vienigi no Dieva atkarigs cilveka likteni, tas atklaj cilveka un Dieva mijiedarbibu cilveka dzive.

"Indeed, Allah will not change the condition of a people until they change what is in themselves. "
02.11.2013 17:14 |

Reitings 182
Ance

Katrs stāv uz savējās klints. Tas nav tikai mans viedoklis, tā ir mana pieredze.
Es neesmu kategoriska un nekad nevienam nesaku, ka, ja cilvēks neticēs Dievam nokļūs ellē.
Bet parasti tas kā izsakos mēdz radīt iespaidu, ka tas ir kā akmenī iecirsts. Es saku, ka IR. Absolūta pārliecība par sevi.
02.11.2013 17:20 |

Reitings 8
Reģ: 24.03.2012
paldies meitenes....diemžēl, mans sākotnējais jautājums bija, par zīlniecēm un dziedniecēm..bet paldies par to pašu...
02.11.2013 17:22 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vispirms vajag sakārtot savu iekšējo pasauli. Gaišreģi, zīlnieki uzreiz pateiks ka uz tevis ir salikti lāsti, ļaunās acis u.c briesmas ko tikai viņas var noņemt. Par labu maksu protams.
Cilvēks ar to visu var tikt galā pats.
02.11.2013 17:31 |

Reitings 5516
Bet parasti tas kā izsakos mēdz radīt iespaidu, ka tas ir kā akmenī iecirsts. Es saku, ka IR. Absolūta pārliecība par sevi.

Tur jau tā lieta - izsakies. Tomēr, pat negribot ieslīgt reliģiskās diskusijās, man gribas piemetināt, ka absolūta pārliecība par sevi ir kas cits. Te tā ir absolūta reliģiska pārliecība tomēr un tās, diemžēl, mēdz būt divas dažādas lietas.

Mana pieredze rāda ko pilnīgi citu, tāpēc man tavs "IR" nav nekas, it īpaši vēl tādā veidā pasniegts. Tomēr, ja tu būtu jau sākotnēji teikusi, kā jau es pirmajā komentārā teicu: "Es uzskatu, ka ir tikai Dievs, kas var ietekmēt cilvēku dzīves." un tā tālāk, man skatījums jau būtu pavisam savādāks un šīs sarunas starp mums nebūtu.

Galīgi atejot no tēmas, es vēl varu piebilst, ka vēl viens teikums, ko no reliģioza cilvēka mutes nevēlos dzirdēt, ir: "Tev ir jāsaprot, ka Dievs..." un tā tālāk. Nē, paldies, man nekas piespiedu kārtā nav jāsaprot, bet gan ir jāatrod savs ceļš, veids, kā interpretēt to pašu Bībeli vai izprast savas pārdomas saistībā ar augstākajiem spēkiem un reliģiju.
02.11.2013 17:34 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
labprātt iedotu tev vienas zīlnieces kontaktus, pašai gribas tagad aiziet pie viņas, bet neiešu, jo var pateikt vēl sūdīgākas ziņas, nekā patiesībā ir.
un pati kad iedodu tās zīlnieces kontaktus kādai, ar manīm notiek dīvainas lietas, labāk nedošu.
02.11.2013 17:44 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
ieej cālī, domu biedru grupā - Neredzamā pasaule, tur ir viss par un ap dziedniekiem, gaišreģiem, ar visām adresēm un tel nummuriem.
+
tur tu arī atradīsi to zīlnieci.
02.11.2013 17:45 |

Reitings 182
Ance

Es saprotu ko tu domā. Bet es pavelkos uz reliģiskām sarunām, tēmām.
Esmu pieradusi, ka draugu lokā mani saprot.

Un, ja svešiniekos tas raisa emocijas, tā tas vienkārši ir.

Tāpat kā vairums aizstāv un ir daļa no sabiedrības, kurā piekopj nestabilas, nepastāvīgas attiecības. Tāpat es esmu reliģioza.
02.11.2013 17:47 |

Reitings 5516
Nē, man nav nekas pret reliģioziem cilvēkiem, nepārproti. Man vienkārši patiktu, ja reizēm viņi savu absolūto pārliecību attiecinātu vien uz sevi, nevis uz visu pasauli.
02.11.2013 17:51 |

Reitings 182
Es runāju emocionāli. Tas acīmredzot vienmēr rada/īs domstarpības.
02.11.2013 17:56 |

Reitings 5516
Nu, Salna, tas jau ir tikai normāli par garīgām lietām runāt emocionāli - tās taču ir cieši saistītas ar emocijām. :)
02.11.2013 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!