Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

omlete

 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
kādu omleti parasti taisat? :)
ja nav piens, var liet klāt ūdeni?
30.10.2013 11:40 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Ja nav piens, tad es pielieku karoti krējuma un 2 karotes ūdens.
30.10.2013 11:42 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
bellakilla , uz cik olām?
30.10.2013 11:43 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja nav piens, neleju klāt neko. Vienkārši pārklāju sacepto pamatu ar sakultām olām.
Taisu no jebkā, kaut vai tikai tomātiem vai sīpoliem.
Ideālajā variantā sacepta gaļiņa (cūka, liellops vai vista), klāt tomāti un nobeigumā sarīvēts siers, kas atstās, lai izkūst.

Bet vispār man pēdējā laikā tās olas neiet pie sirds. Nevaru ieēst omleti vairāk, kā 3 ēdamkarotes. Rodas tāda smaguma sajūta un sit atpakaļ. Nesaprotu, kādēļ tā.
30.10.2013 11:44 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
skatoties cik cilvēkiem Tu taisi omleti. Ja sev vienai, tad 2 olas + karote krējuma + 2 karotes ūdens. Es citreiz pielieku puskaroti miltu, jo man patīk stingra omlete. Zaļumus iemaisu, pa virsu tomātus. Mmmmmm :) Tas man parasti sestdienas brokastu rituāls.
30.10.2013 11:45 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Ja ir piens tad leju to, ja ne, tad udeni. Loti garso ar tunci vai ar sieru un zalajiem zirnisiem.
30.10.2013 11:50 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es nekad neko neleju klāt.
30.10.2013 11:52 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es leju pienu klāt. Aizmirstu pamēģināt ar skābo krējumu - omīte teica, ka viņai dikti garšo, bet es to atceros katru reizi tieši tad, kad leju pienu klāt :D

Parasti apcepu gaļiņu, ja ir klāt pielieku tomātus, zaļumus, sieru...
30.10.2013 11:55 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
garso ar papriku, apceptiem sampinjoniem, bekonu, lociniem un dillem(ne visu kopa protams, bet var variet)
30.10.2013 12:48 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Patīk omlete ar cukini. Savukārt olām pievienoju klāt krēmsrieru, pasniedzu ar zaļumiem :)
30.10.2013 12:50 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mana omlete ir bez piena - vienkārši sakultas olas, kuras uzleju uz pannas un tad izskatās kā liela pankūka, tad pa vidu ielieku sieru vienu vai kopā ar desu vai gaļu, var arī tomātus vai papriku likt klāt, un tad pārlocu pāri uz pusēm un izkausēju sieru.

Ja leju klāt pienu, tad man tas jau skaitās olu kultenis. :)
30.10.2013 12:53 |
 
Reitings 108
Reģ: 09.10.2013
Mums ir tradīcija- 7dienu rītā vienmēr cepam omleti.
No sākuma sacepu pannā šampinjonus, tomātus, sīpolu, šķiņķi. To visu pārleju ar kādam 5 sakultām olām kopā ar garšvielām, krējumu vai pienu. Beigās pievienoju rīvētu sieru un volā- omlete gatava.
30.10.2013 13:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!