Vai Baltic Beauty var iegādāties lētāk profesionālo otu komplektus? Būšu ļoti pateicīga, ja ieteiksiet, kuras firmas labāk izvēlēties. :)
Un par kosmētiku... Ja vizāžistos mācos ar vienas firmas kosmētiku, tad taču varu pati pēc tam strādāt ar jebkādu citu, vai ne?
Trisha, zoeva otiņas ir supermīkstas :) erdesa gan man šķiet kā salmi :) zoeva kvalitātes ziņā līdzinās MAC un sigmai, bet cena gan pilnīgi savādāka :)
Par Zoeva otām nemācēšu neko teikt, bet par Erdesas nepiekritīšu.. ja pareizi kopj, tad ir mīkstas. Man kalpo jau ceturto gadu un joprojām ir ideālā stāvoklī.
Hmmm... :)
Pēdējā ota kuru iegādājos ir no realTechniques. Ļoti, mīksta, maiga un patīkama ādai ( vismaigākā ota visā manā otu kolekcijā ) tāpēc ieteiktu šo otu komplektus.
Man ir viena Erdesa ota akcentiem. Ļoti laba ota, bet piekritīšu par to mīkstumu, varēja būt mīkstāka. Vēl viens mīnuss ātri noberžās logo no otas, ja šeit netiktu pieminēts, šis otu brends, es iespējams nekad neuzzunātu, kas tā par otu :)
Godīgi sakot man pašai nav neviena erdesa ota, bet cik taustīju veikalos un kad man taisīja makijāžu, ievēroju, ka man viņas šķiet dikti cietas. Bet es ticu, ka vizāžistei tas varētu būt labi, jo ota ilgāk kalpo