Jaa, biezhi, jo esmu dumja un nekad nesaprotu, ka neemsu no tiem cilvekiem, kas visu dara aatri, labi un kam miegs, laiks sev nav vajadzigs. Esmu parak miermiliga, un, kad esmu uznjemusie sapr daudz, pec kada laicinja ari nonakshu situacija ka tu, kad vairs nevareshu paviltk to stresu. Ta bija pirms mazak, ka menesha, kad skola, brivpratigie darbi un veselibas problemas sasniedza zenitu. Bija japardoma prioritates un ta nu brivpratigais darbs protams pazuda no prioritatem. Tagad jutos daudz labak, lai ari iepriekshejas problemas a rskolu vel var just un veselibas problemas ari vienmer ik pa laikam uzpeldes :)
PRIORITATES. Tas nekas, ka neesi supersieviete, kas var paveikt VISU. Tev tadai nav jabut.
Viena no labakajam draudzenem bija tava situacija un vinja ir ljoti lidziga man. Panjema to akademisko, aizbrauca uz arzemem pie radiem apdzivoties un pastradat, ietaupit naudu, lai atgriezhoties studijaas, par darbu nebutu ta jauztraucas un varetu koncentreties vienai lietai vienlaicigi. Tev tikai jasaprot, vai spesi atgriezties studijas pec akademiskaa.