lieta tada,ka spiestu iemeslu del dzivoju jau kadu laicinu pie drauga,lidz nostasos pec smaga kritiena atkal uz savam kajam un spesu dzivot atseviski! piebildisu ka ta bija ka palidziba un pirms tam mes bijam tiesam ka draugi,bet jau pec vairakiem menesiem es saprotu ka man tas cilveks loti patik,un pilnigi noteikti vairak ka draugs,jo jaatzistas ka kopa dzivojot redzi visus vina plusus,un minusi man ir pienemami,protams esam ari pargulejusi un ne reizi vien,jo abi itka skaitamies brivi,bez attiecibam,bet oficiali ka draugi! un viss kas notiek dzivokli,notiek starp mums! loti daudzas lietas daram kopa,gatavojam,uzkopjam,skatamies fimas,uzrikojam vina vakaru,tapat ari kopiga fimu izvele un skatisanas,nu viss briziem skiet ka esam attiecibas.pienaca moments ka sapratu ka man jaatzistas,ka velos vinu redzet oficiali ka savu otro pusiti,un ari oficiali ka tadi doties arpus majas! BET es sanemu atteikumu,'"kopa mes nekad nebusim,jo neesmu prieks vina" ,vinam esot vajadziga mazliet savadaka tipa meitene...kada? vins pats to nemaz nezin... un reali es nesaprotu ne vinu ne ka man rikoties un ko darit lai vismaz tiktu pie iespejas ,jo esmu vairakkart dzirdejusi no vina,ka neesmu vinam vienaldziga,sanemu zvanus vai sms par to ka man iet?! katru vakaru vins man pajauta ka es jutos ka man klajas,biezi dzirdu komplimentus,ieteikumus... bet tas viss skaistais kas starp mums iet pretruna ar vina vardiem! Ludzu iesakiet kautko... es loti nevelos so cilveku zaudet! esmu meginajusi ignoret,telot veso,lai parbaudit ka vins uz to reages,un reakcija tiesam bija... vins vienmer nopietni uz mani noskatas,vero manas darbibas,censas darit kautko paraleli ja daru kautko... es tiesam nezinu ka tas viss var nelimeties kopa,un pec vina vardiem mums nevar nekas sanakt! Un vel es esmu pilna parlieciba par to -ka vinam nav nevienas citas,ne milakas,ne vienkarsas seksa partneres,uz so visu laiku esmu bijusi es,un nenoliegsu ka sex mums ir vismaz 4 reizes nedela!