Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negrib attiecības

Reitings 7
Reģ: 28.08.2012
Esmu meitene, ar kuru neviens nevēlas nopietnas attiecības.. Nekad nav vēlējies. Esmu vai nu vienas/vairāku nakšu izklaidei vai arī foršai laika pavadīšanai šad tad bet tāpat - tikai uz nedēļu vai nedēļas nogalēs. Es nesaprotu kā man uzvesties, lai vīrieši vēlētos ko nopietnu ar mani. Nav tā ka metos gultā uzreiz un nav par ko runāt - vai tā ir kāda mana īpašā aura vai attieksme galvā? Ko lai maina, lai kāds no lieliskajiem vīriešiem ar ko abpusēji patīkami kopā pavadīt laiku iedomātos par mani kā par ilgtermiņa draudzeni? Vai es neieviešu viņos uzticību jeb arī tādas piedzīvojumu mīļotājas pa dzīvi kā es neliekas piemērotas attiecībām un man ir jākļūst par mierīgu un rāmu , maigu meiteni? Nezinu...
31.10.2013 00:50 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Grūti kādam no malas, īpaši svešam to atbildēt.
Bet es Tev novēlu satikt to cilvēciņu ko mīlēt un kas mīlēs Tevi:)
31.10.2013 00:53 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
kāds no lieliskajiem vīriešiem

Varbūt Tev pārāk augstas prasības (kas atbaida)? :)
31.10.2013 00:56 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nav tadas veiksmes formulas. Un nav jakljust raamai un mieriigai. Apprec un miil arii ljaunas maitas un trakas uDzivotajas. Varbut tev tieshaam ir taada aura vai karma buut par izklaidi. Jo man shkjiet ka satiekot meiteni viirietis kaut kaa uzreiz zemapzinjaa noveertee vai gatavs but ar vinju kopaa vai tikai izklaideeties. :)
31.10.2013 01:08 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Principā man ir tā pat... Vienmēr beigās saprotu ,ka viņš grib tikai TO. Pluss manā labā= man ir lieliska reputācija. Esmu daudzus pavedinājusi ,bet nevienam tā arī neatdevusies, ja jūtu ,ka viņu tikai viens interesē.

Nezinu īsti kāpēc tā gadās...pieņemu ,ka esmu gana seksīga lai iekārotu mani, bet kaut kādas lietas trūkst ,lai par mīļoto meiteni mani kāds vēlētos.

Bet par tevi varu tikai minēt- varbūt neizrādi mīļumu ,esi tāda lietišķa/vēsa? Varbūt ģērbies izaicinoši? Varbūt runā tā pavedinoši pašai neapzinoties? ;)
31.10.2013 01:30 |

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vairāk vai mazāk, neiesprigsti, tā bija manai draudzenei, nu neveicās un viss. Nāca laiks, nāca princis, tagad priecājos par viņiem, tik labi un laimīgi izskatās kopā.
Varbūt neesi sastapusi to, jo mani pašu bieži uzskata kā vienas nakts meiteni vai vairāku utt.
Bet nu re, nedaudz pamainīju savu iepazīšanos un gaitu un darbību, ka tagad ir pavisam skaistas un labas attiecības
31.10.2013 01:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ieteiktu par gultu vispār uz kādu laiku aizmirst, kamēr vīrietis pierādīs, ka ir gatavs attiecībām, nevis izkaidei...
Iespējams vaina ir tavā attieksē. Varbūt tu uzskati, ka esi ļoti skaista un mēģini to bāzt acīs, akcentēt un tikai par to vien jūsmot. Sexīgi izturēties, sexīgi izskatīties, sexīgi runāt u.tml. Ieteiktu būt pieticīgākai! Nopietnus vīriešus piesaista vienkāršība, pieticība un prāta dziļums.
31.10.2013 03:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Un ir arī nozīme, kur tu iepazīsties ar vīriešiem. Tavā gadījumā iespējams iepazīšanās visādās draugu pasēdēšanās, klubos un dažādos tusiņos un izklaides vietās nav tā labākā stratēģija...
31.10.2013 03:05 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Gruti ta spriest, bet laikam jau tevi vai tava uzvediba ir kada vaina, ka viriesi tev iet ar likumu. Varbut kaut kas nav tava attieksme, izskata vai uzvediba? Varbut tu tik loti velies to veci pie saniem, ka sac uzvesties loti atverti un pieejami? Nezinu, piekritishu Neonam, ka viriesus piesaista pieticiba un vienkarsiba, ka ari prata dzilums. Ja tas viriesu prasibas nav vel augstakas, ka labi izskatas, labi gatavo, patstaviga, gudra, aspratiga utt.
31.10.2013 03:07 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja negrib neko ilgstošu, 2 varianti: tev slikts raksturs vai uzvedība vai arī nemāki noturēt interesi. Varbūt tu uzreiz visu no sevis parādi, neatstājot nekādu intrigu?
31.10.2013 10:40 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nevar pateikt neredzot un neparunājot ar Tevi.
Bet viennozīmīgi runai, uzvedībai, izskatam, uzskatiem, attieksmei ir ar to sakars.
31.10.2013 11:18 |

10 gadi
Reitings 4155
Reģ: 02.01.2011
varbūt izskaties paviegli? neviens nespēj uz tevi nopietni paskatīties?
31.10.2013 11:21 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Man arī vienmēr bijis grūti atrast, it kā satiekamies, ir simpātijas, bet nekas neveidojas...
Galvenais, ko es daru - nekādas gultas, kamēr neatkožu kādi ir viņa nolūki. Pieļauju ,ka mana problēma ir arī tajā, ka patīk vizuāli pievilcīgi vīrieši, no kuriem liela daļā ir visnotaļ pašpārliecināti un nenvērtē meitenes. Varbūt arī tu skaties uz vīriešiem, kuri ir virs vidusmēra latvieša, ar aluspunci jau 25 gados?
31.10.2013 11:28 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
man tā bija agrāk. Nu jau esmu vairāku gadu attiecībās, bet paskatoties uz sevi toreiz,- jā, man arī puiši teica, ka esmu tā seksīgā meitene, ar kuru gribēs pārgulēt. :D Bet ilgstošas attiecībās man nesanāca izveidot. Varu piekrist, ka vaina bija gan manā uzvedībā gan attieksmē vispār. Bet pieļauju, ka arī tas, ka bija nedaudz augstas prasības un līdzās gribēju tikai smukos Smukulīšus, bet dzīve piespēlēja necilāku puisi, kuru esmu iemīlējusi no visas sirds. :)
31.10.2013 11:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja Tu katru nedēļas nogali dzīvojies bāros/klubos ar glāzi rokās un varbūt pat smēķi zobos.. vīrietim tas varētu būt demotivējoši nopietnu attiecību veidošanai :) Bet nezinu, cik nemierīga esi :D
31.10.2013 11:41 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Pluss manā labā= man ir lieliska reputācija.
:D :D :D :D :D aij nē neko...
31.10.2013 12:43 |

Reitings 8272
Esmu vai nu vienas/vairāku nakšu izklaidei

tā arī ir tava problēma. kā raisīt puisim nopietnas domas, ja guli ar viņu jau pirmajā vai trešajā naktī. protams, arī šādos gadījumos izveidojas lieliski pāri, bet lielākoties tas nav mērķis attiecībām.
iespējams, vaina ir vietās, kur mēģini iepazīties. varbūt tu pārāk uzbāzīgi gribi nopietnas attiecības un jau pēc nedēļas skaļi sapņo par bērniem, suni un māju. tas arī ātri puišus atbaidīs.
varbūt ģērbies vai uzvedies, ka radi vieglas uzvedības meitenes iespaidu.
varbūt, ja ej visu laiku pa klubiem, katru vakaru sagrābsti kādu džeku, tad pārējie jau arī to redz. viņi nezina, ka tu varbūt gribi nopietnas attiecības, bet, ja bieži tevi redz ar citu puisi, protams, padomās, ka neko nopietnu nevēlies. vsp klubi nav īstās vietas, kur meklēt nopietnas attiecības, bet zinu cilvēkus, kuri tur ļoti veiksmīgi iepazinušies.
31.10.2013 12:54 |

Reitings 8272
iespējams arī, ka tas ir tādēļ, ka tu meklē tikai smukpuisīšus. es arī agrāk tādus meklēju. bieži viens lielisks prāts ar ideālu skaistumu neiet roku rokā. protams, ir izņēmumi. arī es tā, savulaik, domāju.
es bieži arī devu iespēju puišiem sevi pierādīt, lai zemapziņā nojautu, ka viņi noteikti nav man piemēroti. vnk likās, ka īstais puisis var mainīties, ja grib. jā, tā diemžēl notiek pārāk reti :D meklē puisi, kas atbilst tavām prasībām, nevis tiecies ar visiem, kuri tev pievērš uzmanību. tas ir tāds silts ieteikums. un nebaidies izvirzīt savas prasības, ja tevi kas neapmierina. tā tu atsijāsi ļoti lielu daļu sev nepiemērotu puišu. protams, nevajag pārspīlēt ar prasībām un tādām lietām, bet ieņem konkrētu pozīciju un esi stingra savā nostājā.
31.10.2013 12:59 |

Reitings 119
Reģ: 28.06.2013
Varbūt puiši no tevis baidās!
Jo tu visu laiku tusē!
Tava attieksme viņus atbaida!
31.10.2013 13:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu neticu, ka viss ir tik nevainigi un vainigi ir kartejo reizi viriesi! gan jau tuse pa klubinu, tur ari tie nenopietnie tipi ir, kuriem izklaides prata.
varbut soreiz der nepargulet ar katru simpatiju. piemeram, tiekatie, bet ar to nodarbojies pec vairakiem menesiem?
31.10.2013 13:06 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Jautājums - cik tev ir gadu? Ja līdz 22, tad tas ir normāli, vnk neesi satikusi īsto cilvēku.
Man arī tā bija, problēma bija tajā, ka vai nu gribēja tikai kā pastāvīgu mīļāko, vai nu tie kas gribēja nopietnāk, pēc tā, ka secināju, ka viņiem kaut kas ir ne tā, dabūja trūkties un tāpēc nesanāca pa nopietno. Tagad jau 2 gadus esmu laimīga attiecībās, uznāk drūmie periodi (piem,šobrīd it kā), bet tad atkal pāriet un viss ir labi. Iespējams, nav vērts meklēt sevī vainu. Bet par seksu gan diemžēl jāaizmirst ja gribas pa nopietno :D
31.10.2013 13:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits